Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (10 μέλη και 25 επισκέπτες)

alani_

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
καλησπέρα μαριαννάκι , υπάρχει μια γενική παραδοχή ότι η εύα είναι η καλύτερη μαγείρισσα  ;) ;) ;) ;) ;)

Επισκέπτης
καλησπέρα μαριαννάκι , υπάρχει μια γενική παραδοχή ότι η εύα είναι η καλύτερη μαγείρισσα  ;) ;) ;) ;) ;)

Καλε τι ειναι αυτα που γραφεις τωρα δευερος μαρουλιας με βρηκε. Χρυσε μου εγω εχω τα διπλωματα και τα παπλωματα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alani_

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
μαριαννάκι την καλησπέρα μου ,καλά είσαι??? :2funny:

alani_

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
πάντως θα ήθελα να δοκιμάσω τις μαγειρικές σου ικανότητες για να πεισθώ ;) ;) ;) ;) ;)

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Αλάνι εδώ τα χαλάμε, η Μαριάννα μαγειρεύει αποκλειστικά για μενα!!!!!

Επισκέπτης
πάντως θα ήθελα να δοκιμάσω τις μαγειρικές σου ικανότητες για να πεισθώ ;) ;) ;) ;) ;)

την ονειρικη  πανδαισια μωρο μου μονο η Ευουλα και Ο πολυ Αγαπημενος μου Μαρουλιας θα την δοκιμασουν για να μου πουνε εστω και ταβλα αμα πεσουν αν τους αρεσε
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Και για να δεις τι καλη που ειμαι σημερα εφτιαξα κοτοσουπα στο ευακι πριν απο κανενα μισαωρο εφαγε... και περειμενω
να με παρη τηλεφωνο ακομα τωρα το τηλεφωνημα θα γινει απο σταθερο η απο τον Αγιο Πετρο τι να σου πω?????????????
θα δειξει η αυτοψια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εσενα τι καλο να σου φτιαξω αγορι μου ????? Αλλα να ξερεις οτι θα ειναι και το τελευταιο σου γευμα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
       Σαν δεν ντρεπεσαι να με συκοφαντεις ετσι μαρουλια μου. Οριστε σας κοροιδεψε παλι τι συναχι και κουραφεξαλα δηλητηριαση επαθε απο το λαθος που εκανε και δοκιμασε δικο της σουτζουκακι. Μαρουλια μου σαγαπω σε λατρευω και για σενα συνηλθα και βγηκα απο την εντατικη με την σκεψη και μονο να σε φιλευω τα δικα μου εδεσματα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Περαστικά Μαριάννα!!! Ξερω οτι βγήκες από την εντατική μονο και μονο για να συνεχίσεις να μαγειρεύεις για μένα, αδιασαλευτη πρωταθλήτρια της μαγειρικής :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Περαστικά Μαριάννα!!! Ξερω οτι βγήκες από την εντατική μονο και μονο για να συνεχίσεις να μαγειρεύεις για μένα, αδιασαλευτη πρωταθλήτρια της μαγειρικής :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Κι εγω σ αγαπαω μωρο μου  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Τι θες να σου ετοιμασω εκτος του επικειδιου?????????????
ποιο ειναι το αγαπημενο σου Ορντεβ πριν αποχωρισεις απο αυτην την ματαιη ζωη λουλουδι μου ??????????

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
[quote author=Marianna_79 link=topic=9877.msg769108#msg769108 date=1223826076

Εσενα τι καλο να σου φτιαξω αγορι μου ????? Αλλα να ξερεις οτι θα ειναι και το τελευταιο σου γευμα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
[/quote]Απ'τα χερακια σου κι'ας δω τα ραδικια αναποδα

alani_

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
με μία σέξυ εμφάνισή σου στην κουζίνα ας είναι και το τελευταίο μου γεύμα ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Επισκέπτης
[quote author=Marianna_79 link=topic=9877.msg769108#msg769108 date=1223826076

Απ'τα χερακια σου κι'ας δω τα ραδικια αναποδα

Το μονο σιγουρο θα ειναι αυτο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Κι εγω σ αγαπαω μωρο μου  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Τι θες να σου ετοιμασω εκτος του επικειδιου?????????????

ποιο ειναι το αγαπημενο σου Ορντεβ πριν αποχωρισεις απο αυτην την ματαιη ζωη λουλουδι μου ??????????

Εγώ σε λατρεύω θηλυκέ Λούκουλε, έχω μαγευθεί από τις μαγειρικές σου ικανότητες :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Ετοίμασε το αγαπημένο μου πατάτες στριχνινί με τα χεράκια σου και σε διαβεβαιώνω οτι θα φύγω τρισευτυχισμένος από το μάταιο τούτο κόσμο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Εγώ σε λατρεύω θηλυκέ Λούκουλε, έχω μαγευθεί από τις μαγειρικές σου ικανότητες :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Ετοίμασε το αγαπημένο μου πατάτες στριχνινί με τα χεράκια σου και σε διαβεβαιώνω οτι θα φύγω τρισευτυχισμένος από το μάταιο τούτο κόσμο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ετσι αναλαφρως και τρισευτυχισμενος θα εισαι μετα απο αυτο το θεσπεσιο πιατο που θα σου φτιαξω ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Αλλα θα σου κανω Τσουτσουκακια Σμυρναικα και Γιγαντες πλακι πο ξερω οτι σ αρεσουν πολυ  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Με γνησιο Ορυκτελαιο Ρουμανιας  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ακομα να με παρη η αλλη τηλεφωνο κι ανησυχω :headbang:

alani_

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Σπεσιαλιτε μου ειναι τα ραδικια βραστα και η πατατες με τα αυγα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Στα υπολοιπα πειραματιζομαι ακομα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μαγειρεψέ μου φορώντας ένα στρινγκάκι και τίποτε άλλο στον μάταιο αυτό κόσμο

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom