lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
ντροπη σουΣωστά όταν ήτανε μικρούλης τον βίασε ο παπας της ενορίας του!!!!
ντροπη σουΣωστά όταν ήτανε μικρούλης τον βίασε ο παπας της ενορίας του!!!!
καλησπέρα μαριαννάκι , υπάρχει μια γενική παραδοχή ότι η εύα είναι η καλύτερη μαγείρισσα ;) ;) ;) ;) ;)
πάντως θα ήθελα να δοκιμάσω τις μαγειρικές σου ικανότητες για να πεισθώ ;) ;) ;) ;) ;)
Σαν δεν ντρεπεσαι να με συκοφαντεις ετσι μαρουλια μου. Οριστε σας κοροιδεψε παλι τι συναχι και κουραφεξαλα δηλητηριαση επαθε απο το λαθος που εκανε και δοκιμασε δικο της σουτζουκακι. Μαρουλια μου σαγαπω σε λατρευω και για σενα συνηλθα και βγηκα απο την εντατικη με την σκεψη και μονο να σε φιλευω τα δικα μου εδεσματα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Kαλησπερα σας θα δοκιμαζεις πρωτα εσυ τα φαγητα και μετα εμεις¨?Αλάνι εδώ τα χαλάμε, η Μαριάννα μαγειρεύει αποκλειστικά για μενα!!!!!
Περαστικά Μαριάννα!!! Ξερω οτι βγήκες από την εντατική μονο και μονο για να συνεχίσεις να μαγειρεύεις για μένα, αδιασαλευτη πρωταθλήτρια της μαγειρικής
[quote author=Marianna_79 link=topic=9877.msg769108#msg769108 date=1223826076
Εσενα τι καλο να σου φτιαξω αγορι μου ????? Αλλα να ξερεις οτι θα ειναι και το τελευταιο σου γευμα
Απ'τα χερακια σου κι'ας δω τα ραδικια αναποδα
με μία σέξυ εμφάνισή σου στην κουζίνα ας είναι και το τελευταίο μου γεύμα ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Κι εγω σ αγαπαω μωρο μου
Τι θες να σου ετοιμασω εκτος του επικειδιου?????????????
ποιο ειναι το αγαπημενο σου Ορντεβ πριν αποχωρισεις απο αυτην την ματαιη ζωη λουλουδι μου ??????????
την σπεσιοαλιτλε σου απλά να συνοδεύεται με μια σέξυ εμφάνισή σουΤι πιατο προτιμας μωρο μου εσυ ??????? ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
την σπεσιαλιτέ σου απλά να συνοδεύεται με μια σέξυ εμφάνισή σουΤι πιατο προτιμας μωρο μου εσυ ??????? ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Εγώ σε λατρεύω θηλυκέ Λούκουλε, έχω μαγευθεί από τις μαγειρικές σου ικανότητες :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Ετοίμασε το αγαπημένο μου πατάτες στριχνινί με τα χεράκια σου και σε διαβεβαιώνω οτι θα φύγω τρισευτυχισμένος από το μάταιο τούτο κόσμο
την σπεσιαλιτέ σου απλά να συνοδεύεται με μια σέξυ εμφάνισή σου
Σπεσιαλιτε μου ειναι τα ραδικια βραστα και η πατατες με τα αυγα
Στα υπολοιπα πειραματιζομαι ακομα