giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Ααααααα ντρεπεσαιΑχ μη με κανεις και κοκκινιζω................ :-* :-*
Ααααααα ντρεπεσαιΑχ μη με κανεις και κοκκινιζω................ :-* :-*
Ο γατος με το +20ποντο πατα δεν παιζηΟσο παταει η Γατουλα
Ο γατος με το +20ποντο πατα δεν παιζη
Α το γνωριζεις το Ευακι μας ;) ;) ;)
Αν το γνωριζω? Το ευακι για μενα ειναι απο τα πιο ομορφα κοριτσια που υπαρχουν στο χωρο.
Λιγο οχι πολλοιΑχ θα με ξενυχιασεις Γατουλι
καλη νυχτα κοριτσια.
Καλό βράδυ γλυκειά Μαριάννα ... :-* :-* :-*
..και όνειρα γλυκά
http://[URL unfurl="true"]www.moviereviews.gr/posters/the-silence-of-the-lambs.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Καλε μου φαρκελι τι ευχη ηταν αυτη????? Ξυπνησα με τετοιους εφιαλτες και τρομοκρατηθηκα η δολια :2funny:νομιζα οτι με κυνηγουσε ο χανιμπαλ ολο το βραδυ :2funny: :2funny: :2funny:
Καλε μου φαρκελι τι ευχη ηταν αυτη????? Ξυπνησα με τετοιους εφιαλτες και τρομοκρατηθηκα η δολια νομιζα οτι με κυνηγουσε ο χανιμπαλ ολο το βραδυ
Ο Χάνιμπαλ Λεκτέρ ή Φαρκέλ(ι);
Μαριάννα δουλεύεις αυτήν την στιγμή;Ο λακτερ ο λεκτερ μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Καλε μου φαρκελι τι ευχη ηταν αυτη????? Ξυπνησα με τετοιους εφιαλτες και τρομοκρατηθηκα η δολια νομιζα οτι με κυνηγουσε ο χανιμπαλ ολο το βραδυ
Ο Χάνιμπαλ Λεκτέρ ή Φαρκέλ(ι);
Μαριάννα δουλεύεις αυτήν την στιγμή;
Γλυκειά Μαριάννα :-* :-* :-*
ορισμένοι υποστηρίζουν ότι μια ταινία τρόμου όπως μπορούμε να χαρακτηρίσουμε την παραπάνω, βοηθάει να ξεπεράσουμε τον τρόμο
Να και το σκληρό ζηλιάρικο αγόρι
Καλησπερα Μαριαννα :-* :-* :-*Ναι δουλευω :-* :-*
Καλησπερα Μαριαννα :-* :-* :-*
πολλη δουλευης πρεπη να ετοιμαζης την προικα σου
Τα παπλωματα δεν χρειαζονται τωρα ζεστη κανειΚαλησπερα γαταρε μου :-* :-* :-* Την εχω κανει την προικα μου ειμαι γεματη διπλωματα ;) και παπλωματα ;)