giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Αλανιαααααρααααααααα:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Αλανιαααααρααααααααα:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Καλημερα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Καλημέρα όμορφη συνδικαλίστρια
καλημερα συνδικαλιστη Μαρουλια μου για ψηφισε και εσυ εδω :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Συνδικαλιστής δεν είμαι αλλά ευχαρίστως θα ψήφιζα το έγγραφο!!!
Οχι μωρακι μου θα ,πρεπει και εσυ, μα και ολοι γιατι μεσα σε λιγους μηνες δεν θα υπαρχει τιποτα............................................ Εχετε μαθει βεβαια οτι το 90% των σπιτιων εχουν σφραγιστει και εντος των ημερων θα σφραγιστουν και τα υπολοιπα. Οταν τελειωσει λοιπον το εργο, θα αρχισουν κατι ποινες που δεν θα αντεξει καμια πλεον να λειτουργει το σπιτι της. Χρειαζομαστε την συμπαρασταση ολων.
Είναι δεδομένη η συμπαράστασή μου και με την πρώτη ευκαιρία θα το υπογράψω!!!
Εμενα με συμφερη για περισσοτερο ανταγωνισμο μιας και δεν παω πλεον στα σπιτια περνω μονο cg h ctΟχι μωρακι μου θα ,πρεπει και εσυ, μα και ολοι γιατι μεσα σε λιγους μηνες δεν θα υπαρχει τιποτα............................................ Εχετε μαθει βεβαια οτι το 90% των σπιτιων εχουν σφραγιστει και εντος των ημερων θα σφραγιστουν και τα υπολοιπα. Οταν τελειωσει λοιπον το εργο, θα αρχισουν κατι ποινες που δεν θα αντεξει καμια πλεον να λειτουργει το σπιτι της. Χρειαζομαστε την συμπαρασταση ολων.
Οχι μωρακι μου θα ,πρεπει και εσυ, μα και ολοι γιατι μεσα σε λιγους μηνες δεν θα υπαρχει τιποτα............................................ Εχετε μαθει βεβαια οτι το 90% των σπιτιων εχουν σφραγιστει και εντος των ημερων θα σφραγιστουν και τα υπολοιπα. Οταν τελειωσει λοιπον το εργο, θα αρχισουν κατι ποινες που δεν θα αντεξει καμια πλεον να λειτουργει το σπιτι της. Χρειαζομαστε την συμπαρασταση ολων.
Θα υπογράψω το κείμενο γιατί :
1) γενικά βλέπω συμπαθητικά και υποστηρίζω τον χώρο του αγοραίου έρωτα
2) ειδικά, γνωρίζω την Μαριάννα περισσότερο ..."από μια ημέρα" ;) (καθώς και άλλα μέλη του συλλόγου) και στηρίζω τις ενέργειες τους, πιστεύοντας ότι κάνουν το καλύτερο!!!
συγνώμη....εάν πάει δηλαδή κάποιος και στα καλά καθούμενα ανοίξει φροντιστήριο .....τότε θα πρέπει να μεταφέρεις το δικό σου μαγαζί ή διαφορετικά λουκέτο ...????
Είναι τρελοί αυτοί οι Ρωμαίοι
Ναι δυστηχως
...τότε παιδιά υπογράψτε γιατί χανόμαστε
εάν γουστάρουμε αυτό που κάνουν θα πρέπει να βοηθήσουμε με τον τρόπο μας .....μαζί σου sugar baby :-* :-* :-*
Ακριβως. Το λυπηρο ειναι οτι πολλες ξενες κοπελες που εχουν στην κατοχη τους τους οικους ανοχης δεν εχουν συνειδητοποιησει ακομα το τι εγινεεεεεε και τι προκειται να γινει
Χαιρετώ τή έξέχουσα τάξη !!!!!!!!
Η άρχουσα τάξη είναι αυτή που από τον καθωσπρεπεισμό της δημιουργεί τα προβήματα με τις εκδιδόμενες γυναίκες!! Λες και οι πουτάνες και τα πορνεία είναι το κοινωνικό πρόβλημα και όχι οι διάφοροι "νταβατζήδες" με τους οποίους ο πρώην πρωθυπουργός ήθελε να έρθει σε ρήξη και ταυτόγχρονα τους ευχαριστούσε!!
Χαιρετώ τή έξέχουσα τάξη !!!!!!!!