You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
Και μαντροτειχους μην ξεχνιομαστε
Ευα δες το email
Ναι μωρό μου το είδα το ιμαιλ ήταν ωραίο δες και το δικό μου όμορφε
Α βρε Μαρουλια..Σ εχει κανει Θεο λεμε το Ευακι!!!!!!!!!!!!
Θα παω να την βρω να κανει κι εμενα ....τοτεμ !!!!!!
Θεέ μου τι μαρούλι είναι αυτό!!!!!
Επισκέπτης
Όχι μονον από την ομορφιά σου αλλά και από τη μετριοφροσύνη σου!!!
Μα η μετριοφροσυνη ειναι το προσον μου, αλωστε τοσο ομορφη νυφη δεν εχεις ξαναδει?
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 89
- Πόντοι
- 2.357
Θεέ μου τι μαρούλι είναι αυτό!!!!!
Αυτο ειναι.....ειδωλο-λατρευτικο μαρουλι !!!!!!!!! χαχαχαχαχα
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
Δυστυχώς ομορφιά μου οι "αλλεργίες" από τις οποίες πάσχω δεν χρειάζονται αντισταμινικά χάπια αλλά... αντισυλληπτικά
Μαύρη γάτα δεν είσαι το ξέρω αυτό και δεν εννοούσα εσένα φυσικά ούτε την Μαριάννα... ήταν απλά ένα λογοπαίγνιο... όπως διαπιστώνεις είμαι και γω ένας ιδιαίτερα παιχνιδιάρης γατούλης του Σιάμ... Σνιάρφ!!!! και αρέσκομαι ιδιαίτερα να παίζω παιχνίδια με ψιψίνες που κουνάνε την φουντωτή ουρίτσα τους... Σνιάρφ!!!! Σνιάρφ!!!!
Κι εγώ μωρό μου περνώ αντισιληπτικά διότι και αντρική κάλτσα να μου μυρίσει το πιασα το τρίδυμο αστα είμαι από καρπερό σόι σου λέω η γυναίκα , αλλά εσύ αντισιληπτικά γιατι ?????
Νιαου Νιαου ειμαι μια αδεσποτη Γαλη
Επισκέπτης
Κι εγώ μωρό μου περνώ αντιληπτικά διότι και αντρική κάλτσα να μου μυρίσει το πιασα το τρίδυμο αστα είμαι από καρπερό σόι σου λέω η γυναίκα , αλλά εσύ αντιληπτικά γιατι ?????
Δεν αντιλαμβανομαι τα αντιληπτικα τι ειναι αλλα φανταζομαι οτι θανε φαρμακα για να αντιλαμβανασαι τι συμβαινει γυρο σου
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
Δεν αντιλαμβανομαι τα αντιληπτικα τι ειναι αλλα φανταζομαι οτι θανε φαρμακα για να αντιλαμβανασαι τι συμβαινει γυρο σου
Μην αφρίζεις Άννα Γούλα μου Μπιαχ μπιαχ
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4
- Πόντοι
- 166
Δεν αντιλαμβανομαι τα αντηλιπτικα τι ειναι αλλα φανταζομαι οτι θανε φαρμακα για να αντιλαμβανασαι τι συμβαινει γυρο σου
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4
- Πόντοι
- 166
Συνημμένα
Βαφή για ξανθά μαλλιά είναι!!!
Bad Indian
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Τον τρίδυμο λαχνό σου εύχομαι να πιάσεις κουκλίτσα...Κι εγώ μωρό μου περνώ αντισιληπτικά διότι και αντρική κάλτσα να μου μυρίσει το πιασα το τρίδυμο αστα είμαι από καρπερό σόι σου λέω η γυναίκα , αλλά εσύ αντισιληπτικά γιατι ?????
όσο για τα αντισυλληπτικά... δεν τα χρειάζομαι εγώ αλλά η μαύρη γάτα που θα με φάει... (μαύρη μόνο στην ψυχή)
Σνιάρφ!!!! Σνιάρφ!!! Είμαι ένας Αριστοκρατικός Γατούλης του Σιάμ που το αρίστερό του μάτι (το πράσινο) πεταρίζει συνεχώς... λες να ανταμώσω με καμιά ψιψίνα... Σνιάαααααρφ!!!
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
Είσαι Θεά κοριτσάκι μου δεν αντιλέγω η γυναίκα ,,, αλλά εδώ έχω μια απορία γιατι έχεις κοκκινίσει τόσο βρε πουλάκι μου ?????
Από ντροπή ???
Από δισκοιλιοτιτα ???
Από ραντεβού με το Μαρουλομπιχτουλο ???
Επισκέπτης
Βαφή για ξανθά μαλλιά είναι!!!
Ισως γιατι το ονειρο της ηταν παντα να κανει το χρωμα των μαλλιων της εφης θωδη. Ξερεις ειναι το ινδαλμα της και οπτικα και νοητικα ταυτιζεται τοσο με την εφη που τωρα θελει να την κλεισουν και αυτη στο τρελαδικο για νανε κοντα στο ειδωλο της.
Επισκέπτης
Είσαι Θεά κοριτσάκι μου δεν αντιλέγω η γυναίκα ,,, αλλά εδώ έχω μια απορία γιατι έχεις κοκκινίσει τόσο βρε πουλάκι μου ?????
Από ντροπή ???
Από δισκοιλιοτιτα ???
Από ραντεβού με το Μαρουλομπιχτουλο ???
Οποιος το βρει του ευχομαι να του γινει ο κωλος ετσι.
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
Ισως γιατι το ονειρο της ηταν παντα να κανει το χρωμα των μαλλιων της εφης θωδη. Ξερεις ειναι το ινδαλμα της και οπτικα και νοητικα ταυτιζεται τοσο με την εφη που τωρα θελει να την κλεισουν και αυτη στο τρελαδικο για νανε κοντα στο ειδωλο της.
Μην αφρίζεις νεαρή κυρία , εγώ μπορεί να έχω ίνδαλμα την Εφαρα αλλά και εσύ δεν πας πίσω , δεν έχεις ΑΦΗΣΕΙ CD για cd του Φλωρινιώτη που τον βλέπεις και λες είναι ο Θεός μου . ορίστε μας
Επισκέπτης
Μην αφρίζεις νεαρή κυρία , εγώ μπορεί να έχω ίνδαλμα την Εφαρα αλλά και εσύ δεν πας πίσω , δεν έχεις ΑΦΗΣΕΙ CD για cd του Φλωρινιώτη που τον βλέπεις και λες είναι ο Θεός μου . ορίστε μας
Αντε να νιαουροτραγουδισεις στην μαντρα του ατικ γλυκια μου φαλτσα τζαζλογατα . Που τον ξεθαψες τον φλωρινιωτη?
Bad Indian
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Ρε Ευάκι... Πειράζει??????? Αφού μετά από την Μαριάννα το χάος... μετά το χάος πάλι η Μαριάννα.... ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)Μην αφρίζεις νεαρή κυρία , εγώ μπορεί να έχω ίνδαλμα την Εφαρα αλλά και εσύ δεν πας πίσω , δεν έχεις ΑΦΗΣΕΙ CD για cd του Φλωρινιώτη που τον βλέπεις και λες είναι ο Θεός μου . ορίστε μας
Αν και Αριστοκρατικός η υποκουλτούρα με διασκεδάζει απίστευτα...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 9K
Stories
Νέο!Danaemagicgirls: Από απόψε και μέχρι δευτέρα ξημερώματα θα είμαι διαθέσιμη στο @magicgirls.tv
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά