Επισκέπτης
Λεs να θελει κι εμενα???????
Μαρουλια μου μας χωριζουν, με δινει το ευακι αλλου. Προβαλε ολη τα καλη μου για να βρεθει γαμπρος και να μας χωρισει η ατιμη. Ομως η καρδουλα μου χτυπα μονο για σενα χλωμο αγορι, μπορω να μεινω ετσι νυφουλα και να σε περιμενω χρονια πολλα, αρκει να μου πεις να σε περιμενω. ....................................
Υ.Γ Μην περιμενω ομως τοσο και απολιθωθω σαν την δρακαινα μανα μου
Συμφωνης με το μισοΩραια....εστω και το ενα μου φτανει....
Εδώ και τον Θειο μου να δει θα τον θελει καρδια μου . εσενα δεν θα θελει ???? ακου εκει ερωτηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Οχι τοσο κουνημα θα φυγουν απο την θεση τους,γρηγορα βαλε το σουτιεν
Περίμενέ με καρδιά μου (ακούγεται σαν τίτλος παλιάς ελληνικής ταινίας) και μην ανησυχής μια μέρα θα γίνω για πάντα δικός σου.
Όσο για την πονηρή γατούλα, που να βρεθει φυσιολογικός γαμπρός για την άτιμη και ανδροχωρίστρα γαλή!!! Μονο αν είναι τυφλός και ανόητος μπορεί να "τυφλωθεί" από τα κάλλη της (τον κάλο στον εγκέφαλό της εννοώ) και την πάρει για νύφη του.
Να χαίρεσαι την νύφη σου
μαζη και τα προικια της
Τι ειναι αυτο σημερα λιγωθηκα στο γελιοΝα χαίρεσαι την νύφη σου
μαζη και τα προικια της
Φίλε Μαρούλια μόλις σε συμβούλεψα τί να κάνεις... μην τις παιδεύεις...Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια κακέ Ινδιάνε!! Τι να κάνω που ο Ύψιστος προνόησε να με δημιουργήσει ουτε καν καθ' εικόναν και ομοίωση;;; Αναμφίβολα, είμαι ωραιότερος και εξυπνότερος από όλα τα υπόλοιπα δημιουργήματά του!!
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια κακέ Ινδιάνε!! Τι να κάνω που ο Ύψιστος προνόησε να με δημιουργήσει ουτε καν καθ' εικόναν και ομοίωση;;; Αναμφίβολα, είμαι ωραιότερος και εξυπνότερος από όλα τα υπόλοιπα δημιουργήματά του!!
Αρχισες να την ετοιμαζης για νυφουλα αλλα με αυτο που επαθε θα θυμαται τον γαμπρο η θα την κανη για αλλουΕίχε και αυτός γούστο αγάπη μου , ο ύψιστος . συγνώμη που άργησα Μαρουλοτεκναρε αλλά είχα πάει μέχρι την νύφουλα Μαριάννα να της κάνω μια μάσκα από γιαούρτη πρόβειο αλλά μου γλίστρησε και το πήλινο κεσεδάκι στο κεφαλή της κατά λάθος βεβαία .. με ρώταγε πως με λένε και το από πού είμαι αλλά δεν ξέρω αν είναι της στιγμής η θα είναι μόνιμο το αποτέλεσμα του ΠΙΛΙΝΓΚ
Αρχισες να την ετοιμαζης για νυφουλα αλλα με αυτο που επαθε θα θυμαται τον γαμπρο η θα την κανη για αλλου
Είχε και αυτός γούστο αγάπη μου , ο ύψιστος . συγνώμη που άργησα Μαρουλοτεκναρε αλλά είχα πάει μέχρι την νύφουλα Μαριάννα να της κάνω μια μάσκα από γιαούρτη πρόβειο αλλά μου γλίστρησε και το πήλινο κεσεδάκι στο κεφαλή της κατά λάθος βεβαία .. με ρώταγε πως με λένε και το από πού είμαι αλλά δεν ξέρω αν είναι της στιγμής η θα είναι μόνιμο το αποτέλεσμα του ΠΙΛΙΝΓΚ
Θα δήξη η κατάσταση της σε λίγο Γαταρε μου ,, Μετά βεβαία από αυτό που μου έκανε ο Μαρουλοτεκναρος έχω μόνο ένα να του πω
Εγώ μιλάω με την καρδιά μου …………… δεν με νοιάζει τι είναι λάθος και σωστό
Με αγαπη στον Μαρουλοτεκναρο
Οτι ζηταει η καρδια πανω απο ολα και ασε στην ακρη το σωστο και το λαθος,και οτι τραβα ο οργανισμος σου στεναχωρια δεν χρειαζεταιΘα δήξη η κατάσταση της σε λίγο Γαταρε μου ,, Μετά βεβαία από αυτό που μου έκανε ο Μαρουλοτεκναρος έχω μόνο ένα να του πω
Εγώ μιλάω με την καρδιά μου …………… δεν με νοιάζει τι είναι λάθος και σωστό
Με αγαπη στον Μαρουλοτεκναρο