Επισκέπτης
Τα παπλωματα δεν χρειαζονται τωρα ζεστη κανει
Ενω τα διπλωματα ε???
Αυτα ειναι που μετρανεΕνω τα διπλωματα ε???
Τιμια και ηθικη μην το χαλας τωραΑ αυτα πανε μαζι. Τα διπλωματα και τα παπλωματα χαραχτηριζουν μια τιμια πλην ηθικη ιεροδουλο Τι τα μαζευω η ερημη, μπας και ξεστραβωθει το χλωμο σκληρο αγορι και κοιταξει προς τα εδω.
Τιμια και ηθικη μην το χαλας τωρα
φαινεται λοξα κοιτα προς το παρων, θα θελη να μαζεψης και αλλα παπλωματα
Ε οχι και απλη παπλωματου με τοοοοοση πειρα στα παπλωματαΛες?? ε στο τελος θα γινω παπλωματου και οχι τιποτα αλλο, αλλα φοβαμαι μην γινω απλη παπλωματου με διπλωματα αχρηστα
Καλησπερα φαρκελι μου :-* :-* :-*
Την γνωριζω αυτην την θεωρια του γνωστου δοκτωρα χαινεσταιν που λεει επισης οτι μια σφαγη την ξεπερνας οταν σε σφαξουνε Αχ μαμα μου μπεεεεεεεε. Τα ακους σκληρο (μαρουλια) αγορι?
Αυτή η θεωρία ακούγεται παρόμοια με τη γνωστή ρήση: Σφάξε με αγά μου, να αγιάσω!! Ποιός είναι ο δόκτωρας Χαινεσταιν;
Μα εισαι απαραδεχτος να μην τον γνωριζεις, ειναι ο αδερφος του φραγκεσταιν αμορφωτε
Καλησπερα στην παρεα ;) Τι κανεις ομορφη Μαριαννα ??? ορεξουλες βλεπω
Μα εισαι απαραδεχτος να μην τον γνωριζεις, ειναι ο αδερφος του φραγκεσταιν αμορφωτε
Θα πρέπει όμως να σε διορθώσω. Φρανκεστιν (όπως ονομάζεται ο Φρανκεστάιν στην ταινία του Μελ Μπρουκς "Ο νεαρός Φρανκεστάιν)και όχι Φρανκεστάιν!!!
Σε εξομολογησε ο παπαςορεξουλες ναι, κατι η ωραια μερα, κατι τα λογια του παπα μου φτιαξαν την διαθεση και ειπα να το ριξω εξω
Σε εξομολογησε ο παπας
Καλα που ελειπε ο Δεσποτης με τον αρχιμαντριτηKαι ο παπας και ο διακος
Επειδη ειμαι κεφατη, καθοτι γυριζω απο του βεροπουλου ,θα το δεχτω master monster
Τελικα ρε παιδια σε αυτο το Θρεντ παιζει πολυ χιουμορ
Ναι μωρο μου ειναι και αυτο μερος της προικας μας
Αυτα δεν ειναι τιποτα για να μπη το Ευακι και τοτε να δης τι γινεταιΤελικα ρε παιδια σε αυτο το Θρεντ παιζει πολυ χιουμορ