Καπως ετσι ας πουμε ????????
θα με τρελάνεις απογευματιάτικα ;) ;) ;) ;) ;)
Καπως ετσι ας πουμε ????????
Μ'αυτη την φωτο που εβαλες και την σταση στα 4 πριν και μετα φαγητου ΤΑΥΡΟΣ γινομαιΚαπως ετσι ας πουμε ????????
Καλησπέρα και από μένα Ευάκι.
Η άλλη πρέπει να μαγειρεύει κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο για να μην απαντάει, αλλά είμαι σίγουρος ότι αντί να βάλλει ρίγανη, θα βάλλει στριχνίνη
Αχ Μαρουλινο μου ειναι αρκετα επικυνδυνη φοβαμε οτι και το κοτοπουλο πηρε τον πουλο απ το ταψη της με τα μπαχαρικα που εβαλε
γεια σου ευα που δουλευεις μωρο μου να ερθω να ...τοσα εχω διαβασει κ λεω να δοκιμασω..
Το Μαριαννάκι που είναι σήμερα
μερες???
Ακομα να το πάρεις χαμπάρι;;; Μαγειρεύει, τι άλλο!!!!!
Τι άλλο μπορεί να περιμένει κανεις από τη Βέφα της Αχαρνών καρδιά μου!!!
Ακόμα και ένας Νταλί προσεύχεται μπας και τη γλιτώσει, αλλά χλωμό το βλεπω
μερες???
Καλησπέρα και από μένα Ευάκι.
Η άλλη πρέπει να μαγειρεύει κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο για να μην απαντάει, αλλά είμαι σίγουρος ότι αντί να βάλλει ρίγανη, θα βάλλει στριχνίνη
Αχ βρε ατιμο μαρουλινο το καταλαβες οτι ειμαι στη κουζινα μου αλλα για σενα εφτιαξα την καταπληκτικοτατη αυτη τουρτα.Εχω βαλει ολη την τεχνη μου ολη την φαντασια μου να σε καταφερω και να φας ενα τοσο τοσο δουλι κοματακι .Μια ρογιτσα ισως και μετα προσευχησου και συ σαν τον Νταλι..................... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Ευακι κοριτσαρα μου φτανει. Λυπησου μας βραδιατικα. Οχι αλλη φωτο. PLEASE! :S :S :SΚαπως ετσι ας πουμε ????????