Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Καλό βράδυ γλυκειά Μαριάννα ...  :-* :-* :-*

..και όνειρα γλυκά 
:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

URL]]

Επισκέπτης
Καλό βράδυ γλυκειά Μαριάννα ...  :-* :-* :-*

..και όνειρα γλυκά 
:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

http://[URL unfurl="true"]www.moviereviews.gr/posters/the-silence-of-the-lambs.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

Καλε μου φαρκελι τι ευχη ηταν αυτη????? Ξυπνησα με τετοιους εφιαλτες και τρομοκρατηθηκα η δολια :2funny:νομιζα οτι με κυνηγουσε ο χανιμπαλ ολο το βραδυ :2funny: :2funny: :2funny:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
                      Καλε μου φαρκελι τι ευχη ηταν αυτη????? Ξυπνησα με τετοιους εφιαλτες και τρομοκρατηθηκα η δολια :2funny:νομιζα οτι με κυνηγουσε ο χανιμπαλ ολο το βραδυ :2funny: :2funny: :2funny:

Ο Χάνιμπαλ Λεκτέρ ή Φαρκέλ(ι);  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886

Γλυκειά Μαριάννα  :-* :-* :-*
ορισμένοι υποστηρίζουν ότι μια ταινία τρόμου όπως μπορούμε να χαρακτηρίσουμε την παραπάνω, βοηθάει να ξεπεράσουμε τον τρόμο   
:2funny: :2funny: :2funny:

Ο Χάνιμπαλ Λεκτέρ ή Φαρκέλ(ι);  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Να και το σκληρό ζηλιάρικο αγόρι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Γλυκειά Μαριάννα  :-* :-* :-*
ορισμένοι υποστηρίζουν ότι μια ταινία τρόμου όπως μπορούμε να χαρακτηρίσουμε την παραπάνω, βοηθάει να ξεπεράσουμε τον τρόμο   
:2funny: :2funny: :2funny:

Να και το σκληρό ζηλιάρικο αγόρι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Καλησπερα φαρκελι μου :-* :-* :-*
  Την γνωριζω αυτην την θεωρια του γνωστου δοκτωρα χαινεσταιν :2funny:που λεει επισης οτι μια σφαγη την ξεπερνας οταν σε σφαξουνε :2funny: Αχ μαμα μου μπεεεεεεεε. Τα ακους σκληρο (μαρουλια) αγορι? :2funny: :2funny:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom