Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Τα παπλωματα δεν χρειαζονται τωρα ζεστη κανει

Α αυτα πανε μαζι. Τα διπλωματα και τα παπλωματα χαραχτηριζουν μια τιμια πλην ηθικη ιεροδουλο :2funny: :2funny: :2funny:  Τι τα μαζευω η ερημη, μπας και ξεστραβωθει το χλωμο σκληρο αγορι και κοιταξει προς τα εδω. :2funny:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
             Α αυτα πανε μαζι. Τα διπλωματα και τα παπλωματα χαραχτηριζουν μια τιμια πλην ηθικη ιεροδουλο :2funny: :2funny: :2funny:  Τι τα μαζευω η ερημη, μπας και ξεστραβωθει το χλωμο σκληρο αγορι και κοιταξει προς τα εδω. :2funny:
Τιμια και ηθικη μην το χαλας τωρα
φαινεται λοξα κοιτα προς το παρων, θα θελη να μαζεψης και αλλα παπλωματα  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Τιμια και ηθικη μην το χαλας τωρα
φαινεται λοξα κοιτα προς το παρων, θα θελη να μαζεψης και αλλα παπλωματα  :2funny: :2funny: :2funny:

Λες?? ε στο τελος θα γινω παπλωματου :2funny: :2funny:και οχι τιποτα αλλο, αλλα φοβαμαι μην  γινω απλη :2funny:παπλωματου με διπλωματα αχρηστα :2funny: :2funny: :2funny:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
             Λες?? ε στο τελος θα γινω παπλωματου :2funny: :2funny:και οχι τιποτα αλλο, αλλα φοβαμαι μην  γινω απλη :2funny:παπλωματου με διπλωματα αχρηστα :2funny: :2funny: :2funny:
Ε οχι και απλη παπλωματου με τοοοοοση  πειρα  στα παπλωματα

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
    Καλησπερα φαρκελι μου :-* :-* :-*
  Την γνωριζω αυτην την θεωρια του γνωστου δοκτωρα χαινεσταιν :2funny:που λεει επισης οτι μια σφαγη την ξεπερνας οταν σε σφαξουνε :2funny: Αχ μαμα μου μπεεεεεεεε. Τα ακους σκληρο (μαρουλια) αγορι? :2funny: :2funny:

Αυτή η θεωρία ακούγεται παρόμοια με τη γνωστή ρήση: Σφάξε με αγά μου, να αγιάσω!! Ποιός είναι ο δόκτωρας Χαινεσταιν;

Επισκέπτης
Αυτή η θεωρία ακούγεται παρόμοια με τη γνωστή ρήση: Σφάξε με αγά μου, να αγιάσω!! Ποιός είναι ο δόκτωρας Χαινεσταιν;

Μα εισαι απαραδεχτος να μην τον γνωριζεις, ειναι ο αδερφος του φραγκεσταιν :2funny:αμορφωτε :2funny:

Ippotis__69

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2010
Κριτικές
6
Like
3
Πόντοι
0
                   Μα εισαι απαραδεχτος να μην τον γνωριζεις, ειναι ο αδερφος του φραγκεσταιν :2funny:αμορφωτε :2funny:

Καλησπερα στην παρεα ;) Τι κανεις ομορφη Μαριαννα ??? ορεξουλες βλεπω :)

Επισκέπτης
Καλησπερα στην παρεα ;) Τι κανεις ομορφη Μαριαννα ??? ορεξουλες βλεπω :)

Καλησπερα καλε μου ιπποτη :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*ορεξουλες ναι, κατι η ωραια μερα, κατι τα λογια του παπα :2funny:μου φτιαξαν την διαθεση και ειπα να το ριξω εξω :2funny:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Θα πρέπει όμως να σε διορθώσω. Φρανκεστιν (όπως ονομάζεται ο Φρανκεστάιν στην ταινία του Μελ Μπρουκς "Ο νεαρός  Φρανκεστάιν)και όχι Φρανκεστάιν!!!

Επισκέπτης
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Θα πρέπει όμως να σε διορθώσω. Φρανκεστιν (όπως ονομάζεται ο Φρανκεστάιν στην ταινία του Μελ Μπρουκς "Ο νεαρός  Φρανκεστάιν)και όχι Φρανκεστάιν!!!

Επειδη ειμαι κεφατη, καθοτι γυριζω απο του βεροπουλου ,θα το δεχτω master monster :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ippotis__69

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2010
Κριτικές
6
Like
3
Πόντοι
0

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Τελικα ρε παιδια σε αυτο το Θρεντ παιζει πολυ χιουμορ  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Αυτα δεν ειναι τιποτα για να μπη το Ευακι και τοτε να δης τι γινεται
(αμα θελης πηγαινε περιπου 50 σελιδες πισω και διαβασε το τι γινοταν)

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom