evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
Καλημερα Ευακι,καλα ειμαι εσυ;
Καλά είμαι μωρό μου ,εδώ αραχτη και διαβάζω κάποια θεματακια σε ένα site και γελάω ,στην δουλειά είσαι ???? ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Καλημερα Ευακι,καλα ειμαι εσυ;
Στη δουλεια και παλι,κανενας δεν μου δινη ρεπο εμεναΚαλά είμαι μωρό μου ,εδώ αραχτη και διαβάζω κάποια θεματακια σε ένα site και γελάω ,στην δουλειά είσαι ???? ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Στη δουλεια και παλι,κανενας δεν μου δινη ρεπο εμενα
Υπαρχη δωματιο δηλαδη με καθε .......(αγορα),δωρο μια ηΜην μου αγχώνεσαι ματάκια μου ;) ;) , θα σε ξεκουράσω εγώ μετά την πρόσληψη μου ,
Ελπίζω να έχεις και κανένα δωμάτιο για την εξυπηρέτηση πελατών ????
Δηλαδη με καθε .......(αγορα),δωρο μια η
καλημέρα στό Εμιρατο τής Αγκύρας..............
Ξανθια αλλα με πολυ επιχηρειματικο μυαλο, για την πελατεια και την εφοριαΧα χα χα χα χα είπαμε Ξανθιά είμαι όχι χαζή , Νιαου βεβαία αναλόγως την αγορά, αν είναι πάνω τον 50 ευρώ άντε μια αν είναι πάνω από 100 τότε σίγουρα το άλλο ……
Έτσι θα έχεις και φοροαπαλλαγή αλλά θα σε προτιμάνε και η πελάτες σου ………
Τί σήμα κολλάει μια ξανθιά πάνω σε ένα μηχανάκι;
Σιγά τις πόρτες.
Καλημερα φιλεκαλημέρα στό Εμιρατο τής Αγκύρας..............
Καλημερα φιλε
Ξανθια αλλα με πολυ επιχηρειματικο μυαλο, για την πελατεια και την εφορια
Ειναι να μην τους φοβασαι αυτους, οχι εσενα μονο αλλα και εμενα,ειχαν ερθη περσι δυο ξανθιες και ενας αντρας αλλα αυτες ηταν χειροτερες απο τον κουασιδομοΕιδές βρε ;) ??? με εμένα υπάλληλο δεν θα φοβάσαι και το Σ.Δ.Ο.Ε θα τους κουμανταρο πιστεύω , εκτός κι αν σου στείλουν τίποτα Ξανθιές οπότε εκεί αναλαμβάνεις εσύ …….
Ειναι να μην τους φοβασαι αυτους, οχι εσενα μονο αλλα και εμενα,ειχαν ερθη περσι δυο ξανθιες και ενας αντρας αλλα αυτες ηταν χειροτερες απο τον κουασιδομο
Και πολυ μυαλο ωραια τα λες,αλλα εκεινη την ωρα που να το βρης το βιαγκρα (μιας και ως τωρα δεν με χρειαστηκε)Εκείνη την ώρα δεν σκέφτεσαι ομορφιά σκέφτεσαι επαγγελματικά …….
Της τρατάρης ένα αναψυκτικό με ένα βιαγκρα μέσα η έναν καφέ ;), τους βάζεις και μια τσόντα στον υπολογιστή δήθεν τυχαία , και μετά από ένα 5 λεπτό της ρωτάς που είχαμε μήνη ??????
Και τότε το συζητάμε το θέμα για το οποίο ηρθαν ,,,, καλέ τι μυαλό έχω η γυναικά !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αυτά να βλέπει ο Μαρουλοτεκναρος για να δει τι έχασε μέσα από τα πόδια του
Εκείνη την ώρα δεν σκέφτεσαι ομορφιά σκέφτεσαι επαγγελματικά …….
Της τρατάρης ένα αναψυκτικό με ένα βιαγκρα μέσα η έναν καφέ ;), τους βάζεις και μια τσόντα στον υπολογιστή δήθεν τυχαία , και μετά από ένα 5 λεπτό της ρωτάς που είχαμε μήνη ??????
Και τότε το συζητάμε το θέμα για το οποίο ηρθαν ,,,, καλέ τι μυαλό έχω η γυναικά !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αυτά να βλέπει ο Μαρουλοτεκναρος για να δει τι έχασε μέσα από τα πόδια του
Και πολυ μυαλο ωραια τα λες,αλλα εκεινη την ωρα που να το βρης το βιαγκρα (μιας και ως τωρα δεν με χρειαστηκε)
Καλημέρα Ευάκι και υπόλοιπη παρέα. Τιποτε δεν έχει χαθεί ακόμα, ποτέ δεν είναι αργά!!!