Επισκέπτης
και πάντα σέξυ γεμάτη υποσχέσεις :-*
Αυτες οι υποσχεσεις με εφαγαν
και πάντα σέξυ γεμάτη υποσχέσεις :-*
Καλησπερα Μαριαννα και καλο μηνα
Μονο υποσχεσεις ειναι απο εργα τιποτα σαν τους πολιτικους το καταντισανεΑυτες οι υποσχεσεις με εφαγαν
Μονο υποσχεσεις ειναι απο εργα τιποτα σαν τους πολιτικους το καταντισανε
Παραπονιεσε και εσυ για εργα που τα εχεις καθημεριναΑκριβως γατουλι μου πρεπει λοιπον να αρχισουν και τα εργα
Παραπονιεσε και εσυ για εργα που τα εχεις καθημερινα
Εγω δεν τα εχω καθημερινα γι'αυτο παραπονιεμεΓιατι παραπονιεσαι εσυ ατασθαλε γατε?
Εγω δεν τα εχω καθημερινα γι'αυτο παραπονιεμε
Οχι και απληστος, απλυτος ναι μιας και ειμαι στην δουλειαΑπληστε απληστε
Αχ τι ερημια. που να ειναι το χλωμο παλικαρομαρουλινι μου? Μηπως ειναι στη συγκεντρωση του ΠΑΣΟΚ?
Μαζί με τον Γιωργάκη για μια Ελλάδα νέα!! Θέλει να γυρίσει σελίδα αλλά δε ξέρει πως να το κάνει!!
Μα πολυ πολυ απλα βγαζει το (βιβλιο) στο παραθυρι περιμενει να φυσειξει ανεμος και αλαζει
Καληνυχτα ατερμανα κοχλια μου ονειρα γλυκα
περασα σημερα το μεσιμερι κατα της μια και βγεικε ενα ξανθο δυμετρο με πολυ γαματο σωμα για μενα (και γαμω τις εκρικτικες καμπυλες )αλλα οπως καταλαβα δεν ητο γυνη , ηταν ενγχειρησμενο το καϊμενο το παλικαρι και εφυγα ,οταν με ειπε και το προγραμα (ολλα τα κλασικα δηλαδη) απογητευτικα και εφυγα . Που θελω να καταλιξω
1ον Δεν ειμαι λατρης των τρανσεξουαλ
2ον Αν εδινε κωλο μπορει και να το σκεφτομουν (διοτι ειπαμε και γαμω τις καμπυλες)
και 3ον Μου κανει μεγαλη εντυπωση που δεν εδινε κωλο , τρσνσεξουαλ και να μην δινει κωλο !!!!!!
αυτα...
συμφωνω απολυτα μαζι σου , και να πω οτι δεν το εχουν και δουλεμενω (το πατουρι),θα με δουλευουν αν το πωδυσρυχως ετσι ειναι και η ευα και η μαριανα δεν !!!!!!!!!! την ευα την εψηνα απο τοτε που δουλευε στο μαγαζι της προεδρου , αλλα με τιποτα , τι να το κανω να παω εαν δεν δεινουν αυτο το ωραιο κολαρακι τους
Και ποια πουτάνα δεν τό 'χει; Υπάρχει και το γνωστό: Όσα ξέρει της πουτάνας ο κώλος δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος!!