Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
                      Ετσι ειναι οι συνεργασιες . Πολυ απλα καποτε λιγουν.  Τωρα δεν γνωριζω που ειναι . Προφανως θα σας το πει καποια στιγμη η ιδια η ευα.
Καποτε ραγιζη το γυαλι και μετα δεν ξανακολα
αρα καλα ελεγα οτι κατι αλλο συμβενη και οχι οτι εσπασε το λαπ τοπ
ειπες οτι αλαξε και το τηλ και δεν μπορω να την παρω τωρα

Επισκέπτης
Ετσι στα καλα καθουμενα δεν υπηρξε κατι αλλο πριν

Σε αυτους τους χωρους συμβαινουν ετσι αυτα. Παντως το ευακι ειναι ενα πολυ καλο παιδι και ξερει να βρισκει τον δρομο του  και αυτο που ισως θα ειναι καλυτερο για αυτην.  Εγω θα εχω παντα τις καλυτερες αναμνησεις απο την φιλια μας και την συνεργασια μας.

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
       Σε αυτους τους χωρους συμβαινουν ετσι αυτα. Παντως το ευακι ειναι ενα πολυ καλο παιδι και ξερει να βρισκει τον δρομο του  και αυτο που ισως θα ειναι καλυτερο για αυτην.  Εγω θα εχω παντα τις καλυτερες αναμνησεις απο την φιλια μας και την συνεργασια μας.
Απο αυτα που λες καταλαβενω οτι δεν υπηρξε κατι μεταξυ σας

να ειχα και το τηλεφωνο της τωρα ........

mgmans

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2005
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
2.935
    ΜΜμμμμμμμμμμ μα με θιγεις ανεπανορθωτα χρυσε μου. Μηπως δεν εχεις καταλαβει με τι συνομιλεις?  Η μηπως συνομιλω εγω με γυναικα? Εχουμε μπλεξει τα φυλα μας?   Και εγω     δεν κανω χιουμορ.
Λοιπον , καταρχην καλημερα
δευτερον οποτε εχω ερθει στο μαγαζι σας παντα βλεπω ενγχηρισμενα παλικαρια
τριτον υποθετω πως και εσυ Μαριαννα-(Μαρινος)εισαι πρωην παλικαρι .
    Τωρα αν εισαι οντως γυναικα ζητω συγνωμη (που δεν το νομιζω)

Επισκέπτης
Λοιπον , καταρχην καλημερα
δευτερον οποτε εχω ερθει στο μαγαζι σας παντα βλεπω ενγχηρισμενα παλικαρια
τριτον υποθετω πως και εσυ Μαριαννα-(Μαρινος)εισαι πρωην παλικαρι .
    Τωρα αν εισαι οντως γυναικα ζητω συγνωμη (που δεν το νομιζω)

mgmans καλημερα καταρχας κατα δευτερον ασε το ιδιο τροπαριο και στο μαγαζι υπαρχουν κοπελες εξ αλαγης αλλα και κοπελες εκ γεννητης._  Τωρα αν εσυ τις βλεπεις ολες ετσι τι να πω εισαι πολυ πεπειραμενος φαινεται. Ομως εγω σε προκαλω το βραδυ σημερα να περασεις μια βολτα και να δεις την κοπελα που δουλευει .

Επισκέπτης
          mgmans καλημερα καταρχας κατα δευτερον ασε το ιδιο τροπαριο και στο μαγαζι υπαρχουν κοπελες εξ αλαγης αλλα και κοπελες εκ γεννητης._  Τωρα αν εσυ τις βλεπεις ολες ετσι τι να πω εισαι πολυ πεπηραμενος φαινεται. Ομως εγω σε προκαλω το βραδυ σημερα να περασεις μια βολτα και να δεις την κοπελα που δουλευει .

πάντως εσύ εξ'αλλαγής είσαι ;)

Επισκέπτης
Ρε παιδιά καλησπέρα

Με το συμπάθειο, δηλαδή

"γαμώ την ορθογραφία μας

...γαμώ"

είμαστε ..."ανεπανάληπτοι"

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Όχι ότι όταν μιλάμε ή ..."συνεργαζόμαστε"  :fuck1: ...διαβάζουμε ορθογραφία

αλλά

υπάρχουν ..."όρια"

...δεν νομίζετε ???

Φαρκελακι μου τι κανεις? :-* :-* :-* :-*
    Συγνωμη για τα πολλα λαθη μας θα προσπαθησουμε να ειμαστε πιο ορθογραφημενοι :2funny: :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
                           Φαρκελακι μου τι κανεις? :-* :-* :-* :-*
    Συγνωμη για τα πολλα λαθη μας θα προσπαθησουμε να ειμαστε πιο ορθογραφημενοι :2funny: :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Ενας ειναι που τα γραφη ολα με ορθογραφια πιτσιλιστης  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Απο αυτα που λες καταλαβενω οτι δεν υπηρξε κατι μεταξυ σας

να ειχα και το τηλεφωνο της τωρα ........
Εδω με αφησες με την απορια

Επισκέπτης
Ενας ειναι που τα γραφη ολα με ορθογραφια πιτσιλιστης  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Εδω με αφησες με την απορια

Δεν σε αφηνω με την απορια ομως καποια στιγμη που θα ανοιξει τον υπολογιστη της ,εκεινη θα πρεπει να επιλεξει να στο δωσει. Ξερεις αυτο ειναι πολυ λεπτο ζητημα... ;)

mgmans

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2005
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
2.935
          mgmans καλημερα καταρχας κατα δευτερον ασε το ιδιο τροπαριο και στο μαγαζι υπαρχουν κοπελες εξ αλαγης αλλα και κοπελες εκ γεννητης._  Τωρα αν εσυ τις βλεπεις ολες ετσι τι να πω εισαι πολυ πεπειραμενος φαινεται. Ομως εγω σε προκαλω το βραδυ σημερα να περασεις μια βολτα και να δεις την κοπελα που δουλευει .
Σε ευχαριστω για την προσκληση σου αλλα μονο πρωϊνα μπορω και πραγματικα θα ειθελα να δω κοπελες εκ γενητης τα πρωϊνα που μπορω .

mgmans

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2005
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
2.935
ααα και να κανουν και πρωκτικο ασφαλος

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
         Δεν σε αφηνω με την απορια ομως καποια στιγμη που θα ανοιξει τον υπολογιστη της ,εκεινη θα πρεπει να επιλεξει να στο δωσει. Ξερεις αυτο ειναι πολυ λεπτο ζητημα... ;)
Η απορια ειναι για την πρωτη σειρα οχι για το τηλ

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom