Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Καλά. Ξεκουράζεσαι;;;; :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Εδω με αντιπυρετικα ειμαι  :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
Ελπιζω να εχω καλυτερεψη μεχρι αυριο :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

Συχενωμε το συναχι σαν τον διαολο το λυβανι :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Εσυ δουλεια εισαι ???

alani_

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερούδια και περαστικά στη σέξυ μαγείρισσα  :) :) :) :)

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Εδω με αντιπυρετικα ειμαι  :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

Συχενωμε το συναχι σαν τον διαολο το λυβανι :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Εσυ δουλεια εισαι ???

Περαστικά και προσεχε να μην δοκιμάσεις σούπα της διαβόητης Λουκρητίας!!!
Σπίτι είμαι και διαβάζω.

alani_

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
όποτε γίνεις καλά γλυκιά μου :) :) :) :) :) :)

alani_

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
η μαριάννα ούτε έχει αναφέρει τίποτε για το μαγείρεμα οπότε παραδέχεται ότι είσαι η καλύτερη και πιο σέξυ μαγείρισσα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Δεν τα λες σωστά Αλανι, κοίταξε μερικά προηγούμενά της σχόλια και θα δεις οτι ισχυρίζεται οτι είναι η καλύτερη από τις δυο!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Ευάκι, πριν πέσεις για ύπνο απόψε να βράσεις νερό και να προσθέσεις ουίσκι(1 μεσούρα) και μέλι (2-3 κουταλιές του γλυκού). Ανακάτεψέ τα μεσα σε ποτηρι του νερού, πιες το και αύριο θα είσαι μια χαρά!!! :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :grin:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Περαστικά και προσεχε να μην δοκιμάσεις σούπα της διαβόητης Λουκρητίας!!!
Σπίτι είμαι και διαβάζω.

Απαπαπααπαπαα για αυτο μου αφησε της πορτες στο μαγαζι ανοιχτες και με κρυωσε επειδη δεν εφαγα τα γεμιστα απο τα χερακια της  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ψαχνη να βρει τροπο να με ξεκανη :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ποιο βιβλιο καλε μου διαβαζεις ???

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Ευάκι, πριν πέσεις για ύπνο απόψε να βράσεις νερό και να προσθέσεις ουίσκι(1 μεσούρα) και μέλι (2-3 κουταλιές του γλυκού). Ανακάτεψέ τα μεσα σε ποτηρι του νερού, πιες το και αύριο θα είσαι μια χαρά!!! :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :grin:

Ετσι και πιω ουισκι εγω μετα οχι για το κρεβατι θα ειμαι  :2funny: :2funny:
Αλλα για το baby gold :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αχ Μαρουλινο μου δεν πινω αλκοολ δυστηχως >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Φανταζομαι τι με περιμένει που δε δοκίμασα την τούρτα της!!!
Καλύτερα να μην το σκεφτομαι και κρυώσω :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Διαβάζω το ¨ενας Κοσμος Ανάποδα" του Εντουαρντο Γκαλεάνο.

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Ετσι και πιω ουισκι εγω μετα οχι για το κρεβατι θα ειμαι  :2funny: :2funny:
Αλλα για το baby gold :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αχ Μαρουλινο μου δεν πινω αλκοολ δυστηχως >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(

Τότε το ούρσους τι είναι;;;; Πορτοκαλάδα (από λεμόνι);;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Άλλωστε θα πιείς μονο μια μεζουρα για καθαρά ιατρικούς λόγους. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Φανταζομαι τι με περιμένει που δε δοκίμασα την τούρτα της!!!
Καλύτερα να μην το σκεφτομαι και κρυώσω :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Διαβάζω το ¨ενας Κοσμος Ανάποδα" του Εντουαρντο Γκαλεάνο.

Ευτυχως Μαρουλινο μου γιατη ηθελε να σε δελεασει με την τουρτα η φονισσα της Αχαρνων :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Κι εγω τωρα διαβαζω ενα πολυ ωραιο για μενα γιατη για σενα μπορει να ειναι βλακεια  :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: τελειωσα της αγαπητης αεοροσυνοδου και ξεκινησα το Βιβλιο της Τζιλ Πειτον Γουολς  Η ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ Καλο μεχρι στιγμης ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166

Εσυ δουλεια εισαι ???
Kαλησπερα και περαστικα σου,γιαυτο χθες δεν εμφανιστηκες :sleeping: :sleeping: :sleeping:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Ευτυχως Μαρουλινο μου γιατη ηθελε να σε δελεασει με την τουρτα η φονισσα της Αχαρνων :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Κι εγω τωρα διαβαζω ενα πολυ ωραιο για μενα γιατη για σενα μπορει να ειναι βλακεια  :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: τελειωσα της αγαπητης αεοροσυνοδου και ξεκινησα το Βιβλιο της Τζιλ Πειτον Γουολς  Η ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ Καλο μεχρι στιγμης ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Δεν είναι βλακεία, είναι θέμα προτιμήσεων. Το μοναδικό της περίφημης αεροσυνοδού που έχω διαβάσει είχε ενδιαφέρον σαν θέμα μονο που δεν το ανέλυσε σωστά, κατά τη γνώμη μου βέβαια.
Κρατησου μακριά απο γλυκά και φαγητά που παρασκευάζει η Λουκρητία των Αχαρνών και είμαι σίγουρος οτι θα αναρρώσεις σύντομα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Δεν είναι βλακεία, είναι θέμα προτιμήσεων. Το μοναδικό της περίφημης αεροσυνοδού που έχω διαβάσει είχε ενδιαφέρον σαν θέμα μονο που δεν το ανέλυσε σωστά, κατά τη γνώμη μου βέβαια.
Κρατησου μακριά απο γλυκά και φαγητά που παρασκευάζει η Λουκρητία των Αχαρνών και είμαι σίγουρος οτι θα αναρρώσεις σύντομα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  

Μας εχει βαλει στο ματι να μας ξεκανει η αθεοφοβη :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Η αγαπητη  μου Δημουλιδου μ αρεσει σε πολλα βιβλια της ... αλλα οπως λες κι εσυ ειναι θεμα γουστου  ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Ας πουμε εγω δεν θα διαβαζα το βιβλιο που λεγετε Παγκοσμιοι Εντολοδοτες π.χ θα το θεωρουσα βαρετο για μενα  ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Γιατί το λες αυτό;;; Κατά βάθος μας συμπαθεί για αυτό άλλωστε θέλει πρωτοι εμείς να δοκιμάσουμε τα λουκούλια γεύματά της μήπως τυχόν και επιβιώσουμε, και έτσι να μπορέσει να κάνει εκπομπή στην τηλεόραση "Στην εντατική με τη  Μαριάννα" :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: 
Ποιό βιβλίο είναι αυτό;;; Δεν τοχω ακουστά.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom