You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
[/quote Καλημερα Μαριαννα.!!!
τι κανεις ερωτα μου.??? :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Καλημερα ομορφε αντρα. :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Επισκέπτης
Καλημερα μαρουλομωρο μου
Καλημερα μαρουλομωρο μου
καλημέρα μεγάλη μου αδυναμία!!!
Επισκέπτης
[/quote Καλημερα Μαριαννα.!!!
τι κανεις ερωτα μου.??? :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Δεν βρεχεις την κορμαρα σου σε καποια παραλια???
Επισκέπτης
Εσύ Μαριάννα δε βρέχεις τη δικιά σου;;
Οχι γλυκια μου αγαπη. Αλλα σε καμια ωρα που τελειωνω μπορει να τρεξω για λιγο.. Αυριο παντως καλως εχοντων, θα παω και θα κατσω ολη μερα.
Επισκέπτης
Εσυ μαρουλομωρο δουλευεις ακομα?? Δεν προβλεπεται να αναψεις φωτιες στην παραλια με την κορμαρα σου???
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Eτσι ειναι τα αφεντικα στην δουλεια, οι υπολοιπες στην παραλια μαυριζουν τις κορμαρες τουςΟχι γλυκια μου αγαπη. Αλλα σε καμια ωρα που τελειωνω μπορει να τρεξω για λιγο.. Αυριο παντως καλως εχοντων, θα παω και θα κατσω ολη μερα.
Καλησπερα Μαριαννα :-* :-* :-*
Επισκέπτης
Eτσι ειναι τα αφεντικα στην δουλεια, οι υπολοιπες στην παραλια μαυριζουν τις κορμαρες τους
Καλησπερα γαταρε. Ειδες το ευακι στην παραλια? και εγω εδω. Αλλα την επομενη εβδομαδα θα την τακτοποιησω
Εσυ μαρουλομωρο δουλευεις ακομα?? Δεν προβλεπεται να αναψεις φωτιες στην παραλια με την κορμαρα σου???
Δε δουλευω σήμερα. Ξεκουράζομαι ή προσπαθώ τουλάχιστον. Από αύριο πάλι στον αγώνα. Το σκεφτηκα νωρίτερα να πάω στην παραλία αλλά είχα ακριβώς το τραγουδάκι της Βανδή στο μυαλό μου και αποφάσισα να μην πάω γιατί ο αριθμός των νοσοκομειακών αυτοκινήτων του ΕΚΑΒ είναι πεπερασμένος.
Επισκέπτης
Την επομενη εβδομαδα στριμωξε την Σαββατο και Κυριακη
Θα φας βρισιμο αρκετο μετα
Eτσι ειναι τα αφεντικα στην δουλεια, οι υπολοιπες στην παραλια μαυριζουν τις κορμαρες τους
Τελικά ο καπιταλισμός ευνοεί τους εργαζόμενους και καταπιέζει τα αφεντικά!!!! Άτιμε εβραίε Μαρξ!!!
:-* :-*
Στην παραλία είναι τραβηγμένη η φωτογραφία;;
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Και διαμαρτυρονται συνεχως, τι να πουμε και εμεις που αναγκαστηκα ειμαστε στην δουλεια οχι μονο σημερα αλλα και αυριοΤελικά ο καπιταλισμός ευνοεί τους εργαζόμενους και καταπιέζει τα αφεντικά!!!! Άτιμε εβραίε Μαρξ!!!
Την επομενη εβδομαδα στριμωξε την Σαββατο και Κυριακη
Θα φας βρισιμο αρκετο μετα
Μια στην παραλία και δέκα στον αγώνα!!!
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι