Και εγω στην δουλεια και βαριεεεεεεμε
Δούλεψε καρντάση για να ξεπληρώσουμε το χρέος μας!!
Και εγω στην δουλεια και βαριεεεεεεμε
Ναι ναι ακριβωςΓειά σου φίλε Γιώργο!
Μήπως θέλεις να πεις :
[size=14pt]ποιός, που[/size] ...και [size=14pt]πότε[/size] την ανακάλυψε ???
Εδω δεν μπορουμε να συμπληρωσουμε για την αυριανη επιταγη, αντε μετα να ξεπληρωσουμε το χρεος που μας τα τρωνε αυτοι με 10 μασελεςΔούλεψε καρντάση για να ξεπληρώσουμε το χρέος μας!!
Γειά σου φίλε Γιώργο!
Μήπως θέλεις να πεις :
[size=14pt]ποιός, που[/size] ...και [size=14pt]πότε[/size] την ανακάλυψε ???
Δούλεψε καρντάση για να ξεπληρώσουμε το χρέος μας!!
Ποιός, που και πότε την ανακάλυψε και συνάμα την ευλόγησε, διάβασε τις χριστιανικές γραφές και θα το μάθεις. Είναι ο ιδρυτής της χριστιανικής θρησκείας!!! Ο άγιος αυτός άνθρωπος που καταριόταν τους εχθρούς του!!
Στην εποχή μας λόγω Μάστριχτ και Λισβώνας, απλούστατα είτε δουλέψεις είτε όχι, δεν πρόκειται να τρως για πολύ ακόμα!!
δουλευει σημερα η Ευα ?????
καλησπερα και σε εσενα γλυκε μου Ιπποτη μας :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Καλησπερα καυλοΜαριαννα
τι κανεις κουκλαρα μου :-* :-* :-* :-* :-*
Ξεκουραζης την κορμαρα σου και η τρελογκομενα στην δουλειαΚαλησπερα ομορφε γαταρε :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Ξεκουραζης την κορμαρα σου και η τρελογκομενα στην δουλεια
Για μια ωρα ακομη ναιΝαι γαταρε μου ;) ;) :-* :-* :-* :-* :-*
Εσυ ακομα στην δουλεια ????
Καλα μαριαννακι εχω παθει πλακα με την παρτι σου εισαι πολυ πυραυλος . Τι ματαρες ειναι αυτες? :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Αχ μη με κανεις και κοκκινιζω................ :-* :-*
Βλεπω εισαι και ντροπαλουλα Δεν σε γνωριζω προσωπικα οπως γνωριζω την ευα αλλα αν και εσυ εισαι στο κρεβατι οπως και το ευακι θα πρεπει να σε επισκεφτω πολυ γρηγορα