evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
Δραστικοτατα γυναικαρα μου. Με χερια και με ποδια (και τα τρια). ;) ;) ;) ;) ;)
ΧΜ για να δουμε
Δραστικοτατα γυναικαρα μου. Με χερια και με ποδια (και τα τρια). ;) ;) ;) ;) ;)
Μη μας βαζεις τετοιες φωτο τετοια ωρα στο μαγαζι ειμαι ακομα μου σηκωθηκε η ....τριχα ;) ;) ;)ΧΜ για να δουμε
ΣΤΑΥΡΩΣΤΕΜΕ
Μη μας βαζεις τετοιες φωτο τετοια ωρα στο μαγαζι ειμαι ακομα
Ααααααααααα Ολα κι ολα θελω η ψηφοφορια να ειναι δικαιη.....
Με ψηφισες ???????????
Αμα δεν με ψηφισες δεν σου ψανα μιλαω
Αυτο ελειπε να μην σε ψηφισα απο την στιγμη που σε προτιναΑαααααααααα Ολα κι ολα θελω η ψηφοφορια να ειναι δικαιη.....
Με ψηφισες ???????????
Αμα δεν με ψηφισες δεν σου ψανα μιλαω
Και εγω στο μαγαζι ειμαι φιλαρακι και εχω αρχισει να ψαχνω για τρυπα στους τοιχους με αυτα που μας κανει το Ευακι.Μη μας βαζεις τετοιες φωτο τετοια ωρα στο μαγαζι ειμαι ακομα μου σηκωθηκε η ....τριχα ;) ;) ;)
Και εγω στο μαγαζι ειμαι φιλαρακι και εχω αρχισει να ψαχνω για τρυπα στους τοιχους με αυτα που μας κανει το Ευακι.
Που την εριξα την ψηφο μου γυναικαρα μου? Στον τοιχο? Δεν βρηκα ακομη τρυπα να με "χωραει" οπως με εφτιαξες.Αχ κριμα Κομαντο μου :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
Εριξες αλλου την ψηφο σου και σου ειχα μια εκπληξη αν με ψηφιζες που τωρα μονο ο φιλος μου τζωρτζ 58 θα την εχει
Ασε που δεν εχει τουβλα με τρυπες τωρα αλλα δεν γινεται παλι,να μην σφηνωση πουθενα και παθουμε καμια πλακα με καποιο γιατροΚαι εγω στο μαγαζι ειμαι φιλαρακι και εχω αρχισει να ψαχνω για τρυπα στους τοιχους με αυτα που μας κανει το Ευακι.
Που την εριξα την ψηφο μου γυναικαρα μου? Στον τοιχο? Δεν βρηκα ακομη τρυπα να με "χωραει" οπως με εφτιαξες.
Καλως το Μαριαννακι. Τι κανεις γλυκια μου?
Καλησπερα κομαντο μου . Λοιπον πρεπει να αναλαβουμε απο κοινου το προμοσιον της εκλογης της ευουλας μας Πρεπει να κανουμε την καταλληλη διαφημηση και πρεπει να μετραμε τους ψηφους σαν τα κουκια . Σαν επεγγελματιες μανατζερ θα την απογειωσουμε και θα την βγαλουμε νικητρια .Τωρα αν δεν τα καταφερουμε ε τι να πω πια ας λαβει σε αλλα καλληστεια οπως στα μις πετραλωνα η μις παλουκια
Ναι μην βγαζεις την ουρα σου απ εξω Μις Πατος 2008
Που την εριξα την ψηφο μου γυναικαρα μου? Στον τοιχο? Δεν βρηκα ακομη τρυπα να με "χωραει" οπως με εφτιαξες.