Biky_Trans
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 1.154
Καλη χρονια μωρακια να εχουμε ολοι..... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Μαριαννακι δουλευεις αγκυρας δλδ?Και ποιες βαρδιες;Καλησπερα και απο εμενα μετα απο πολυ πολυ καιρο :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Καλη χρονια σε ολους............. Και ιδιαιτερα σε ορισμενους
Μαριαννακι δουλευεις αγκυρας δλδ?Και ποιες βαρδιες;
χεχε και εσυ μια χαρα μωρο εισαι βικακι. Η αληθεια ειναι πως δεν εχω ερθει καθολου στο αγκυρας.Τα βραδυα φοβαμαι, με τρομαζει το σκοταδι...Αστην αυτη μωρο μου εσυ ναρχεσαι τα βραδυα που ειμαι εγω :-* :-* :-* :-*
Καλημερα
χεχε και εσυ μια χαρα μωρο εισαι βικακι. Η αληθεια ειναι πως δεν εχω ερθει καθολου στο αγκυρας.Τα βραδυα φοβαμαι, με τρομαζει το σκοταδι...
καλημερα κουκλα!
Καλημερα αγορινα μου :-* :-* :-* Εχω καταλαβει απο τα γραφομενα σου γενικα στο σαιτ οτι εισαι πολυ συνειδητοποιημενο ατομο. ;)
θενκς προσπαθώ να δείχνω ετσι αλλα κατα βάθος είμαι γαϊδούρι
μην το λές, οριστε φωτογραφία μου απο πρόσφατη εκδρομή:
μην το λές, οριστε φωτογραφία μου απο πρόσφατη εκδρομή:
καλημερ βικουλα
θα εισαι ολες τις μερες απογευμα εκει?
την αλλη εβδομαδα δε θα εισαι?καλημερα θα ειμαι σημερα αυριο και την δευτερα :-*
την αλλη εβδομαδα δε θα εισαι?
ευχαριστω βικουλαΘα ειμαι . Τριτη και τεταρτη ομως εχω ρεπο απο την πεμπτη και μετα
Εδω που τα λεμε ειναι πολυ ομορφα πλασματα και αυτα και ειδικα οταν ειναι μικρουλια σουρχεται να τα ταραξεις στα φιλακια