giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4
- Πόντοι
- 166
Καλα εισαι τι κανειςΚαλημερα γεωργιε :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Καλα εισαι τι κανειςΚαλημερα γεωργιε :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Καλημερα Μαριαννα :-* :-* :-*
Καλημερα Ευακι :-* :-* :-* και ας μην εισαι εδω
Τι εγινε γιατι και που πηγεΚαι οντως δεν θα ειναι πια εδω το ευακι αφου τελειωσε η συνεργασια μας......
Τι εγινε γιατι και που πηγε
Καποτε ραγιζη το γυαλι και μετα δεν ξανακολαΕτσι ειναι οι συνεργασιες . Πολυ απλα καποτε λιγουν. Τωρα δεν γνωριζω που ειναι . Προφανως θα σας το πει καποια στιγμη η ιδια η ευα.
Καποτε ραγιζη το γυαλι και μετα δεν ξανακολα
αρα καλα ελεγα οτι κατι αλλο συμβενη και οχι οτι εσπασε το λαπ τοπ
Ετσι στα καλα καθουμενα δεν υπηρξε κατι αλλο πρινΟχι σταματισαμε την συνεργασια μας την τριτη
Ετσι στα καλα καθουμενα δεν υπηρξε κατι αλλο πριν
Απο αυτα που λες καταλαβενω οτι δεν υπηρξε κατι μεταξυ σαςΣε αυτους τους χωρους συμβαινουν ετσι αυτα. Παντως το ευακι ειναι ενα πολυ καλο παιδι και ξερει να βρισκει τον δρομο του και αυτο που ισως θα ειναι καλυτερο για αυτην. Εγω θα εχω παντα τις καλυτερες αναμνησεις απο την φιλια μας και την συνεργασια μας.
Λοιπον , καταρχην καλημεραΜΜμμμμμμμμμμ μα με θιγεις ανεπανορθωτα χρυσε μου. Μηπως δεν εχεις καταλαβει με τι συνομιλεις? Η μηπως συνομιλω εγω με γυναικα? Εχουμε μπλεξει τα φυλα μας? Και εγω δεν κανω χιουμορ.
Λοιπον , καταρχην καλημερα
δευτερον οποτε εχω ερθει στο μαγαζι σας παντα βλεπω ενγχηρισμενα παλικαρια
τριτον υποθετω πως και εσυ Μαριαννα-(Μαρινος)εισαι πρωην παλικαρι .
Τωρα αν εισαι οντως γυναικα ζητω συγνωμη (που δεν το νομιζω)
mgmans καλημερα καταρχας κατα δευτερον ασε το ιδιο τροπαριο και στο μαγαζι υπαρχουν κοπελες εξ αλαγης αλλα και κοπελες εκ γεννητης._ Τωρα αν εσυ τις βλεπεις ολες ετσι τι να πω εισαι πολυ πεπηραμενος φαινεται. Ομως εγω σε προκαλω το βραδυ σημερα να περασεις μια βολτα και να δεις την κοπελα που δουλευει .
πάντως εσύ εξ'αλλαγής είσαι ;)
Ακριβως ομως δεν δεχομαι το απαξιωτικο υφος του καθενος οταν αναφερεται στο ατομο μου η σε αλλο ατομο. ;)
Ρε παιδιά καλησπέρα
Με το συμπάθειο, δηλαδή
"γαμώ την ορθογραφία μας
...γαμώ"
είμαστε ..."ανεπανάληπτοι"
Όχι ότι όταν μιλάμε ή ..."συνεργαζόμαστε" ...διαβάζουμε ορθογραφία
αλλά
υπάρχουν ..."όρια"
...δεν νομίζετε ???
Ενας ειναι που τα γραφη ολα με ορθογραφια πιτσιλιστηςΦαρκελακι μου τι κανεις? :-* :-* :-* :-*
Συγνωμη για τα πολλα λαθη μας θα προσπαθησουμε να ειμαστε πιο ορθογραφημενοι :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Εδω με αφησες με την αποριαΑπο αυτα που λες καταλαβενω οτι δεν υπηρξε κατι μεταξυ σας
να ειχα και το τηλεφωνο της τωρα ........
Ενας ειναι που τα γραφη ολα με ορθογραφια πιτσιλιστης Εδω με αφησες με την απορια
Σε ευχαριστω για την προσκληση σου αλλα μονο πρωϊνα μπορω και πραγματικα θα ειθελα να δω κοπελες εκ γενητης τα πρωϊνα που μπορω .mgmans καλημερα καταρχας κατα δευτερον ασε το ιδιο τροπαριο και στο μαγαζι υπαρχουν κοπελες εξ αλαγης αλλα και κοπελες εκ γεννητης._ Τωρα αν εσυ τις βλεπεις ολες ετσι τι να πω εισαι πολυ πεπειραμενος φαινεται. Ομως εγω σε προκαλω το βραδυ σημερα να περασεις μια βολτα και να δεις την κοπελα που δουλευει .
Η απορια ειναι για την πρωτη σειρα οχι για το τηλΔεν σε αφηνω με την απορια ομως καποια στιγμη που θα ανοιξει τον υπολογιστη της ,εκεινη θα πρεπει να επιλεξει να στο δωσει. Ξερεις αυτο ειναι πολυ λεπτο ζητημα... ;)