You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
θα σηνεχεισο ...θα ΣΗΜΕΧΕΙΣΟ τι σημαινει?
tenten956
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 67
- Like
- 4.096
- Πόντοι
- 4.130
"Θα συνεχίσω"θα σηνεχεισο ...
sexyathens
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 48
- Πόντοι
- 6
δεν πειραζει που δεν εισα καλη στην ορθογραφια εισαι καλη σε αλλαθα σηνεχεισο ...
aigeas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
στο δικαστηριο πας και τις αποδειξεις;;Δικαστήριο γίνεται αρχηγέ, αλλά τυπικό είναι. Αν τον κόψεις λέμε, φέρνεις στο δικαστήριο τα χαρτιά από όλη τη διαδικασία και το δικαστήριο σε θεωρεί γυναίκα, χωρίς δυνατότητα αντίρρησης.
Προφανώς βέβαια δεν ξυπνάς μια μέρα και πας να τον κόψεις! Δεν στο κάνει και κανένας γιατρός αυτό.
Προϋποτίθενται συνεντεύξεις με ψυχολόγους, ορμονοθεραπεία κλπ προετοιμασία...
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
μωρο μου.. δεν με λετε και χαραλαμπο!!! εμενα δεν με χαλαει καθολου..
aigeas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
;)μωρο μου.. δεν με λετε και χαραλαμπο!!! εμενα δεν με χαλαει καθολου..
Roumanolagnos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 78
- Like
- 128
- Πόντοι
- 146
απαράδεκτοι , μπαίνουν στο bou.com και αρχίζουν και χλευάζουν την Έλσα , σχετικά με το αν είναι κοπέλα ή όχι , ΚΟΠΕΛΑΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ , από την στιγμή που δεν έχει τσαμπί είναι 100% female !!!
Ippotis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 36
- Πόντοι
- 246
Ρε! Μάγκες! Οποίος γουστάρει να κάνει την Πουτανα, μπορεί. Βγάζεις χαρτιά περνάς γιατρό και εκδίδεσαι. Ότι και να είσαι Άντρας η Γυναίκα. Τώρα όσο για της ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ! η και ΤΡΑΝΣ! που είναι σε σπίτια, και συγκεκριμένα στο Αγκύρας. Ολλες περνάνε γιατρό. Είναι ΔΗΛΩΜΕΝΕΣ! Αλίμονο από της αλλοδαπές. Που μια στης 10 να είναι,δηλωμενη. Από ότι γνωρίζω.
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*απαράδεκτοι , μπαίνουν στο bou.com και αρχίζουν και χλευάζουν την Έλσα , σχετικά με το αν είναι κοπέλα ή όχι , ΚΟΠΕΛΑΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ , από την στιγμή που δεν έχει τσαμπί είναι 100% female !!!
:-* :-* :-* :-* :-*Ρε! Μάγκες! Οποίος γουστάρει να κάνει την Πουτανα, μπορεί. Βγάζεις χαρτιά περνάς γιατρό και εκδίδεσαι. Ότι και να είσαι Άντρας η Γυναίκα. Τώρα όσο για της ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ! η και ΤΡΑΝΣ! που είναι σε σπίτια, και συγκεκριμένα στο Αγκύρας. Ολλες περνάνε γιατρό. Είναι ΔΗΛΩΜΕΝΕΣ! Αλίμονο από της αλλοδαπές. Που μια στης 10 να είναι,δηλωμενη. Από ότι γνωρίζω.
kalispera matia mou....καλησπερα μπαρμπι
θα σuνεχισω ...
nasouliskk
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 23
- Like
- 4
- Πόντοι
- 11
Εγω Μπαρμπι μου δεν ηθελα ουτε να προσβαλω..ουτε να μιλησω ασχημα...απλα επειδη δεν εχω γνωση...εκανα μια ερωτηση...
Και δεν ειμαι απο αυτους που κοροιδευουν...δεν εχω κανενα προβλημα με τετοια...ο καθενας οτι θελει κανει με το κωλο του...τη πουτσα του η το μουνι του...
ολα καλα μωρο μου.... :-* :-* :-*Εγω Μπαρμπι μου δεν ηθελα ουτε να προσβαλω..ουτε να μιλησω ασχημα...απλα επειδη δεν εχω γνωση...εκανα μια ερωτηση...
Και δεν ειμαι απο αυτους που κοροιδευουν...δεν εχω κανενα προβλημα με τετοια...ο καθενας οτι θελει κανει με το κωλο του...τη πουτσα του η το μουνι του...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 10K