Και εγω στην δουλεια και βαριεεεεεεμε
Δούλεψε καρντάση για να ξεπληρώσουμε το χρέος μας!!
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Και εγω στην δουλεια και βαριεεεεεεμε
Ναι ναι ακριβωςΓειά σου φίλε Γιώργο!
Μήπως θέλεις να πεις :
[size=14pt]ποιός, που[/size] ...και [size=14pt]πότε[/size] την ανακάλυψε ???![]()
Εδω δεν μπορουμε να συμπληρωσουμε για την αυριανη επιταγη, αντε μετα να ξεπληρωσουμε το χρεος που μας τα τρωνε αυτοι με 10 μασελεςΔούλεψε καρντάση για να ξεπληρώσουμε το χρέος μας!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Γειά σου φίλε Γιώργο!
Μήπως θέλεις να πεις :
[size=14pt]ποιός, που[/size] ...και [size=14pt]πότε[/size] την ανακάλυψε ???![]()
Δούλεψε καρντάση για να ξεπληρώσουμε το χρέος μας!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ποιός, που και πότε την ανακάλυψε και συνάμα την ευλόγησε, διάβασε τις χριστιανικές γραφές και θα το μάθεις. Είναι ο ιδρυτής της χριστιανικής θρησκείας!!! Ο άγιος αυτός άνθρωπος που καταριόταν τους εχθρούς του!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Στην εποχή μας λόγω Μάστριχτ και Λισβώνας, απλούστατα είτε δουλέψεις είτε όχι, δεν πρόκειται να τρως για πολύ ακόμα!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
δουλευει σημερα η Ευα ?????
καλησπερα και σε εσενα γλυκε μου Ιπποτη μας :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Καλησπερα καυλοΜαριαννα
τι κανεις κουκλαρα μου:-* :-* :-* :-* :-*
Ξεκουραζης την κορμαρα σου και η τρελογκομενα στην δουλειαΚαλησπερα ομορφε γαταρε :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Ξεκουραζης την κορμαρα σου και η τρελογκομενα στην δουλεια![]()
![]()
![]()
Για μια ωρα ακομη ναιΝαι γαταρε μου ;) ;) :-* :-* :-* :-* :-*
Εσυ ακομα στην δουλεια ????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλα μαριαννακι εχω παθει πλακα με την παρτι σου εισαι πολυ πυραυλος . Τι ματαρες ειναι αυτες? :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Αχ μη με κανεις και κοκκινιζω................ :-* :-*
Βλεπω εισαι και ντροπαλουλαΔεν σε γνωριζω προσωπικα οπως γνωριζω την ευα αλλα αν και εσυ εισαι στο κρεβατι οπως και το ευακι θα πρεπει να σε επισκεφτω πολυ γρηγορα
![]()