Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

foxxx

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
8
Like
120
Πόντοι
16
καλησπερα μαριαννα εχεις π.μ. φιλια!!

FAIH_1979

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα στα πιο ομορφα κοριτσια της Αγκυρας και οχι μονο απο Ροδο  ;) :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
καλησπερα και σε ολους τους φιλους τον κοριτσιων  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Κορμαρες μου ελπιζω να ειστε καλα  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
καλησπερα στα πιο ομορφα κοριτσια της Αγκυρας και οχι μονο απο Ροδο  ;) :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Κορμαρες μου ελπιζω να ειστε καλα  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Kαλως ηρθες στην παρεα μας πορνονεανιδα  :-* :-* :-*

Κοριτσαρες που εισαστε εξαφανισμενες τοσες μερες
συμβενη κατι  :think:

Biky_Trans

Ιερόδουλη
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
1.154

:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

FAIH_1979

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Kαλως ηρθες στην παρεα μας πορνονεανιδα  :-* :-* :-*

Κοριτσαρες που εισαστε εξαφανισμενες τοσες μερες
συμβενη κατι  :think:

Καλησπερα Γιωργο  :-* 58 σας παρακολουθω απο καιρο και ξερω υην γνωμη σου για τα κοριτσια ομως θελω να την πω και εγω .Πιστευω οτι ειναι τα ωραιοτερα κοριτσια της Αθηνας (Μιας και της γνωριζω προσωπικα ) :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Καλησπερα Γιωργο  :-* 58 σας παρακολουθω απο καιρο και ξερω υην γνωμη σου για τα κοριτσια ομως θελω να την πω και εγω .Πιστευω οτι ειναι τα ωραιοτερα κοριτσια της Αθηνας (Μιας και της γνωριζω προσωπικα ) :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Καλησπερα Φαιη
μας παρακολουθουσες απο καπου αλλου η με αλλο ονομα μιας και το θεμα δεν το βλεπουν οι επισκεπτες μονο τα μελη και απο οτι ειδα στο προφιλ σου και τα βαζω παρακατω σημερα εγινες μελος

Όνομα:  FAIH_1979
Αξίωμα: Νέος
Ημερομηνία εγγραφής: σήμερα στις 15:59
Τελευταία σύνδεση: σήμερα στις 16:57

enetline

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπέρα σε όλους!!! ρε παιδιά, θα πρέπει να είμαι υπερβολικά άτυχος, μιάς και έχω πάει δύο φορές, (εχθές & σήμερα) στο συγκεκριμένο μαγαζί για να πετύχω ΤΟ ΠΑΙΔΙ και εχθε΄ς ήταν κλειστά και σήμερα ήταν στο γιατρό και δεν θα πήγαινε καθόλου!!!! φοβερά άτυχος!!!!
Μαριαννάκι, ελπίζω να σε πετύχω κάποια στιγμή κουκλί μου!!! πολλά φιλάκια

FAIH_1979

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα Φαιη
μας παρακολουθουσες απο καπου αλλου η με αλλο ονομα μιας και το θεμα δεν το βλεπουν οι επισκεπτες μονο τα μελη και απο οτι ειδα στο προφιλ σου και τα βαζω παρακατω σημερα εγινες μελος

Όνομα:  FAIH_1979
Αξίωμα: Νέος
Ημερομηνία εγγραφής: σήμερα στις 15:59
Τελευταία σύνδεση: σήμερα στις 16:57

Καλημερα Γιωργο . Τις γνωριζω απο την αθηνα και τις παρακολουθω εδω στην ροδο που βρισκομαι απο τον υπολογιστη ενος φιλου μου. Τωρα που πηρα δικο μου και εμαθα καπως να τον χειριζομαι συνδεθηκα και σας γραφω. ;) ;) ;) :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

takis15

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
ευακι που χαθηκες , πες μας ενα γεια
:huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh:

bisex27

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα!!!!!το αγκυρας1 εχει καποιο σαιτ να δουμε της κοπελες?ευχαριστω!!!!!!!!!!!!!!

Billy7

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
85
Like
983
Πόντοι
2.687
καλημερα!!!!!το αγκυρας1 εχει καποιο σαιτ να δουμε της κοπελες?ευχαριστω!!!!!!!!!!!!!!

Αν γυρισεις πολλες σελιδες πισω θα βρεις φωτο με τις κοπελες του μαγαζιου.Παντως δημοσιευουν συνεχεια φωτο

bisex27

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
αν ειναι να ψαξω 600 σελιδες ............  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: δεν υπαρχει καποιο σαιτ γιαυτο??????????????????????πρεπει να ψαξω δηλ 600 σελιδες?καποιοσ να βοηθεισει παρακαλω?

enetline

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε, όλοι το ίδιο κάναμε!!!!!!!! και σου λέω οτι εχει ωραιες φωτογραφίες των κοριτσιων!! αμα θες δες τες διαφορετικά ......... :headbang: :headbang: :headbang:

Babel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2009
Κριτικές
22
Like
0
Πόντοι
231
Πριν 2 Σάββατα, και αφού περίμενα υπομονετικά για κανα τέταρτο να δω την Μαριάννα, βγήκε απ’ το δωμάτιο σχεδόν τρέχοντας. Μόνο να δώ οτί είναι ψήλη πρόλαβα… Μάλλον την πέτυχα σε άσχημη ώρα/μέρα. Δεν λέω να κάτσει να πιάσει κουβέντα με το ζόρι, αλλά ένα υποτυπώδες σαλονάρισμα θα έπρεπε να είναι αυτονόητο. Εφυγα για αλλού.

takis15

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
αν ειναι να ψαξω 600 σελιδες ............  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: δεν υπαρχει καποιο σαιτ γιαυτο??????????????????????πρεπει να ψαξω δηλ 600 σελιδες?καποιοσ να βοηθεισει παρακαλω?

φιλε ψαξτο λιγο και δεν θα χασεις , εχει αναιβαση ειδικα η ευα κατι φωτο που θα τον παιζεις με τις ωρες !!!!!!!!!!!!!!!

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Αντε παρε μια της Ευαρας  αλλα μην τον ξεπετσιασεις  :grin: :grin: :grin:

Συνημμένα

• koyzina niaou niaou niaou niaou.JPG
    koyzina niaou niaou niaou niaou.JPG
    58,7 KB · Εμφανίσεις: 40
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom