You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
Ωραι λοιπον αφου ολοι συμφονουμε οτι οι κωλοι σας ειναι καλοδουλεμενοι , γιατι τους κρατατε κλειστους , μην τυχων και χεστουμε???? ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!
Και ποιος σου ειπε βρε αναιδη οτι θα σου δωσουμε τον κωλο μας για 30 ευρω??
Να ξερεις στην ζωη αυτη που ζουμε δυστυχως για σας, οτι οι καλοδουλεμενοι κωλοι πληρωνοντε πολυ ακριβα. Γιαυτο τραβα με το εικοσαρικακι να γαμισεις κανενα κοριτσακι να ξεχαρμανιασεις.
Χα χα χα
Καλησπέρα μεγάλη μου αδυναμία!!
Σου άρεσε ο λόγος του Γιωργάκη; Ξεχώρησε για την ευφράδεια του και τη σαφήνειά του!!
καλο μου αγορακι ποιος σου ειπε πως εχω την απετιση με 20 και 30 ευρουδακια να στον σφυριξω στο πατουρακι σου ?? μονος σου το εβγαλες αυτο το συμπερασμα και δευτερον δεν νομιζω οτι ειμαι αναιδης , και αυτο γιατι , πιστευω πως πρεπει να καταλαβενουμε ποτε αστιευομαστε , δεν νομιζεις???Και ποιος σου ειπε βρε αναιδη οτι θα σου δωσουμε τον κωλο μας για 30 ευρω??
Να ξερεις στην ζωη αυτη που ζουμε δυστηχως για σας, οτι οι καλοδουλεμενοι κωλοι πληρωνοντε πολυ ακριβα. Γιαυτο τραβα με το εικοσαρικακι να γαμισεις κανενα κοριτσακι να ξεχαρμανιασεις.
Επισκέπτης
Καλησπέρα μεγάλη μου αδυναμία!!
Σου άρεσε ο λόγος του Γιωργάκη; Ξεχώρησε για την ευφράδεια του και τη σαφήνειά του!!
Καλησπερα μεγαλε ερωτα
Ξετρελαθηκα με τον λογο του οπως και σημερα επεσα ξερη και απο τον λογο του κωστακη
Τελικα μονο ο λεβεντης θα μας σωσει
Καλησπερα μεγαλε ερωτα
Ξετρελαθηκα με τον λογο του οπως και σημερα επεσα ξερη και απο τον λογο του κωστακη
Τελικα μονο ο λεβεντης θα μας σωσει
Μπορεί και ο Παπαθεμελής!! Το κόμμα του αποτελείται από τον ίδιο και... τον εαυτόν του!!
Επισκέπτης
καλο μου αγορακι ποιος σου ειπε πως εχω την απετιση με 20 και 30 ευρουδακια να στον σφυριξω στο πατουρακι σου ?? μονος σου το εβγαλες αυτο το συμπερασμα και δευτερον δεν νομιζω οτι ειμαι αναιδης , και αυτο γιατι , πιστευω πως πρεπει να καταλαβενουμε ποτε αστιευομαστε , δεν νομιζεις???
ΜΜμμμμμμμμμμ μα με θιγεις ανεπανορθωτα χρυσε μου. Μηπως δεν εχεις καταλαβει με τι συνομιλεις? Η μηπως συνομιλω εγω με γυναικα? Εχουμε μπλεξει τα φυλα μας? Και εγω δεν κανω χιουμορ.
Επισκέπτης
Μπορεί και ο Παπαθεμελής!! Το κόμμα του αποτελείται από τον ίδιο και... τον εαυτόν του!!
Φανταζομαι την λαοσυναξη που θα εχει στις ομιλιες του
Επισκέπτης
καλησπέρα μαριαννάκι μου :-* :-* :-*
Καλησπερα καρκινακι μου :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Φανταζομαι την λαοσυναξη που θα εχει στις ομιλιες του
Είναι ζουμπάς πανάθεμά τον και θα βλέπει ούτε τον ίδιον του τον εαυτό!!
Καληνύχτα και όνειρα γλυκά!!!
Επισκέπτης
Είναι ζουμπάς πανάθεμά τον και θα βλέπει ούτε τον ίδιον του τον εαυτό!!
Καληνύχτα και όνειρα γλυκά!!!
Καληνυχτα ονειρα γλυκα και (κοχλιομενα)
farkeli
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 101
- Like
- 204
- Πόντοι
- 1.886
Ρε παιδιά καλησπέρα
Με το συμπάθειο, δηλαδή
"γαμώ την ορθογραφία μας
...γαμώ"
είμαστε ..."ανεπανάληπτοι"
Όχι ότι όταν μιλάμε ή ..."συνεργαζόμαστε" ...διαβάζουμε ορθογραφία
αλλά
υπάρχουν ..."όρια"
...δεν νομίζετε ???
Με το συμπάθειο, δηλαδή
"γαμώ την ορθογραφία μας
...γαμώ"
είμαστε ..."ανεπανάληπτοι"
Όχι ότι όταν μιλάμε ή ..."συνεργαζόμαστε" ...διαβάζουμε ορθογραφία
αλλά
υπάρχουν ..."όρια"
...δεν νομίζετε ???
farkeli
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 101
- Like
- 204
- Πόντοι
- 1.886
Επίσης να συμπληρώσουμε ότι
οι υποσχέσεις
δεν έχουν το ίδιο τίμημα με τις σχέσεις
και κοστίζουν (σύγουρα)
πολύ λιγότερο από τις κατασχέσεις
πολλά φιλιά :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
οι υποσχέσεις
δεν έχουν το ίδιο τίμημα με τις σχέσεις
και κοστίζουν (σύγουρα)
πολύ λιγότερο από τις κατασχέσεις
πολλά φιλιά :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Κώλοι με πείρα δηλαδή!!!Και ποιος σου ειπε βρε αναιδη οτι θα σου δωσουμε τον κωλο μας για 30 ευρω??
Να ξερεις στην ζωη αυτη που ζουμε δυστυχως για σας, οτι οι καλοδουλεμενοι κωλοι πληρωνοντε πολυ ακριβα. Γιαυτο τραβα με το εικοσαρικακι να γαμισεις κανενα κοριτσακι να ξεχαρμανιασεις.
Είναι γεγονός ότι η πείρα έχει πολύ μεγάλη αξία!!!
Επισκέπτης
καλημέρα στην σέξυ κουκλίτσα :-* :-* :-* :-*
Καλημερα καρκινακι :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Επισκέπτης
Καλημερα Μαριαννα :-* :-* :-*
Καλημερα Ευακι :-* :-* :-* και ας μην εισαι εδω
Καλημερα γεωργιε :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 7K