Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

mgmans

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2005
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
2.935
Ωραι λοιπον αφου ολοι συμφονουμε οτι οι κωλοι σας ειναι καλοδουλεμενοι , γιατι τους κρατατε κλειστους , μην τυχων και χεστουμε???? ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!

Επισκέπτης
Ωραι λοιπον αφου ολοι συμφονουμε οτι οι κωλοι σας ειναι καλοδουλεμενοι , γιατι τους κρατατε κλειστους , μην τυχων και χεστουμε???? ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!

Και ποιος σου ειπε βρε αναιδη οτι θα σου δωσουμε τον κωλο μας για 30 ευρω??
     Να ξερεις στην ζωη αυτη που ζουμε δυστυχως για σας, οτι οι καλοδουλεμενοι κωλοι πληρωνοντε πολυ ακριβα. Γιαυτο τραβα με το εικοσαρικακι να γαμισεις κανενα κοριτσακι να ξεχαρμανιασεις.

mgmans

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2005
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
2.935
     Να ξερεις στην ζωη αυτη που ζουμε δυστηχως για σας, οτι οι καλοδουλεμενοι κωλοι πληρωνοντε πολυ ακριβα. Γιαυτο τραβα με το εικοσαρικακι να γαμισεις κανενα κοριτσακι να ξεχαρμανιασεις.
καλο μου αγορακι ποιος σου ειπε πως εχω την απετιση με 20 και 30 ευρουδακια να στον σφυριξω στο πατουρακι σου ?? μονος σου το εβγαλες αυτο το συμπερασμα και δευτερον δεν νομιζω οτι ειμαι αναιδης , και αυτο γιατι , πιστευω πως πρεπει να καταλαβενουμε ποτε αστιευομαστε , δεν νομιζεις???

Επισκέπτης
Καλησπέρα μεγάλη μου αδυναμία!! :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
Σου άρεσε ο λόγος του Γιωργάκη; Ξεχώρησε για την ευφράδεια του και τη σαφήνειά του!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Καλησπερα μεγαλε ερωτα :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
    Ξετρελαθηκα με τον λογο του :2funny: οπως και σημερα επεσα ξερη και απο τον λογο του κωστακη :headbang:
    Τελικα μονο ο λεβεντης θα μας σωσει :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:tickedoff:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
    Καλησπερα μεγαλε ερωτα :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
    Ξετρελαθηκα με τον λογο του :2funny: οπως και σημερα επεσα ξερη και απο τον λογο του κωστακη :headbang:
    Τελικα μονο ο λεβεντης θα μας σωσει :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:tickedoff:

Μπορεί και ο Παπαθεμελής!! Το κόμμα του αποτελείται από τον ίδιο και... τον εαυτόν του!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
καλο μου αγορακι ποιος σου ειπε πως εχω την απετιση με 20 και 30 ευρουδακια να στον σφυριξω στο πατουρακι σου ?? μονος σου το εβγαλες αυτο το συμπερασμα και δευτερον δεν νομιζω οτι ειμαι αναιδης , και αυτο γιατι , πιστευω πως πρεπει να καταλαβενουμε ποτε αστιευομαστε , δεν νομιζεις???

ΜΜμμμμμμμμμμ μα με θιγεις ανεπανορθωτα χρυσε μου. Μηπως δεν εχεις καταλαβει με τι συνομιλεις?  Η μηπως συνομιλω εγω με γυναικα? Εχουμε μπλεξει τα φυλα μας?   Και εγω     δεν κανω χιουμορ.

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
               Φανταζομαι την λαοσυναξη που θα εχει στις ομιλιες του :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Είναι ζουμπάς πανάθεμά τον και θα βλέπει ούτε τον ίδιον του τον εαυτό!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Καληνύχτα και όνειρα γλυκά!!! :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Ρε παιδιά καλησπέρα

Με το συμπάθειο, δηλαδή

"γαμώ την ορθογραφία μας

...γαμώ"

είμαστε ..."ανεπανάληπτοι"

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Όχι ότι όταν μιλάμε ή ..."συνεργαζόμαστε"  :fuck1: ...διαβάζουμε ορθογραφία

αλλά

υπάρχουν ..."όρια"

...δεν νομίζετε ???

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Επίσης να συμπληρώσουμε ότι

οι υποσχέσεις

δεν έχουν το ίδιο τίμημα με τις σχέσεις

και κοστίζουν (σύγουρα)

πολύ λιγότερο από τις κατασχέσεις

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

πολλά φιλιά  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

karkinaki

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
καλησπέρα και πάλι στο σέξυ μαριαννάκι  :-* :-* :-* :-* :-* :-*

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Ο ατέρμονος κοχλίας συνεργάζεται ..."άψογα και αποτελεσματικά" με την κορωνίδα τροχαλία !!!

...πολλά φιλιά

:-* :-* :-*

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
28
Πόντοι
2.057
     Να ξερεις στην ζωη αυτη που ζουμε δυστυχως για σας, οτι οι καλοδουλεμενοι κωλοι πληρωνοντε πολυ ακριβα. Γιαυτο τραβα με το εικοσαρικακι να γαμισεις κανενα κοριτσακι να ξεχαρμανιασεις.
:think:Κώλοι με πείρα δηλαδή!!! :grin:
Είναι γεγονός ότι η πείρα έχει πολύ μεγάλη αξία!!!

karkinaki

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
καλημέρα στην σέξυ κουκλίτσα  :-* :-* :-* :-*

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Καλημερα Μαριαννα  :-* :-* :-*

Καλημερα Ευακι  :-* :-* :-* και ας μην εισαι εδω

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom