Επισκέπτης
Αναμενόμενο!!! Καλά ποιός είμαι ο τέλος πάντων ο ΜαρουλοΜπάρκουλης;;
Απλα ο μαρουλομπουμπουκος :-*
Αναμενόμενο!!! Καλά ποιός είμαι ο τέλος πάντων ο ΜαρουλοΜπάρκουλης;;
Ποιος άντρας δεν είναι ???? ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Να βγει να το πει τωρα οποιοs δεν ειναι........!!!!!!!!!Ποιος άντρας δεν είναι ???? ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Σε αντρα σπανιο οι γυναικες ως συνηθως ειναι συνεχεια με την γκρινιαΠοιος άντρας δεν είναι ???? ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Σφαζοντε δεν λες τιποτα. Και το αποτελεσμα ειναι αυτο ετσι βλεπω το ευακι οταν την παρατα ο μαρουλιας
Να βγει να το πει τωρα οποιοs δεν ειναι........!!!!!!!!!
Παντωs ειμαστε δικαιολογημενα γκρινιαρηδεs οταν δεν εχουμε πχ την Ευα η την Μαριανα διπλα μαs...Νομιζω???????
Εγώ με βλέπω να ξεσπαω στα βυζιά μου, μετά τον χωρισμό με τον Μαρουλομπαρκουλη
Οχι εκει βρε κοριτσι μου....οχι εκει....ασε μην τα τραυματισειs και τα θελουμε.....Αστα....αυτα πρεπει να ειναι φουσκωτα για μαs....στην πεινα θα μαs αφησειs δλδ???????
Μωρό μου είπαμε αν χωρίσω με τον Μπουμπουκομαρολινο τότε θα πάω να ξεσπάσω σε έναν πλαστηκοχειρουργο μεγαλώνοντας τα βυζάκια μου έτσι για να σέρνω το βάρος του χωρισμού ,,,, πως λένε είναι Βαρύς ο πόνος μου και αβάσταχτος
Έτσι ένα πράγμα
Μωρό μου είπαμε αν χωρίσω με τον Μπουμπουκομαρολινο τότε θα πάω να ξεσπάσω σε έναν πλαστηκοχειρουργο μεγαλώνοντας τα βυζάκια μου έτσι για να σέρνω το βάρος του χωρισμού ,,,, πως λένε είναι Βαρύς ο πόνος μου και αβάσταχτος
Έτσι ένα πράγμα
Έτσι ένα πράγμα
Τοτε δεν θα ειναι βυζια αλλα μαξιλαριαΜωρό μου είπαμε αν χωρίσω με τον Μπουμπουκομαρολινο τότε θα πάω να ξεσπάσω σε έναν πλαστηκοχειρουργο μεγαλώνοντας τα βυζάκια μου έτσι για να σέρνω το βάρος του χωρισμού ,,,, πως λένε είναι Βαρύς ο πόνος μου και αβάσταχτος
Έτσι ένα πράγμα
Ναι παρακαλω ενα ρετουζ στο ευακι . Θελει πιο μεγαλο βυζακιΕιμαι.....πλαστικοs χειρουργοs.............Με ..ζητησε κανειs????
Ναι παρακαλω ενα ρετουζ στο ευακι . Θελει πιο μεγαλο βυζακι
Ακομη μια γατα αγκυρας
Καληνυχτα σε ολους.
Καληνυχτα μαρουλομωρο
Και μην ξεχνας για αλλη μια φορα οτι για μενα ε ι σ α ι....