Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

ola ta sfazo

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
μια τετοια φωτο χρειαζονται οι στασεις λεωφορειων!!!!!!!!!!!!να δεις τι ατυχηματα θα ειχαμε.ευα δωσε φωτο αλλη κανε την π..σα μας πιο μεγαλη...

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Καλησπέρα και από μένα Ευάκι. :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
Η άλλη πρέπει να μαγειρεύει κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο για να μην απαντάει, αλλά είμαι σίγουρος ότι αντί να βάλλει ρίγανη, θα βάλλει στριχνίνη :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αχ Μαρουλινο μου ειναι αρκετα επικυνδυνη φοβαμε οτι και το κοτοπουλο πηρε τον πουλο απ το ταψη της με τα μπαχαρικα που εβαλε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Αχ Μαρουλινο μου ειναι αρκετα επικυνδυνη φοβαμε οτι και το κοτοπουλο πηρε τον πουλο απ το ταψη της με τα μπαχαρικα που εβαλε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τι άλλο μπορεί να περιμένει κανεις από τη Βέφα της Αχαρνών καρδιά μου!!!
Ακόμα και ένας Νταλί προσεύχεται μπας και τη γλιτώσει, αλλά χλωμό το βλεπω :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

psedelic

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλησπέρα γατουλα!!!εισαι στην δουλεια??

g82m

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
1
γεια σου ευα που δουλευεις μωρο μου να ερθω να  :knockinb: :knockinb:...τοσα εχω διαβασει κ λεω να δοκιμασω..

GM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
616
Το Μαριαννάκι που είναι σήμερα

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Τι άλλο μπορεί να περιμένει κανεις από τη Βέφα της Αχαρνών καρδιά μου!!!
Ακόμα και ένας Νταλί προσεύχεται μπας και τη γλιτώσει, αλλά χλωμό το βλεπω :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Καλε μονο ο Νταλι!!!!!!!!!  να ξερες ποσοι προσευχονται για να μην μηραση και στον κοσμο που δεν φταιει και σε τιποτα στην τελικη εδω στην Αχαρνων ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10

Δευτερα απογευμα
Τριτη ολη μερα
Τεταρτη απογευμα
Πεμπτη απογευμα
Και
Κυριακκη πρωι
Παρασκευη Σαββατο με τον Μαρουλια  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
Αμα δεν μου τον ξεκανη η Φονησα της Αχαρνων με τα φονικα Τζουτζουκακια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Καλησπέρα και από μένα Ευάκι. :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
Η άλλη πρέπει να μαγειρεύει κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο για να μην απαντάει, αλλά είμαι σίγουρος ότι αντί να βάλλει ρίγανη, θα βάλλει στριχνίνη :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αχ βρε ατιμο μαρουλινο το καταλαβες οτι ειμαι στη κουζινα μου αλλα για σενα εφτιαξα την καταπληκτικοτατη αυτη τουρτα.Εχω βαλει ολη την τεχνη μου ολη την φαντασια μου να σε καταφερω και να φας ενα τοσο τοσο δουλι κοματακι .Μια ρογιτσα ισως και μετα προσευχησου και συ σαν τον Νταλι..................... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

GM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
616
       Αχ βρε ατιμο μαρουλινο το καταλαβες οτι ειμαι στη κουζινα μου αλλα για σενα εφτιαξα την καταπληκτικοτατη αυτη τουρτα.Εχω βαλει ολη την τεχνη μου ολη την φαντασια μου να σε καταφερω και να φας ενα τοσο τοσο δουλι κοματακι .Μια ρογιτσα ισως και μετα προσευχησου και συ σαν τον Νταλι..................... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Οχι μόνο τέλεια μαγείρισα αλλά και καλιτέχνιδα στη ζαχαροπλαστική

Επισκέπτης
Αχ γιατι μου το κανεις και δεν απαντας .Εγω σου εδειξα ολη μου την ικανοτητα και εσυ τοση αδιαφορια ε λοιπον τ ε λ ο ς θα με κανεις να την φαω μονη μου και θα με χασεις για παντα . Αντιο :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom