evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
Ευακι κοριτσαρα μου φτανει. Λυπησου μας βραδιατικα. Οχι αλλη φωτο. PLEASE! :S :S :S
Οκ μωρο μου δεν το ξανακανω
Ευακι κοριτσαρα μου φτανει. Λυπησου μας βραδιατικα. Οχι αλλη φωτο. PLEASE! :S :S :S
ευακι να σου πω και ενα νεο.ο κοντοσβουρησ παντρευετε
Αχ γιατι μου το κανεις και δεν απαντας .Εγω σου εδειξα ολη μου την ικανοτητα και εσυ τοση αδιαφορια ε λοιπον τ ε λ ο ς θα με κανεις να την φαω μονη μου και θα με χασεις για παντα . Αντιο :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
Το βλεπω, Το βλεπω!!!Οκ μωρο μου δεν το ξανακανω
Έλειπα καρδιά μου γι αυτό δεν σου απάντησα νωρίτερα!! Μην μου το κανεις αυτό θηλυκέ Μαμαλάκη, μην δοκιμάσεις την τούρτα σου!!
Δόσε ενα κομμάτι στη Εύα που είναι πικραμένη γιατί δεν της πέτυχε η μπεσαμελ και μετά μέτρα ως το τρία!!!!
Οι γιατροι τι λενε Ευακι? Θα την βγαλει την νυχτα?Μωρακι μου την εφαγε μονη της την τουρτα οποτε ειναι στον Ευαγγελισμο μην με ρωτησης οροφο απλα στην Εντατικη
Δευτερα απογευμα
Τριτη ολη μερα
Τεταρτη απογευμα
Πεμπτη απογευμα
Και
Κυριακκη πρωι
Παρασκευη Σαββατο με τον Μαρουλια
Αμα δεν μου τον ξεκανη η Φονησα της Αχαρνων με τα φονικα Τζουτζουκακια
Οι γιατροι τι λενε Ευακι? Θα την βγαλει την νυχτα?
Οι γιατροι τι λενε Ευακι? Θα την βγαλει την νυχτα?
Λες ρε συ να φιλεψει τουρτα και το ιατρικο προσωπικο? Ωχ!Αυτή θα τη βγάλει τη νύχτα, αλλοι δεν θα τη βγάλουν καθαρή
Αυτή θα τη βγάλει τη νύχτα, αλλοι δεν θα τη βγάλουν καθαρή
Την εχουν Διασολινομενη απ ολες της τρυπες μαναρι μου
Τωρα αμα παει ο Μαρουλιας να της δωσει το φιλη της Ζωης ισως συνελθει
Διασωληνωμένη από όλες τις τρύπες;;; Μμμμ πινακα του Νταλί μου θυμίζει
Αλί και τρις Νταλί τι του 'μελλε του δύσμοιρου αθώου καριτσιού να πάθει
Τρέχω πάραυτα, γρήγορα ένα ταξί να φύγω!!!!!!
Προλαβαίνω δεν προκάνω
ευάρα , τι νυχτικάκι θα φορέσεις σήμερα το βράδυ?? ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Ναι μαναρη μου δωματιο 69 3ος οροφος .............