evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
Κάτι διάβασα νωρίτερα ότι κάποια ήτανε κρυωμένη απο δώ?
Εγω ειμουν Σνιφ σνιφ σνιφ :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
Αλλα τωρα καλυτερα
Κάτι διάβασα νωρίτερα ότι κάποια ήτανε κρυωμένη απο δώ?
Εγω ειμουν Σνιφ σνιφ σνιφ :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
Αλλα τωρα καλυτερα
Οχι φτανει πια με ποτισατε φαρμακη
κυριε Μαρουλατσι,
Εσυ και το Μαριαννατσι
Τωρα παω στο κρεβατατσι
Φιλακια πολλα ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
Καληνυχτα και ονειρα γλυκα σε ολους
Οχι φτανει πια με ποτισατε φαρμακη
κυριε Μαρουλατσι,
Εσυ και το Μαριαννατσι
Τωρα παω στο κρεβατατσι
Φιλακια πολλα ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
Καληνυχτα και ονειρα γλυκα σε ολους
Άκου τώρα να σου μπέψω μια μαντινάδα που λέμε εμείς επαέ κάτω, προληπτικά για το κρύωμα!!!!!!
Να τον προσέχεις τον καιρό γιατί θα φέρει γρίππες
και η μόνη σου αντιβίωση είναι να παίρνεις πίπες
Καλό βράδυ!!!!!! ;)
Καληνυχτα γλυκια μου λουκα καληνυχτα αγαπημενε μου μαρουλια θα σε εχω παρεα στα ονειρα μου θα κανουμε μαζι μια ωραια μαρουλοσαλατα
Να τα μας. Θα μας βγεις και απο πανω τωρα? Ευακι μου αυτος γιατι ζει ακομα?Εγώ βρε αθεόφοβη σε άφηνα χωρις χρήματα, που είχες καταχρεώσει τις πιστωτικές μου κάρτες και είδα και έπαθα να ξεχρεώσω;;;
Δεν ντρέπεσε να τα λες αυτά, εγώ που σε είχα κορώνα στο κεφάλι μου και εσύ με απατούσες με τον κομάντο;;;;
Γιατί Κομάντο με θέλεις νεκρό, μήπως φοβασαι τον ανταγωνισμό;;;;Να τα μας. Θα μας βγεις και απο πανω τωρα? Ευακι μου αυτος γιατι ζει ακομα?
ποια τρελη αρωστησε και μας κολισε ολους?ε?γιατι δε προσεχουμε λεω εγω τωραααααααααααααααααα?καυλααααααααααααααααααααααααααααααααααα μου μακιαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα και χωρις χαντακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
Ευάκι τι σου κανα και με ποτίζεις φαρμακι;;;;
Γιατί θέλεις να τινάξω τα πέταλα πριν την ώρα μου;;;
Αμα ζηλεύεις μπορεις να λέγεσαι και εσύ Ευάκι Μαρουλάκ(τσ)η
Και ξαναλέω..................
Να τον προσέχεις τον καιρό γιατί θα φέρει γρίππες
και η μόνη σου αντιβίωση είναι να παίρνεις πίπες
Κλασπερα αγοραρε μου Ειδαις εγω ακουσα τη συμβουλη σου .........
Και το εκανα και ασμα η γυναικα .......................
Xαχαχαχαχαχαχαχα, τέλος!!!!!
Καλησπερα και σενα απιστε αυτο το ασμα στο αφιερωνο ετσι για να δεις πως με εκανες Αχ Βαχ Αχ Βαχ
ΑΠΙΣΤΕ
Εύα καλό απόγευμα!!!
Είσαι απίστευτη, ευχαριστώ για το βιντεάκι. Πολύ καλό, αλλά τώρα πες μου.
Εγώ σ' απάτησα πρωτος ή εσύ και μαλιστα και με τα δυο φύλα ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Τα αποδεικτικά στοιχεία είναι στο σαιτ της φονικής (όχι μονο λογω γαστρονομικών δεξιοτήτων) μαγείρισσας
Εύα καλό απόγευμα!!!
Είσαι απίστευτη, ευχαριστώ για το βιντεάκι. Πολύ καλό, αλλά τώρα πες μου.
Εγώ σ' απάτησα πρωτος ή εσύ και μαλιστα και με τα δυο φύλα ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Τα αποδεικτικά στοιχεία είναι στο σαιτ της φονικής (όχι μονο λογω γαστρονομικών δεξιοτήτων) μαγείρισσας
Καλησπερα φιλαρακι. Οχι ρε συ. Δεν σε θελω νεκρο. Αλοιμονο. Αλλα μετα τα ξεπορτησματα σου επρεπε το Ευακι το λιγοτερο να σου ανοιξει την κεφαλα με την κουταλα που ανακατεβε την σουπα και σε περιμενε επι ματαιω οταν εσυ πορτογυριζες αλλου.Γιατί Κομάντο με θέλεις νεκρό, μήπως φοβασαι τον ανταγωνισμό;;;;