Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
O koυμπαρος την κουμπαρα την βοηθαει στην μπουγαδα 7 φορες την εβδομαδα :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

Για φαντάσου να ήμουνα παντρεμένος με τη Μαριάννα-Βέφα-Ντούβλη-Ελενίιτσα κτλ κτλ και να είχa κουμπάρα την ξανθιά κορμάρα!!! Για να τα βγαλω περα σε όλες μου τις υποχρεώσεις θα έπρεπε να ζητήσω τη βοήθεια όλης της καλής παρέας ακόμα του γάλλου (how disgusting!!) μάγειρα.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
42.979
Πόντοι
22.785
Ρε εσεις τωρα βγηκα απο το basilopoylo με καλουδια
δεν παμε κατα τα κοριτσια να τα μαγειρεψουνε;;;;;;;;;;;;;

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Καλό βράδυ εύχομαι σε όλη την καλή παρέα!!!
Ιδιαίτερα στην Ευούλα, τουρκαλά, Φαρκέλι, το γάλλο σεφ και φυσικά τη μεγάλη μου αγάπη Μαριάννα-Βεφα-Ντούβλη-Ελενίιτσα κτλ κτλ :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Για φαντάσου να ήμουνα παντρεμένος με τη Μαριάννα-Βέφα-Ντούβλη-Ελενίιτσα κτλ κτλ και να είχa κουμπάρα την ξανθιά κορμάρα!!! Για να τα βγαλω περα σε όλες μου τις υποχρεώσεις θα έπρεπε να ζητήσω τη βοήθεια όλης της καλής παρέας ακόμα του γάλλου (how disgusting!!) μάγειρα.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Παρων θα δηλωναμε ολοι :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
42.979
Πόντοι
22.785
Καλο απογευμα σε ολη την παρεαααααααααααααααααααααααααα :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10

Μωρακι μου θα ειχαις την βοηθεια απ ολους  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Αλλα εδω μονος σου και δεν μπορουσες για θυμησου

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
42.979
Πόντοι
22.785
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: [move]:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:[/move]

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Αγαπημένοι φίλοι τώρα τελείωσα την δουλειά. Ήμουν σε επαγγελματική συνάντηση και είχα αφήσει ενεργή την σύνδεση με το θρεντ για να αισθάνομαι ότι "εν μέρει" συμμετέχω στην παρέα μας...

Θα συνδεθώ πάλι από το σπίτι αργότερα...

Τώρα θα κοιτάξω τι γίνεται στα άλλα θρεντ και θα αποχωρήσω.

Καληνύχτα σε όλους τους φίλους, πολλά φιλιά στο Ευάκι  :babycry:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
42.979
Πόντοι
22.785
[move] :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:[/move]

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Αγαπημένοι φίλοι τώρα τελείωσα την δουλειά. Ήμουν σε επαγγελματική συνάντηση και είχα αφήσει ενεργή την σύνδεση με το θρεντ για να αισθάνομαι ότι "εν μέρει" συμμετέχω στην παρέα μας...

Θα συνδεθώ πάλι από το σπίτι αργότερα...

Τώρα θα κοιτάξω τι γίνεται στα άλλα θρεντ και θα αποχωρήσω.

Καληνύχτα σε όλους τους φίλους, πολλά φιλιά στο Ευάκι  :babycry:

Πολλα φιλια μωρο μου γλυκο :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

GM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
616
Καλησπέρα στην όμορφη

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom