Mπα μπωρη να εχει αφησει ανοιχτο το Π.Σ της και να την εχει κανει για κανενα καφεδακι αλλιως θα μου τα εσερνε τοση ωρα
όπως και να έχει ευάρα μου ανακυρρήσεσαι σε σέξυ μαγείρισσα και περιμένω πρόσκλησή σου για δείπνο
Mπα μπωρη να εχει αφησει ανοιχτο το Π.Σ της και να την εχει κανει για κανενα καφεδακι αλλιως θα μου τα εσερνε τοση ωρα
κρεβάτι μόνο, χωρίς ύπνομετα το δειπνο δε πιστευω να εχει υπνο¨?
μετα το δειπνο δε πιστευω να εχει υπνο¨?
όπως και να έχει ευάρα μου ανακυρρήσεσαι σε σέξυ μαγείρισσα και περιμένω πρόσκλησή σου για δείπνο
Καλησπερα μωρο μου. Και πριν το φαγητο γυναικαρα μου για να ανοιξει η ορεξη.Οχι βεβαια μωρο μου ......Μετα το φαγητο εχει Σεξ για να χωνεψεις
Καλυτερα νηστικος γιατι καμια αναποδη σταση να μην εμποδιζη και στο στομαχι??Οχι βεβαια μωρο μου ......Μετα το φαγητο εχει Σεξ για να χωνεψεις
Α ωραια ετσι για να αφρηση και λιγο η αλλη για το επαθλο μου
Οποτε θελεις μωρο μου ,, απλα πες μου τι να σου φτιαξω για φαγητο και πως θελεις να ειμαι ντυμενη???????? για την περισταση ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Αγαπη μου σιγα μην ετρωγα τα γεμιστα της Φονισας
εχει ετοιμαση ενα ταψη ολοκληρο για τον Μαρουλια
Καλησπερα μωρο μου. Και πριν το φαγητο γυναικαρα μου για να ανοιξει η ορεξη.
Ένα ταψί για μένα η αθεόφοβη. Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος!!!! Μα εγώ δεν είμαι καλοφαγάς ούτε βέβαια κορόϊδο για να δοκιμάσω τη μαγειρική της!!!! ;) ;) ;) ;)
Φανταστείτε στη κουζίνα Εύα και Μαρίννα να μαγειρεύουν γυμνές . Ο παράδεισος στα πόδια σας
Μωρο μου καλησπεραααααα