Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Καλά, πόσοι μάγκες να χωρέσουν εδώ... Θα ξαναπώ ότι δεν πηγαίνω Εκκλησία κλπ, αλλά το βρίσκω άσχημο να σατυρίζει συνέχεια ένα άτομο εδώ μέσα τέτοια πράγματα.Είπαμε να τα αφήσουμε αυτά εξω από εδώ. Πες με ξενέρωτο, πες με ό,τι θες.Αλλά δεν θεωρώ αστείο όλο αυτό. Είναι ηλίθιο.Με τα ξεκαρδιστικά αυτά αστεία, οι πιο πολλοί λάκισαν απο δώ.Βαρέθηκαν να διαβάζουν τα ίδια και τα ίδια.Ολοκληρες σελίδες με τις ίδιες βλακείες."Τεκνον μου, αμάρτησες κλπκλπκλπ"... Και σου είπα "Πάτερ-Γεώργιε"...Αφού είσαι τόσο μάγκας, γιατί δεν πας σε κάποιο γάμο φίλου σου-φιλης σου να σατυρίσεις εκεί αυτά τα πράγματα? Να κοροιδέψεις εκεί.Να γελάσεις εκεί.Μόνο εδώ σε παίρνει να κάνεις τα αστεία σου?? Αφού τόσο τα χλευάζεις αυτά, γιατί δεν πας να τα κάνεις μπροστά τους??? Τζαμπα μάγκας ρε καημένε...

Παιδια ειρηνη ημην :'( :'( :'( :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

ShowLover

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
4
Πόντοι
1
"Ημήν"? Γκρρρ!!! Αστειεύομαι Ευάκι...Συγνώμη, αλλά δεν βλέπεις πώς ενώ τα "είχαμε συμφωνήσει" μια χαρά, ξαναρχίσαμε τα ίδια?! Το ξέρω ότι προσπαθείς να κρατάς τις ισορροπίες και συγνώμη που στο ξαναχαλάμε, αλλά αυτός δεν βάζει μυαλό...Αλλά είπαμε, τον μάγκα μερικοί τον κάνουν μόνο όπου τους παίρνει...

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Το μάγκα τον κάνουν μερικοί όπου και όποτε θες εσύ, λέει ο πάτερ Γεώργιος!!!
Αλλά καημένε χιούμορ δεν έχεις.
Καλό μεσημέρι και ηρεμία πανω από όλα!!!

ShowLover

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
4
Πόντοι
1
Δεν είναι θέμα χιούμορ καημένε...Είναι θέμα σεβασμού προς κάτι, το οποίο μπορεί πολλοί να σεβονται και δεν είναι σωστό κάποιοι να το προσβάλλουν για να κάνουν τη πλάκα τους.Και δεν λέω ότι πρέπει όλοι να σέβονται Εκκλησίες, παπαδες κλπ. Ούτε ότι δεν υπάρχει βρωμιά και σ'αυτούς τους χώρους.Αλλά επειδή αυτά είναι ευαίσθητα θέματα για πολλούς, καλό είναι να αποφεύγουμε να τα χρησιμοποιύμε για να το παίζουμε άνετοι και μάγκες. Αλλά μάλλον κάποια δυσάρεστη εμπειρία με παπά θα είχε ο φιλαράκος σου, οπότε ας δείξουμε κατανόηση.

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Σωστά όταν ήτανε μικρούλης τον βίασε ο παπας της ενορίας του!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
"Ημήν"? Γκρρρ!!! Αστειεύομαι Ευάκι...Συγνώμη, αλλά δεν βλέπεις πώς ενώ τα "είχαμε συμφωνήσει" μια χαρά, ξαναρχίσαμε τα ίδια?! Το ξέρω ότι προσπαθείς να κρατάς τις ισορροπίες και συγνώμη που στο ξαναχαλάμε, αλλά αυτός δεν βάζει μυαλό...Αλλά είπαμε, τον μάγκα μερικοί τον κάνουν μόνο όπου τους παίρνει...

Ωραια τοτε να μαζευτουμε ολοι μαζι να παιξουμε ξυλο για να δουμε ποιος ειναι μαγκας και ποιος οχι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ελεος παιδια  :headbang: :headbang: ουτε τα μωρα του σχολειου δεν κανουν ετσι  >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(
Τωρα για το αν λεμε μια κουβεντα του στιλ αμαρτησα εκανα ερανα δεν νομιζω να προσβαλουμε εμεις τοσο τα ΘΕΙΑ οσο τα εχουν προσβαλη εκεινοι που τα εκπροσωπουν περισοτερο απο εμας ,,, και αυτο το γνωρηζης εσυ καλυτερα απο εμενα πιστευω  ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
καταλαβενω το σκεπτικο σου  αλλα προσπαθησε να καλαβεις κι εσυ το νοημα της πλακας και του αστειου ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

ShowLover

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
4
Πόντοι
1
Δεν ξέρω...μπορεί.Πολλά συμβαίνουν...

ShowLover

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
4
Πόντοι
1
Εντάξει Εύα, με συγχωρείς. Να μη χαλάω άλλο την πλάκα και την ευχάριστη ατμόσφαιρα. Επειδή σε σέβομαι γιατί τουλάχιστον εσύ είσαι πολύ εντάξει άτομο, δεν θα ξαναενοχλήσω την όμορφη παρέα. Μάλλον το forum αυτό είναι πιο prive απ'ότι νόμιζα... Να περνάς καλά.

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Εντάξει Εύα, με συγχωρείς. Να μη χαλάω άλλο την πλάκα και την ευχάριστη ατμόσφαιρα. Επειδή σε σέβομαι γιατί τουλάχιστον εσύ είσαι πολύ εντάξει άτομο, δεν θα ξαναενοχλήσω την όμορφη παρέα. Μάλλον το forum αυτό είναι πιο prive απ'ότι νόμιζα... Να περνάς καλά.

Δεν χαλας τιποτα και κανεναν  ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
και δεν ειπα να μην μπενεις στην συζητηση μας ευπροσδεκτος εισαι απ ολους μας, και ολοι μας εδω ειμαστε για να περναμε την ωρα μας οσο καλυτερα μπορουμε  ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Και οπως βλεπεις ειμαστε στο σαιτ boyrdela.com και οχι στο σαιτ της Πειραικης εκκλησίας, χωρης αυτο να μας δηνει το θαρος και το θρασος να χλευαζουμε τα Θεια . Τωρα το αν θες να σημετασχεις σε συζητησης απο εμενα εισαι ευπροσδεκτος και πιστευω απ ολους  ;) ;) ;) ;) ;)

Επισκέπτης
Περαστικά και προσεχε να μην δοκιμάσεις σούπα της διαβόητης Λουκρητίας!!!
Σπίτι είμαι και διαβάζω.

Σαν δεν ντρεπεσαι να με συκοφαντεις ετσι μαρουλια μου. Οριστε σας κοροιδεψε παλι τι συναχι και κουραφεξαλα δηλητηριαση επαθε απο το λαθος που εκανε και δοκιμασε δικο της σουτζουκακι. Μαρουλια μου σαγαπω σε λατρευω και για σενα συνηλθα και βγηκα απο την εντατικη με την σκεψη και μονο να σε φιλευω τα δικα μου εδεσματα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
Καλησπερα και στα δυο κοριτσια. :-* :-* :-* :-* :-*

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
        Καλησπερα κομαντο :-* :-* :-* :-*
Το Ευακι δεν απανταει. Λες να μου ετοιμαζει special τουρτα? Ξερεις μηπως Μαριαννακι μου ποιο εφημερευει σημερα για καλο και για κακο η μαλλον να μην δοκιμασω καλυτερα? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10

Συνημμένα

• marianna___eva22.JPG
    marianna___eva22.JPG
    12 KB · Εμφανίσεις: 36

aslove

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
καλησπέρα στο δίδυμο της ακολασίας!! με τους φανατικούς απ'ότι βλέπω οπαδούς :rockon:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Το Ευακι δεν απανταει. Λες να μου ετοιμαζει special τουρτα? Ξερεις μηπως Μαριαννακι μου ποιο εφημερευει σημερα για καλο και για κακο η μαλλον να μην δοκιμασω καλυτερα? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

και η τριτη  :) :) :)

Συνημμένα

• elen.JPG
    elen.JPG
    62,5 KB · Εμφανίσεις: 30

psedelic

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλησπέρα ευάκι....μεχρι τι ώρα δουλεύεις σήμερα?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom