Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357
Ψηφιζουν και στο κουτσοποδι  :think: :think: :think: :2funny: :2funny: :2funny:Τον Μαρουλια φιλε λαιφ απο το πρωι δεν τον ειδα πουθενα,αλλα η Μαριαννα φευγη τωρα ,μας εφυγε και το Ευακι  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: παει πεταξε ..............

Πανε  να ψηφισουν μαλλον....Αφησανε το γαμησ........και πανε για πουρναρια!!!!!!!!!!!!!

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Πανε  να ψηφισουν μαλλον....Αφησανε το γαμησ........και πανε για πουρναρια!!!!!!!!!!!!!
Οχι χαζες ειναι αφηνουν το γαμησι
δεν καταλαβες η Ευα εφυγε απο το Αγκυρας αυτο λεγαμε πριν το μεσημερι με την Μαριαννα

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357
Οχι χαζες ειναι αφηνουν το γαμησι
δεν καταλαβες η Ευα εφυγε απο το Αγκυρας αυτο λεγαμε πριν το μεσημερι με την Μαριαννα

Γιατι???  τσακωθηκανε???? Μην αφησειs μονεs τουs δυο γυναικεs....χωριs διατητη.....Θα τσακωθουνε

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Γιατι???  τσακωθηκανε???? Μην αφησειs μονεs τουs δυο γυναικεs....χωριs διατητη.....Θα τσακωθουνε
Οχι οχι δεν τσακωθηκανε διαβασε λιγο πισω τα σημερινα μιλαω εγω με την Μαριαννα και θα καταλαβης

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357
Οχι οχι δεν τσακωθηκανε διαβασε λιγο πισω τα σημερινα μιλαω εγω με την Μαριαννα και θα καταλαβης

Μαλιστα καταλαβα....
Οπωs και ναχει το ζητημα ,  ναναι καλα τα κοριτσια εστω και χωρια και για ολουs εχει ο θεοs

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Μαλιστα καταλαβα....
Οπωs και ναχει το ζητημα ,  ναναι καλα τα κοριτσια εστω και χωρια και για ολουs εχει ο θεοs
Θα περιμενουμε τωρα την Ευα σε καποιο θεμα να εμφανιστη

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Λεs δλδ   να εμφανιστει ????
Δεν ξερω φιλε τιποτα μολις τωρα την εστειλα email και θα περιμενω ποτε θα απαντηση και τηλ που την πηρα προχθες δεν το σηκωσε και η Μαριαννα μου ειπε οτι  αλαξε νουμερο

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357
Δεν ξερω φιλε τιποτα μολις τωρα την εστειλα email και θα περιμενω ποτε θα απαντηση και τηλ που την πηρα προχθες δεν το σηκωσε και η Μαριαννα μου ειπε οτι  αλαξε νουμερο

Για να αλλαξει νουμερο......δεν θελει καν συνδεση με τα προηγουμενα

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
                           Φαρκελακι μου τι κανεις? :-* :-* :-* :-*
    Συγνωμη για τα πολλα λαθη μας θα προσπαθησουμε να ειμαστε πιο ορθογραφημενοι :2funny: :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Αν και δεν έχει (νομίζω) ιδιαίτερη σημασία και βαρύτητα η ορθογραφία ...

Σκέφτομαι την περίπτωση του προφορικού λόγου που δεν "βλέπουμε" στα λόγια την ορθογραφία των λέξεων  ;)

:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
                             καλο σαββατοκυριακο σε ολους. Καλη και σοφη ψηφο για ολους.

Ατερμονα κοχλιομενα φιλακια στην μεγαλη μου αγαπη τον μαρουλια που ειναι απων σημερα ,μιας και εχει μεταβει στο κουτσοποδι την γενετειρα του να ψηφισει. :2funny:
                                        :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Καλημέρα μεγάλη μου αδυναμία Μαριάννα  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: και καλά να περνάς!
Πολλά χαιρετίσματα και πολλά  :-* :-* :-* :-* :-* από το Κουτσοποδι. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

karkinaki

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
καλησπέρα μαριαννάκι τι κάνεις? :-* :-* :-* :-*

karkinaki

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
καλησπέρα μαριαννάκι και καλή εβδομάδα  :-*καλά είσαι?

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Καλησπερα και καλη εβδομαδα κουκλαρα  :-* :-* :-*

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Καλημέρα Μαριάννα :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
Έχω ευχάριστα νέα!! Το Κουτσοπόδι έβγαλε πρωθυπουργό το Γιωργάκη!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Καλημέρα Μαριάννα :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
Έχω ευχάριστα νέα!! Το Κουτσοπόδι έβγαλε πρωθυπουργό το Γιωργάκη!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Καλησπερα μεγαλη μου αγαπη :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
  Επομενο ηταν καλε μου να τον βγαλει,αφου τον υποστηριξες με ολες τις υπερφυσικες σου δυναμεις? :2funny: :2funny:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom