Ρε συ γυναικαρα μου ασε τους ΣΚΛΗΡΟΥΣ εδω γιατι υπαρχουν οπως βλεπεις πολλοι.
Α φίλε κομάντο , αν είσαι και κομάντο με τη σειρά σου θα πας !!!!!!
Ελα να μου Φορμαρμαρης τον σκληρο σου ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Ετσι οπως λενε διλαδι να σου κανω Φορματ στον σκληρο
στο μυαλο μου εισαι :oΦαντάζομαι το xilnik, να πηγαίνει ΣΠΙΝΑΡΟΝΤΑΣ τώρα !!!
Αυτο της το εχω ταξει ηδη και γω. Ετσι γυναικαρα μου? ;) ;) ;) ;) ;)οπως τη βλεπω τωρα κομαντο και δυο ωρες την πηδαγα συνεχεια,πολυ μουναρα
Αυτά τραβάς αμα είσαι μπήχτης εκ πεποιθήσεως φίλε μου xilnik!!! Σε νοιώθωστο μυαλο μου εισαι :o
σε λιγο θα βαλει και το agrimaki τις φωτο που μ αρεσουν ,δε με βλεπω καλα σημερα
ΟΧΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΦΩΤΟ,ΣΑΝ ΜΑΧΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΕΙΝΑΙ
οπως τη βλεπω τωρα κομαντο και δυο ωρες την πηδαγα συνεχεια,πολυ μουναρα
Αμ δεν τους αφηνεις με τις φωτο που βαζεις. Τους πολλαπλασιαζεις και τους κανεις πιο ΣΚΛΗΡΟΥΣ.Καλα μωρο μου τους αφηνω
θα Προλαβω και εγω εαν ξεκινησω τωρα θα φτασω τα χαραματα,θα προλαβωΕλα να μου Φορμαρμαρης τον σκληρο σου ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Ετσι οπως λενε διλαδι να σου κανω Φορματ στον σκληρο
εαν θες κουλουρι να φερω κανα δισκο να υπαρχουν και για αλλους φρεσκο πραμαδηλαδη ματακια μου δεν εχει τιμη για το κουλουρακι ειναι ατιμο??
Αμ δεν τους αφηνεις με τις φωτο που βαζεις. Τους πολλαπλασιαζεις και τους κανεις πιο ΣΚΛΗΡΟΥΣ.
Αυτο της το εχω ταξει ηδη και γω. Ετσι γυναικαρα μου? ;) ;) ;) ;) ;)
Μεχρι να ξεχασω το ονομα μου. Μην το ξεχνας. Οσο το θυμαμαι θα ειμαι εκει.Ναι μωρο μου δυο ωραις το λιγοτερο
΄Εβαλα και δεύτερο εξωτερικό 250 γίγα
Μα τι να κανω πια για να με πιστεψεις ολα μου τα φαγητα ειναι φτιαγμενα απο εξαιρετικα παρθενα προιοντα π.χ κιμαδες απο αρωστες αγελαδες βρασμενοι σε καθαροτατο στρυχνινονερο . Δεν σου ψτανουν αυτα τα εδεσματα για να σε τουμπαρω και να σε παρω απο την μαυρη χηρα μια και καλη πια . Μα να τξς εχεις γραψει και το σπιτι στο κουτσοποδι αυτο δεν θα το ανεχτω θα φαει η μυγα σιδερο και η χηρα σου κακακια