Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

marokinos

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα και απο εμενα ......!!!μαριανακι....το προγραμμα σημερα...?

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Έλλειψη υπάρχει αυτόχθωνων και η Μαριάννα αναγκάζεται να φλερτάρει με Τουρκους και Μαροκινούς; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Και που είναι το πρόβλημα?

άνθρωποι δεν είναι και αυτοί?  :2funny: :2funny: :2funny:

εκτός και αν είσαι ζηλιάρης και ..."μοναχοφάης"  :2funny: :2funny: :2funny:

ΣΚΛΗΡΟ ΑΓΟΡΙ  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Έλλειψη υπάρχει αυτόχθωνων και η Μαριάννα αναγκάζεται να φλερτάρει με Τουρκους και Μαροκινούς; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μα δεν ειναι η αναγκη που το κανει αυτο, μα ο ποθος για εναν δυνατο, ικανο και δεινο αρσενικο ,εξ τουρκιας :2funny: :2funny:  Αφου οι γηγενεις και αυτοχθωνες οπως τους αποκαλεις αποδειχθηκαν κοτες  :2funny: και αφηνουν να σουλατσαρει ο (τουρκος) πειρατης μου εξω απο την αττικη ,δεν ειναι να σου προκαλει ριγη????? :headbang: :2funny: Αχ πολυ με εξιταρει η τουρκικη προκλητικοτητα :2funny: :2funny:
                                    Καλημερα και χρονια πολλα :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
              Μα δεν ειναι η αναγκη που το κανει αυτο, μα ο ποθος για εναν δυνατο, ικανο και δεινο αρσενικο ,εξ τουρκιας :2funny: :2funny:  Αφου οι γηγενεις και αυτοχθωνες οπως τους αποκαλεις αποδειχθηκαν κοτες  :2funny: και αφηνουν να σουλατσαρει ο (τουρκος) πειρατης μου εξω απο την αττικη ,δεν ειναι να σου προκαλει ριγη????? :headbang: :2funny: Αχ πολυ με εξιταρει η τουρκικη προκλητικοτητα :2funny: :2funny:
                                     Καλημερα και χρονια πολλα :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Καλό βράδυ και χρόνια πολλά!! :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
Αν σε συγκινούν οι ικανοί και δεινοί Τούρκοι και σου προκαλεί δέος η παρουσία τους στα χωρικά μας ύδατα, δικαίωμά σου αλλά σκέψου ελληνικά!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

marokinos

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
0
ισως να σας εχει επηρεασει η χθεσινη ημερα τοσο πολυ και να βγαινει αυτος ο υπερμετρος πατριωτισμος !!! μια  μερα ειναι θα περασει υπομονη.....

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Καλημέρα φίλε Μαροκινέ. Αδυνατείς να καταλάβεις το χιούμορ, που σε διαβεβαιώ ότι δεν έχει καμμιά σχέση με υπέρμετρο πατριωτισμό!! Αφορμή ήταν η 25 Μαρτίου και όχι η αιτία!!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.330
Πόντοι
22.785
Καλημέρα φίλε γείτονα ....... έγω δεν είμαι διπλωμάτης.....
άπλα έχω μόνο 2 λύσεις  ;) ;) ;) ;) ;) :-*

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Καλημέρα φίλε γείτονα ....... έγω δεν είμαι διπλωμάτης.....
άπλα έχω μόνο 2 λύσεις  ;) ;) ;) ;) ;) :-*

Αγαπημένε μου γείτονα, τη μια λύση όλοι τη γνωρίζουμε  ;) ;) ;) ;) ;)
που να ανοίξει και να μην ξανακλείσει ο κ...ς του παιντιού!!
Η άλλη ποια είναι; :think: :think: :think: :think: :think:

marokinos

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Το μαροκινε ....την επομενη φορα αν θες μην το αναφερεις(πλεονασμος ) γιατι δεν ειναι η εθνικοτητα μου απλα ειναι το UN μου και. Απλα απαντησα ετσι γιατι δεν καταλαβα το χιουμορ ...... γιατι γενικα αυτον τον καιρο με ενοχλει να βλεπω και να ακουω τοσους πολλους πατριωτες !!!!(δεν αναφερομαι για εδω..γενικα μιλαω )

vizouvios

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
6
Μολις τωρα μου ειπε η Ευα οτι δεν ειναι καλα σημερα και δεν θα δουλεψη

ευακι , αν και δεν γραφεις πλεον εδω μεσα , περαστικα σου , εαν θελεις τιν συμβουλοι μου , μην κλεινεσαι σπιτι ( με τα υπεροχα 3 σκιλια σου ) αλλα παρε το δυθεσιο σου και πηγαινε βολτα , το κλεισιμο στο σπιτι ειναι οτι χειροτερο  ;)

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Καλησπέρα Γιώργη58 και υπόλοιπη παρέα. Ελπίζω η Ευάρα να είναι καλύτερα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom