Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Καλημέρα Ευάκι!!! Είσαι καλυτερα;

Καλημερα Μαρουλινο μου  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Καλυτερα δοξα το Θεο γιατη δεν θα το αντεχα να κρατουσε κι αλλο αυτο το πραγμα :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Εσυ τι κανεις Μαρουλινο μου ?????? Εισαι ακομα προσκολλημένος στο νεο σου βιβλιο ??? :grin: :grin: :grin:

davmast

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Like
4
Πόντοι
1
Ευάκι πες μας και σε μας τουσ άσχετουσ, που σε βρισκουμε?

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.291
Πόντοι
22.785
Καλημερα γυναικαρα μου  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup:

ShowLover

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
4
Πόντοι
1
Εδώ ο Κατακουζηνός και πάλι. Ο "πατερ-γεωργιος" παλι άρχισε τα κομπλεξικά του δυστυχώς. Παλι αποφάσισε να κάνει το forum που αφορά την Έύα μέρος αντιπαλότητας. Ακόμα και την Εύα έγραψες που σου ζήτησε να αποφύγουμε τα εκκλησιαστικά εδώ μέσα για να μην παρεξηγούμαστε χωρίς λόγο.Νομίζεις ακόμα ότι όλοι γελάνε με τις βλακείες που γράφεις κάθε φορά? Τέτοιο απωθημένο δεν έχω ξαναδεί. Κάτι πρέπει να σου συμβαίνει πάντως... Μάλλον πρέπει κανείς να μην θυμώνει μαζί σου αλλά να λυπάται...Εύα συγνώμη για την παρέμβαση και ελπίζω να είσαι καλύτερα.Φιλικά

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Καλημερα Μαρουλινο μου  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Καλυτερα δοξα το Θεο γιατη δεν θα το αντεχα να κρατουσε κι αλλο αυτο το πραγμα :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Εσυ τι κανεις Μαρουλινο μου ?????? Εισαι ακομα προσκολλημένος στο νεο σου βιβλιο ??? :grin: :grin: :grin:

Καλά είμαι.  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
Χθες άρχισα να το διαβάζω. Είναι πολύ ενδιαφέρον και έχει πολλά να πει για τις χωρες της Λατινικής Αμερικής.
Προσοχή να μην ξανακρυώσεις

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Εδώ ο Κατακουζηνός και πάλι. Ο "πατερ-γεωργιος" παλι άρχισε τα κομπλεξικά του δυστυχώς. Παλι αποφάσισε να κάνει το forum που αφορά την Έύα μέρος αντιπαλότητας. Ακόμα και την Εύα έγραψες που σου ζήτησε να αποφύγουμε τα εκκλησιαστικά εδώ μέσα για να μην παρεξηγούμαστε χωρίς λόγο.Νομίζεις ακόμα ότι όλοι γελάνε με τις βλακείες που γράφεις κάθε φορά? Τέτοιο απωθημένο δεν έχω ξαναδεί. Κάτι πρέπει να σου συμβαίνει πάντως... Μάλλον πρέπει κανείς να μην θυμώνει μαζί σου αλλά να λυπάται...Εύα συγνώμη για την παρέμβαση και ελπίζω να είσαι καλύτερα.Φιλικά

Εχεις απόλυτο δίκιο Κατακουζηνέ, εχει σοβαρό πρόβλημα και για αυτό άλλωστε κάνει χρόνια τωρα ψυχανάλυση για να απαλλαγεί από τον εκκλησιαστικό ιδεασμό που τον διακατέχει :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alani_

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
ευάκι καλημέρα τι κάνεις κούκλα μου?? με το κρύωμα όλα οκ??? ;) ;) ;) ;) ;) ;)

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Ενταξει ρε φιλε χαβαλε κανουμε ολοι μας, μην το παιρνης τις μετρητοις

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Καλά είμαι.  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
Χθες άρχισα να το διαβάζω. Είναι πολύ ενδιαφέρον και έχει πολλά να πει για τις χωρες της Λατινικής Αμερικής.
Προσοχή να μην ξανακρυώσεις

Α Μαρουλια μου μην με ξεσηκώνεις τωρα :'( :'( :'( Και με κανεις να τρεχω σε καμια Βραζιλια παλι :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Για Βραζιλια τι λεει ?????????? :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

ShowLover

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
4
Πόντοι
1
Μαρούλια δεν το έγραψα για σένα.Εκτός αν πρόκειται για το ίδιο άτομα. Ή αν είσαι ο δικηγόρος του "πατερ γεώργιου".

alani_

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
καλημέρα γλυκιά ευάρα,με το κρύωμα όλα καλά??? ;) ;) ;) ;)

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Δικογόρος του είμαι!!!! Μ 'άλλα λόγια κάνω τον συνήγορο του διαβολου :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.291
Πόντοι
22.785
Ρε παιδια ρε παιδια συζητησουλα κανουμε...... μην αρπαζεσται ετσι.
Ευακη δουλευης σημεραααααααααααα. :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
ευάκι καλημέρα τι κάνεις κούκλα μου?? με το κρύωμα όλα οκ??? ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Καλημερα μωρο μου ... Μια χαρα ειμαι μετα την θεραπεια που μου ειπαι ο Αγαπητος μου Μαρουλιας εγινα περδικι  :2funny: :2funny:
Αλλα με την διαφορα οτι τον παρακουσα λιγακι και αντι για μια τζουρα ουισκι εγω εβαλα δυο τρεις και στανιαρα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ευτυχως που δεν με βγηκα εξω να με πιαναν για αλκοτεστ και αντε να με πιστευανε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Α Μαρουλια μου μην με ξεσηκώνεις τωρα :'( :'( :'( Και με κανεις να τρεχω σε καμια Βραζιλια παλι :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Για Βραζιλια τι λεει ?????????? :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Δεν αναφέρεται στη Βραζιλία προς το παρον τουλαχιστον.
Μιλάει για τη διαφορά μεταξύ των πλούσιων και φτωχών παιδιων της Ουραγουάης.
Σου άρεσε η Βραζιλία;; Είχα παλιότερα πρόσκληση να παω, αλλά δεν πήγα τελικά.

ShowLover

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
4
Πόντοι
1
Καλά, πόσοι μάγκες να χωρέσουν εδώ... Θα ξαναπώ ότι δεν πηγαίνω Εκκλησία κλπ, αλλά το βρίσκω άσχημο να σατυρίζει συνέχεια ένα άτομο εδώ μέσα τέτοια πράγματα.Είπαμε να τα αφήσουμε αυτά εξω από εδώ. Πες με ξενέρωτο, πες με ό,τι θες.Αλλά δεν θεωρώ αστείο όλο αυτό. Είναι ηλίθιο.Με τα ξεκαρδιστικά αυτά αστεία, οι πιο πολλοί λάκισαν απο δώ.Βαρέθηκαν να διαβάζουν τα ίδια και τα ίδια.Ολοκληρες σελίδες με τις ίδιες βλακείες."Τεκνον μου, αμάρτησες κλπκλπκλπ"... Και σου είπα "Πάτερ-Γεώργιε"...Αφού είσαι τόσο μάγκας, γιατί δεν πας σε κάποιο γάμο φίλου σου-φιλης σου να σατυρίσεις εκεί αυτά τα πράγματα? Να κοροιδέψεις εκεί.Να γελάσεις εκεί.Μόνο εδώ σε παίρνει να κάνεις τα αστεία σου?? Αφού τόσο τα χλευάζεις αυτά, γιατί δεν πας να τα κάνεις μπροστά τους??? Τζαμπα μάγκας ρε καημένε...

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Δεν αναφέρεται στη Βραζιλία προς το παρον τουλαχιστον.
Μιλάει για τη διαφορά μεταξύ των πλούσιων και φτωχών παιδιων της Ουραγουάης.
Σου άρεσε η Βραζιλία;; Είχα παλιότερα πρόσκληση να παω, αλλά δεν πήγα τελικά.

Α Μαρουλινο μου κακος που δεν πηγες  :- :- :- :- :-
Ειναι παρα πολυ ωραια σαν Χωρα αλλα και σαν λαος  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Εμενα προσωπικα μου αρεσε παρα πολυ  :) :) :) :) :) Αν και εμεινα καμια 60αρια χιλιομετρα εξω απο το Σαο Παολο ......... ευχαριστως ξανα πηγαινα,, Η μονη ταλαιπωρια ειναι η τοσες ωραις στο αεροπλανο που βαριεσε και δεν ξερεις τι να κανεις για να περασει η ωρα σου 17 ωραις :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:
Γι αυτο θα ξανα παω μονο με ΜΕΤΡΟ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom