Επισκέπτης
Ευαρα τι θα φοράς αυριο για να ερθω ? Κανα κορμάκι ?
![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
![Boobies :boobies: :boobies:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/boobies2et.gif)
![Boobies :boobies: :boobies:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/boobies2et.gif)
![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
Ευαρα τι θα φοράς αυριο για να ερθω
κατι σε ροζ ?????????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ακαταμαχητα και πολυΠαλι εβαλεs τα ακαταμαχητα οπλα σου εν δρασει ε???????????????
Ροζ ε??????????? χμμμμμμμμ
Εγω λεω να βαλεις ασπρο κορμάκι ή ασπρα εσωρουχα....
Ακαταμαχητα και πολυ
;) ;)Ελπιζω ναχειs πολλα τετοια ασπρα φορεματα............Πιθανον αυτο να σχιστει στην επισκεψη......θα κρατιεμαι αραγε???
Ολα ωραία αλλά την προτιμω με ψηλες γόβες και μόνο.Τα χαμηλα΄δεν σου πάνε Ευάρα μου
Μονο ευκολα πανευκολα αλλα και να μην πειραχτη καθολου παλι καλα ειναιAυτο μπορει και να το αφησω ασχιστο.....Μπορει λεμε!!!!!
Δεν με εμποδιζει στα επιμαχα σημεια........εκτοs απο τα πανω ....αλλα μαλλον βγαινει ευκολα απ οτι βλεπω
Χρειαζεται επιτοπια ερευνα!!!!!!!!!!!!
Aυτο μπορει και να το αφησω ασχιστο.....Μπορει λεμε!!!!!
Δεν με εμποδιζει στα επιμαχα σημεια........εκτοs απο τα πανω ....αλλα μαλλον βγαινει ευκολα απ οτι βλεπω
Χρειαζεται επιτοπια ερευνα!!!!!!!!!!!!
Περιπου το ιδιο ειχα στην σκεψη να γραψωψηλες γοβες![]()
![]()
![]()
χμ ειμαι που ειμαι 1 80 αγαπη μου θα φτασω στο νταβανη στο τελος με 12 ποντους γοβα
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Περιπου το ιδιο ειχα στην σκεψη να γραψω
Ειναι 1,80 και με 15ποντα θα χτυπαη το κεφαλι στα κασωματα της πορτας![]()
Με ενα απλο τραβιγμα ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()