studiolatris
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 24
- Like
- 0
- Πόντοι
- 11
οι υπευθυνοι του καταστηματος μπορουν να ενημερωσουν τι μωρα θα εχει στις βαρδιες την κυριακη?
οι υπευθυνοι του καταστηματος μπορουν να ενημερωσουν τι μωρα θα εχει στις βαρδιες την κυριακη?
σωστος,ενημερωστε κ γι'αυτο...+ τι θα γινει με τιν ευαρα ? ποτε θα τιν ξαναενταξετε στο μαγαζι ?
+ τι θα γινει με τιν ευαρα ? ποτε θα τιν ξαναενταξετε στο μαγαζι ?
Και όταν αποχωρήσεις ατάκτως να μας το πείς να ρθούμε να πάρουμε μάτι!Καλημερα σημερα εκτακτως δουλευω και το πρωικαι βραδυ
Δηλαδή, τι θέλεις να πεις τώρα ... ;καλσπέρα βίκυ . έχω έρθει 3 φορές και τρώώ πόρτα. παίζει κανένα παρασύνθημα ή τα κονομήσατε και δεν θέλετε πελάτες?
σε ρωτάω γιατί έρχομαι από μακριά για σένα και δεν είναι σωστό να γειώνετε έτσι τον κόσμο..
καλσπέρα βίκυ . έχω έρθει 3 φορές και τρώώ πόρτα. παίζει κανένα παρασύνθημα ή τα κονομήσατε και δεν θέλετε πελάτες?
σε ρωτάω γιατί έρχομαι από μακριά για σένα και δεν είναι σωστό να γειώνετε έτσι τον κόσμο..
Και όταν αποχωρήσεις ατάκτως να μας το πείς να ρθούμε να πάρουμε μάτι!
Βρε τι κριμα που θα χασουμε εναν τετοιο θεατη
Και όταν αποχωρήσεις ατάκτως να μας το πείς να ρθούμε να πάρουμε μάτι!
καλα ειναι ξενερα να πας καψωμενος και να μην ανοιγουν
βικυ τριτη και τεταρτη δεν εισαι εκει?
οχι βικυ σχολιασα απλα το αλλο παιδι εγω δεν αντιμετωπισα ποτε τετοιο προβλημαΜωρο μου τριτη και τεταρτη ειναι οι δυο μερες που δεν εργαζομαι.Ομως μου φαινεται αδιανοητο να μην σου ανοιξαν και ας δουλευε αλλη κοπελα..
οχι βικυ σχολιασα απλα το αλλο παιδι εγω δεν αντιμετωπισα ποτε τετοιο προβλημα
δεν εχουμε βρεθει μαζι απλα οταν θα ερθω δεν θελω σεξ μονο εξεφτελισμο ξερεις να εισαι η αφεντρα ελπιζω να μην εχεις προβλημα...
[/quote
ΚΑΝΕΝΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ
Βρε, πουστόγρια με όλο τον σεβασμό δηλαδής ...Δηλαδή, τι θέλεις να πεις τώρα ... ;
Βρε τι κριμα που θα χασουμε εναν τετοιο θεατη