Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Καλημερα σε ολους... :-* :-* :-* :-* :-*
     Καλημερα μεγαλη μου αδυναμια :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:       

Καλημερα και σε σενα...........Αυτο το "αδυναμια" για μενα το ειπεs ε???????

Επισκέπτης
καλημερα αρχονυισα της σκεψης μου..........
:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Καλημερα λατρεμενο μου αγορι :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.074
Πόντοι
22.785
:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
ευχαριστω αρχοντισα μου :-* :-* :-* :-*
ζηλια ψωρα λατρεμενε γειτονα μου :2funny: :2funny: :2funny: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Καλημερα σε ολους... :-* :-* :-* :-* :-*
     Καλημερα μεγαλη μου αδυναμια :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:      

Καλημέρα Μαριάννα :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:. Σε ευχαριστώ πολύ για το τραγούδι. Μου έφτιαξες τη μέρα μου. :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
καλημερα σε ολους , Νιαου Νιαου Νιαου  :grin: :grin: :grin: :grin: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Με τις τουρκαλες συμμαχια  :knockinb:με τους τουρκους  :think: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συμφωνώ φίλε Γιώργη58. Οι τουρκάλες, της ευρωπαϊκής τουρκίας, σίγουρα είναι  :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:, αλλά μην ξεχνάς  ότι είναι μωαμεθανές!!! 

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.074
Πόντοι
22.785

Συνημμένα

• 003.jpg
    003.jpg
    129,1 KB · Εμφανίσεις: 58

Επισκέπτης
:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
ευχαριστω αρχοντισα μου :-* :-* :-* :-*
ζηλια ψωρα λατρεμενε γειτονα μου :2funny: :2funny: :2funny: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Amjik   Αν σου αρεσει ο πλουταρχος, εγω τρελενομαι για ενα παλιο του τραγουδι που δεν το βρισκω ομως , το (καρδια μου ησουν γυαλινη και αυτη μια πετρα) αν το θυμασαι........... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Συμφωνώ φίλε Γιώργη58. Οι τουρκάλες, της ευρωπαϊκής τουρκίας, σίγουρα είναι  :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:, αλλά μην ξεχνάς  ότι είναι μωαμεθανές!!! 
Μπορη να ειναι μωαμεθανες αλλα δεν πειραζη για  :knockinb: :knockinb: :knockinb:μηπως θα τις παντρευτουμαι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Βρε μανια τουs ....φυρι φυρι το πανε για διπλωματικο επεισοδιο!!!!!!!!!!!
εδω ενδιαφερομαστε  για αλλου ειδουs ...επεισοδιο βρε!!!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom