Πιστεύω να έχεις αντοχές μωρό μου διότι είμαι πολύ Καυ….η
Και θέλω τρελά γούστα και πολλά γλειψίματα τι λες αγαπητέ μου Γιατρέ θα με καταφέρεις ??????? Νιάου
υ/ς σε θέλω πολύ άγριο
να ρθω εγω που εχω να γαμησω 15 μηνες!!!!!!!
Και θέλω τρελά γούστα και πολλά γλειψίματα τι λες αγαπητέ μου Γιατρέ θα με καταφέρεις ??????? Νιάου
υ/ς σε θέλω πολύ άγριο
Ειδικότητα μου να κάνω ότι καυλητερο για τον ασθενή μου!!! Θα το διαπιστώσεις απο κοντά! Μόνο πες μου που κ ποτε!!!!!
υ/ς σε θέλω πολύ άγριο
Να είσαι σίγουρη ότι θα σου κάνω ότι χρειαστει για να σε γιατρεψω!!!! Όταν ο χρόνος θα φέρει εκείνη την στιγμή που θα βρεθείς στην αγκαλιά μου θα νιώσεις μεγάλη ανακούφιση απο όλα!!!!
Μωρο μου τι λες :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
και είμαι λακωνικός κιόλας
Μωρο μου τι λες :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Να είσαι σίγουρη ότι θα σου κάνω ότι χρειαστει για να σε γιατρεψω!!!! Όταν ο χρόνος θα φέρει εκείνη την στιγμή που θα βρεθείς στην αγκαλιά μου θα νιώσεις μεγάλη ανακούφιση απο όλα!!!!
Hello my Doctor ελπιζω να εισαι καλα σε λιγο καιρο θα με απολαυσεις μωρο μου απο πανω μεχρι κατω ¨)
ΣΚΕΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΟ ΕΥΑΚΙ, - ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ....
ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ.... ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ !!!
υ/ς σε θέλω πολύ άγριο
Καλησπερα η ΜΑΡΙΑΝΑ δουλευει καθε μερα εκτος Παρασκευης 10 με 5 η ΕΥΑ δεν εργαζετε στο μαγαζιΚαλησπερα, ποτε δουλευει η Ευα και ποτε η Μαριαννα? Ευχαριστω!
Καλησπερα η ΜΑΡΙΑΝΑ δουλευει καθε μερα εκτος Παρασκευης 10 με 5 η ΕΥΑ δεν εργαζετε στο μαγαζι