Εμ τι θες την Λουκα εσυ
Ποιά είναι αυτή;;;;
Εμ τι θες την Λουκα εσυ
Ποιά είναι αυτή;;;;
Η αδελφη της αγαπη μου η διδυμη. Καλε η λουκα που βγαινει στα καναλια συνεχεια και κανει την θεοσεβουμενη μαζυ αυτες πειρανε τα πτυχια στο τρελαδικο ΄
Καλέ δεν τόξερα!!! Έχει η Εύα δίδυμη αδελφή και μάλιστα την περίφημη Λουκά τη θεοσεβούμενη ;;;;; απαπαπααααααα
Καλησπέρα στις όμορφες , στις κουκλάρες
Ναι γιαυτο προσεξε καλε μου γιατι σοι παει το βασιλειο
Καλέ δεν τόξερα!!! Έχει η Εύα δίδυμη αδελφή και μάλιστα την περίφημη Λουκά τη θεοσεβούμενη ;;;;; απαπαπααααααα
Τι υποννοείς καρδιά μου;;;; Μήπως οτι και εγώ εχω αποφοιτήσει από παρόμοιο ίδρυμα;;;;
Αν ναι, μου σπαράζεις τη μαρουλένια καρδούλα μου!!!!
Ναι μωρο μου ειχα μια αλλα απο οταν ειδαι την Μαριαννα αποφασισε να αυτοκτονησει απο τον Μεναλο Γιατη δεν αντεξε την τοση ομορφια της Κυριας Μαριαννας-ντουβλη-βρετου-Μαμαλακη-Βεφας ΚΛΠ Στην διαθηκη της βεβαια μου αφησε ενα σημειομα που ελεγε μην γινεις ποτε τοσο ασχημη σαν αυτη
Οχι καλε μου εννοω οτι αυτες ειναι αδερφες οποτε τι δουλεια εχεις εσυ αγαπη μου .Δεν εχεις καμια συγγενεια με τις αλοπαρμενες
Αγαπητη μου η ομορφια δεν ειναι επικτητη για να γινεις η οχι την εχεις η δεν την εχεις.............................................................
Τι ειπαις τωρα Μωρη ????????????????
Αλλα τι περιμένεις ???? γι αυτο σερνει τοσα επωνυμα απο πισω της επειδη ολοι τα τιναξαν τα πεταλα απο την μαγειρικη της..................
Και τωρα θα αλαξη η σειρα θα παει Κυρια Μαριαννα -Ντουβλη-Βρετου-Μαμαλακη-Βεφα-Μαρουλια αντε βρε αιωνια σας η μνημη
Ευάκι τι σου κανα και με ποτίζεις φαρμακι;;;;
Γιατί θέλεις να τινάξω τα πέταλα πριν την ώρα μου;;;
Αμα ζηλεύεις μπορεις να λέγεσαι και εσύ Ευάκι Μαρουλάκ(τσ)η