Επισκέπτης
Καλησπερα και καλη εβδομαδα κουκλαρα :-* :-* :-*
Καλησπερα γαταρε :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Καλησπερα και καλη εβδομαδα κουκλαρα :-* :-* :-*
Καλησπερα Μαριαννα :-* :-* :-*Καλησπερα γαταρε :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Καλησπερα Μαριαννα :-* :-* :-*
καλα εισαι; στην δουλεια μαλλον ακομη
Ακριβως, αναγκαστικα στην δουλεια θα ειμαι μεχρι να βγω στην συνταξηΝαι μωρακι μου οπως και εσυ νομιζω.. :-*
Ακριβως αναγκαστικα στην δουλεια θα ειμαι μεχρι να βγω στην συνταξη
ποιος πουτης ανακαλυψε την δουλεια
Καλησπερα μεγαλη μου αγαπη
Επομενο ηταν καλε μου να τον βγαλει,αφου τον υποστηριξες με ολες τις υπερφυσικες σου δυναμεις?
Αυτοι ειναι οι νταβατζηδες μας, ξερουν να μας πηδανε ομορφα ειναι σπουδαγμενοι στο θεμαΣιγουρα καλε μου αυτοι που καθοντε και τα παιρνουν απο μας που δουλευουμε
Σιγουρα καλε μου αυτοι που καθοντε και τα παιρνουν απο μας που δουλευουμε
Μολις τωρα εκλεισα το τηλ σε συνομιλια με το Ευακι,εχετε χαιρετισματα φαρκελι μαρουλιας αμτζικ κλπ
Καλησπερα Μαριαννα :-* :-* :-*
Καλησπερα μαρουλιαΚαλησπέρα Γιώργο!! Δώσε, σε παρακαλώ, πολλά χαιρετίσματα στην Εύα από μένα.
Καλησπερα μαρουλια
ρωτησε για ολους, εδω ειμαστε ολοι την ειπα και σε ψαχνουμε,κανουμε τον χαβαλε που ξερης, δεν θελη ομως να μπη ειναι πικραμενη με ορισμενα πραγματα οχι με ατομα
Δεν θελω δεν πρεπη να πω τιποτα περισσοτεροΦιλε Γιωργη, η αληθεια να λεγεται οσο πικρη και ναναι
Ποτε κανειs δεν πικραθηκε με πραγματα.....Με προσωπα ναι
ΟΚ κατανοητον !!!!!!!!Δεν θελω δεν πρεπη να πω τιποτα περισσοτερο
Παντως το ξαναλεω με κανεναν απο τα παιδια που μιλουσε εδω μεσα δεν εχει κανενα παραπονοΟΚ κατανοητον !!!!!!!!
καλησπέρα μαριαννάκι,καλά είσαι? :-*