Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Billy7

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
85
Like
983
Πόντοι
2.687

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
ΝΑΙ!!!!! :idiot: τωρα το θυμηθηκα!!!
Λέω το αργότερο τη Δευτέρα να τιμήσω τη Μαρίννα, το έχω αργύσει πολύ!

Καλησπέρα  :-* :-* :-*, καλέ πια Δευτέρα  :s&m_2:???? Αύριο πρωί πρωί να έρθεις στην Μαριάννα , και μην πιστεύεις αυτά που λέει παραπάνω για εμένα ,,,, είναι Φήμες νιαουυυυ :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Άλλα κόλπα Βασίλη θέλω να με δικτυώσεις και εμένα ρε φίλε μην είσαι μονοφαγάς  :grin: :grin: :grin:

Billy7

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
85
Like
983
Πόντοι
2.687
Άλλα κόλπα Βασίλη θέλω να με δικτυώσεις και εμένα ρε φίλε μην είσαι μονοφαγάς  :grin: :grin: :grin:

Τα κοριτσια εδω ειναι,οποτε θες σου λυνουν τις αποριες
θα περασουμε καμια μερα μαζι

enetline

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Μαριάννα!!!!!!!!!!!!!!!!  λέω να σ' επισκεφθώ αύριο ή μεθαύριο, τι λές δε θα περάσουμε καλά?????? πιστεύω οτι θα περάσουμε απίστευτα! εκτός κι αν έχεις κόλημα ΜΟΝΟ με τον "μαρουλια", οπότε πάω πάσο! γούστα ειναι αυτά κουκλί μου και τα σέβομαι!
Πάντως εγώ λέω να δοκιμάσω και βλέπουμε, τι λές κι εσύ? :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass:

Billy7

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
85
Like
983
Πόντοι
2.687
               Μα γιατι με τα λεγομενα σου βγαινω τοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο ηφαιστιο ενω μπορει να αποδειχθω πατατα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

εγω κατεθεσα την προσωπικη μου εμπειρια,να δινουμε τα φωτα μας και στους νεοτερους

:2funny: :2funny: :2funny:

Λες να με κηνυγανε μετα;

Επισκέπτης
Μαριάννα!!!!!!!!!!!!!!!!  λέω να σ' επισκεφθώ αύριο ή μεθαύριο, τι λές δε θα περάσουμε καλά?????? πιστεύω οτι θα περάσουμε απίστευτα! εκτός κι αν έχεις κόλημα ΜΟΝΟ με τον "μαρουλια", οπότε πάω πάσο! γούστα ειναι αυτά κουκλί μου και τα σέβομαι!
Πάντως εγώ λέω να δοκιμάσω και βλέπουμε, τι λές κι εσύ? :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass:

Φανταζεσαι μωρο μου να δεχομουνα μονο τον μαρουλια??????????? Θαχε κλεισει το σπιτακι μου :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

enetline

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Πατάτα, δεν πιστεύω να αποδείχθείς κι αυτό διότι απο τις φωτο που έχω δεί εδω΄, φαίνεται η γυναίκα που είναι "πατάτα" κι εσύ κουκλί μου δεν είσαι με τίποτα πατάτα!!!
Αυτά απο έναν νέο σου θαυμαστή και θα σου πώ ότι είμαι ο Μάνος απο Γλυφάδα! :thumbsup:?

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Τα κοριτσια εδω ειναι,οποτε θες σου λυνουν τις αποριες
θα περασουμε καμια μερα μαζι

Κανονισέτο να περάσουμε να ρίξουμε κανένα βλέφαρο και όχι μόνο ξέρεις εσύ ;) ;)

Billy7

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
85
Like
983
Πόντοι
2.687

Αυτος ο μαρουλιας μας εχει αναστατωσει,τοσο ωραιος αντρας ειναι ρε Μαριαννα;

enetline

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Άλλο η απόλαυση κι άλλο η δουλειά! :dancing:

enetline

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
               Φανταζεσαι μωρο μου να δεχομουνα μονο τον μαρουλια??????????? Θαχε κλεισει το σπιτακι μου :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Άλλο η απόλαυση κι άλλο η δουλειά! Dancing Smiley είδες το videaki που σου έστειλα πρίν?

Επισκέπτης
εγω κατεθεσα την προσωπικη μου εμπειρια,να δινουμε τα φωτα μας και στους νεοτερους

:2funny: :2funny: :2funny:

Λες να με κηνυγανε μετα;

χα χα Μπορει γιατι οπως προειπα εγω ανταποδιδω οτι μου βγαζει ο καθενας γιαυτο προσεξε Κια μην ξεχνας οτι αυτη την περιοδο εχω αφοσιωθει στην καριερα που κανω :2funny:στην νεα μου ταινια (ξαναμενη ξεπεσμενη ενορητησα) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Billy7

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
85
Like
983
Πόντοι
2.687
             χα χα Μπορει γιατι οπως προειπα εγω ανταποδιδω οτι μου βγαζει ο καθενας γιαυτο προσεξε Κια μην ξεχνας οτι αυτη την περιοδο εχω αφοσιωθει στην καριερα που κανω :2funny:στην νεα μου ταινια (ξαναμενη ξεπεσμενη ενορητησα) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Το ειχα πει οταν σε πρωτοειδα,οτι θα πας ψηλα μια μερα :2funny: :2funny: :2funny:

enetline

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1

Μαριάννα, αύριο θα είσαι 10 - 5?

Billy7

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
85
Like
983
Πόντοι
2.687

Παιζει κι ο Μαρουλιας εμαθα στην ταινια; ακουσα οτι προκειται για τον νεο Γκουσγκουνη

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης

Συνημμένα

• eva ___marianna__69.JPG
    eva ___marianna__69.JPG
    15,3 KB · Εμφανίσεις: 92
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom