Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

enetline

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
ΟΚ!!! θα με θυμηθείς????????

Υ.Γ. Την έχω δεί αυτή τη φώτο. Πάντως ευχαριστώ

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Καλά ....ας μη λέμε μεγάλες κουβέντες!!!!! υπάρχουν κι άλλοι καλοί! δεν είναι ο μοναδικός στο κόσμο!

Ο Μαρούλια είναι μόνο ένας … Δυστυχώς μετά τον Μαρουλοτεκναρο ο Θεός το καλούπι το έσπασε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

enetline

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
       Ναι μωρο μου μεχρι τις 5 και μετα θα ειναι το ευακι παρε και μια φωτο μας παλια τοτε που οργιαζαμε :2funny:

ΟΚ!!! θα με θυμηθείς????????

Υ.Γ. Την έχω δεί αυτή τη φώτο. Πάντως ευχαριστώ

Επισκέπτης
Παιζει κι ο Μαρουλιας εμαθα στην ταινια; ακουσα οτι προκειται για τον νεο Γκουσγκουνη

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Και βεβαια καλε ειναι ο γιος του γκουσγκουνη ο μαρουλιας  :2funny:ειναι δυνατον να λειπει απο την υπερπαραγωγη? :2funny: :2funny: :2funny:

enetline

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Ο Μαρούλια είναι μόνο ένας … Δυστυχώς μετά τον Μαρουλοτεκναρο ο Θεός το καλούπι το έσπασε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Και μετά το έκλεισες το μαγαζί, οπως πολύ σωστά είπε (και το μοναδικο παιδί εδω μέσα) η Μαριάννα.
Φιλάκιαααααααααα

Επισκέπτης
Φιλια σε ολους καλη σας νυχτα . Καληνυχτα βασιλη ονειρα γλυκα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Billy7

Μέγας
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
86
Like
1.022
Πόντοι
3.625
Φιλια σε ολους καλη σας νυχτα . Καληνυχτα βασιλη ονειρα γλυκα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

και τα χερια εξω απο την .....κουβερτα :2funny: :2funny: :2funny:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Το λες για να ζηλέψουμε απίστευτη γαλή ...  :cheesy: :cheesy: :cheesy:

αλλά εμείς...

θα σταθούμε στις απαιτήσεις των καιρών!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

Και οι απαιτήσεις των καιρών είναι για σας κύριε Φαρκέλη και τη θεία μου την (Φακ) Έλη παρόμοιες. Έξω φτώχια (λόγω Τρισέ) και καλή καρδιά!!! ;) ;) ;) ;) ;) ;)

nikos32p

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Κριτικές
8
Like
60
Πόντοι
1
Το Ευάκι ποτε δουλεύει?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom