evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
Ξεχασεs να πειs μωρο μου.......τραβηγμα με τα δοντια....Να μην ξεχνιομαστε.....το καλο πραγμα με τα δοντια βγαινει
ευχομε να μην εχεις τεχνιτη οδοντοστιχια
Ξεχασεs να πειs μωρο μου.......τραβηγμα με τα δοντια....Να μην ξεχνιομαστε.....το καλο πραγμα με τα δοντια βγαινει
Αυτο δεν θελη δοντια αμεσως διπλωνετε μαζευεται
Oυτε ενα σφραγισμα μωρο μου......Στα δοντια και καπου αλλου ειμαι...βραχοs!!!!!!!!!!!!....Πιο νοτια ανατομικωs αν με νοιωθειs!!!!!!!!Mονο στην καρδια ειμαι ευαισθητοs.....Κοβομαι με την καρδια ενοs μαρουλιου!!!!!!
................Και το στρινγκακι απλωνεται ανοιγεται και πεφτει.........Μπουκια και συχωριο το Ευακι!!!!!!
Καλο αυτο μωρο μου
Βεβαια αν ειχαις προβλημα με τα δοντια θα πιγεναμε παρεα στην Ιακοβιδου να στα φτιαξουμε και η δυο
Αυτα να ακουει ο Μαρουλιας και θα δεις μετα τι θα ακουσουμε
Πρεπη να παμε παρεα για να κανουμε τα δοντια και ....Καλο αυτο μωρο μου
Βεβαια αν ειχαις προβλημα με τα δοντια θα πιγεναμε παρεα στην Ιακοβιδου να στα φτιαξουμε και η δυο
Πρεπη να παμε παρεα για να κανουμε τα δοντια και ....
Ασπρη μπλουζα και λιγο ξεκουμπωτηΕμειs ετσι θα πουμε......Ηρθαμε για τα .........δοντια!!!!!!!!!!!!
Να φοραει ομωs ασπρη μπλουζα......αλλο φετιχ κι αυτο.........απο μεσα τιποτα ομωs
Εγω πιστευω οτι πρεπει πρωτα να σε χορτασω εσενα καλα και μετα να παω και στην Ιακωβιδου.....οχι για τα δοντια παντωs...
Απλα να μου δωσει καινουργια...οδοντοκρεμα χαχαχαχαχαχααχ
Καλο αυτο μωρο μου
Γνησια 100% χωρις αλλες προσμιξηςπιστευω οτι εσυ εχεις καλυτερη οδοντοπαστα να μας δωσεις
Ποσα ξερειs ποσα ξερειs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πιστευω οτι εσυ εχεις καλυτερη οδοντοπαστα να μας δωσεις
Ειναι αυτο που λεμε "Να μου κανεις το τραπεζι"! Κυριολεκτικα!!
Καλησπερα Ευουλι!!
Θά 'πρεπε να ντρεπεστε που κοροϊδεύετε το οδοντιατρικό επάγγελμα!! Επειδή μονο και μονον η Ιακωβίδου "ξεχνάει" να φορέσει την αρμόζουσα περιβολή κατα τη διάρκεια της δουλειά της. Πάντως εγώ προσωπικά όσες φορές έχω πάει στη συγκεκριμένη οδοντίατρο, η συμπεριφορά της ήταν άψογη, αν και οι μέθοδοι που ακολουθεί είναι ανορθόδοξοι. Ούτε καν κατάλαβα ότι μου έκανε εξαγωγή γιατί απλουστατα μου έκανε αναισθησία με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο
Καληνύχτα Ευάκι!! Όνειρα γλυκά.