Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Αχ γιωργο μου μην με ζοριζεις και ειμαι και ζοντοχοιρα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δες

Ποιόν πέθανες πριν την ώρα του άτιμη ζωντοχήρα;;;;; καλά πως τα κατάφερες και έγινες μελαχρινή με ξανθιά βαφή;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
ετσι τα φτιαχνεις evaki και τα φαγητα στον ατμο ?
απο μελαγχροινα, βγαινουν ξανθα?

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Τι κάνεις Ευάκι;;; Καλά είσαι;; Θα σε αφήσω και πάλι και πιθανότατα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: να τα ξαναπούμε αργότερα!!!

Καλα ειμαι νεαρε Μαρουλια μου εδω :knockinb:οσο παταει η γατουλα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
φιλακια γλυκε μου Μαρουλινο πολυ πιθανων να τα πουμε και ποιο μετα  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

gimnoschef

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ενα τραγουδακι για μας που δουλευουμε τωρα και ειμαστε και ολιγο καψουρηδες.

je l ai eu tout un moment
autres je voulais plus beaucoup
que pour je les fasse a l argent
ce coir ou je te perds
αφιερωμενο στην μαριαννα ,την ευα που απο οτι βλεπω ακομα δουλευει και στο φιλο μαρουλια

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
ενα τραγουδακι για μας που δουλευουμε τωρα και ειμαστε και ολιγο καψουρηδες.

je l ai eu tout un moment
autres je voulais plus beaucoup
que pour je les fasse a l argent
ce coir ou je te perds
αφιερωμενο στην μαριαννα ,την ευα που απο οτι βλεπω ακομα δουλευει και στο φιλο μαρουλια

Σε ευχαρηστω μωρο μου, αλλα αναθεμα κι αν καταλαβα ποιο ειναι ?????????????
Παρε κι εσυ ενα βιντεακι να δεις να γελασεις ετσι για να περασει η ωρα σου ευχαρηστα οσο γυνετε και αν γυνετε βεβαια

gimnoschef

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
καλο αυτο που εστειλες πλακα ..αλλα γιατι αυτον τον ανθρωπο (μητσοτακη)θα κλεισω το μαγαζι που τον βρηκες τον καντεμη

το τραγουδι ειναι ελληνικο
απλα εγραψα τους στιχους στα γαλλικα.βεβαια τραγουδαω πολλα τραγουδια ελληνικα στα γαλλικα.νομιζω και σε καποιο σχημα φετος κατι αντιστοιχο κανει ο Σταροβας.βεβαια εγω δεν ειμαι τραγουδιστης εχω βεβαια καλη φωνη και ο κοσμος οταν ακουει ενα ελληνικο τραγουδι σε αλλη γλωσσα του αρεσει

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
καλο αυτο που εστειλες πλακα ..αλλα γιατι αυτον τον ανθρωπο (μητσοτακη)θα κλεισω το μαγαζι που τον βρηκες τον καντεμη

το τραγουδι ειναι ελληνικο
απλα εγραψα τους στιχους στα γαλλικα.βεβαια τραγουδαω πολλα τραγουδια ελληνικα στα γαλλικα.νομιζω και σε καποιο σχημα φετος κατι αντιστοιχο κανει ο Σταροβας.βεβαια εγω δεν ειμαι τραγουδιστης εχω βεβαια καλη φωνη και ο κοσμος οταν ακουει ενα ελληνικο τραγουδι σε αλλη γλωσσα του αρεσει

Πολυ εξυπνο αυτο ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Δηλαδη στο μαγαζη που εισαι τραγουδας κι ολας η στον ελευθερο σου χρονο το κανεις ???
Να σου στυλω και ενα τραγουδακι με την Μαρρικα και τον Ακατανομαστο για να το κανεις κι αυτο διασκευη στα Γαλλικα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gimnoschef

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Δηλαδη στο μαγαζη που εισαι τραγουδας κι ολας η στον ελευθερο σου χρονο το κανεις ???
Να σου στυλω και ενα τραγουδακι με την Μαρρικα και τον Ακατανομαστο για να το κανεις κι αυτο διασκευη στα Γαλλικα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

οταν ειμαστε λιγοι και καλοι και εχουμε πιει και λιγο τοτε βγαινει μια κιθαρα και
οι εικονες ντυνονται με λογια
οι στιχοι του τραγουδιου που σας αφιερωσα

τα ειχα ολα μια φορα
μα ηθελα παραπανω
τι να τα κανω τα λεφτα
αποψε που σε χανω.

φιλακια και αν δεν σε ξερω

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
οταν ειμαστε λιγοι και καλοι και εχουμε πιει και λιγο τοτε βγαινει μια κιθαρα και

τα ειχα ολα μια φορα
μα ηθελα παραπανω
τι να τα κανω τα λεφτα
αποψε που σε χανω.

Φίλε γαλλε τωρα εξηγείται γιατί χάσατε τον πόλεμο με τους εγγλέζους!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Φίλε γαλλε τωρα εξηγείται γιατί χάσατε τον πόλεμο με τους εγγλέζους!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Να΄μαι και εγώ στην ωραιότερη παρέα με τους ωραιότερους ανθρώπους

...και με ποιούς κερδίσαμε τον πόλεμο φίλε Μαρούλια ???

ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ :cool2:

gimnoschef

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1

θα το αλλαξω λιγο και νομιζω ναι θα εχει πλακα.
παντως εισαι πολυ μικρη και ωραια  οποτε μεχρι να γινεις γιαγια εχεις 1 αιωνα ακομα

αντε παρε και μια μικρη γευση απο αυτο που μου ζητησες

quand vous deverez grand mere
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>  pere
je vous aimerai plus beaucoup

οταν γινεις γιαγια .......
σε αφηνω ταυτοχρονα δουλευω :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
καλο αυτο που εστειλες πλακα ... εχω βεβαια καλη φωνη και ο κοσμος οταν ακουει ενα ελληνικο τραγουδι σε αλλη γλωσσα του αρεσει

"ΜΟΝ ΑΜΙ" !!!

...βλέπω να φτιάχνουμε ωραία κατάσταση  :grouphug:

gimnoschef

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ειμαι ελληνας και θα πεθανω ελληνας .
μου αρεσει η γαλλια μονο οταν πας θα καταλαβεις ,εζησα 4 χρονια .εχω παντρευτει και γαλλιδα.μου αρεσουν οι μελαχρινες.πηξαμε στην ελλαδα με το ξανθο ..ελεος........
γεια σου φιλαρακο

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10

τα ειχα ολα μια φορα
μα ηθελα παραπανω
τι να τα κανω τα λεφτα
αποψε που σε χανω.

Πολυ ωραιο τραγουδακι αυτο  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Απο εμενα θα σου αφιερωσο αυτο το τραγουδι :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

gimnoschef

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ο ΛΑΛΑ ΤΡΙΑΛΑΛΑ

ΤΡΙΑ ΤΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ

πουμ-πα, πουμ-πα, πουμ-πα-πα (ρυθμός : 2/4 ως εμβατήριο)
δεν ειμαι τραγουδιστης.
απο τον τροπο που γραφεις φαινεται οτι εχεις ασχοληθει με μουσικη ,.δεν νομιζω να κανω λαθος?
εξαλλου δεν πληρωνομαι για αυτο..το κανω για την παρεα.
και εσυ νομιζεις οταν ενας γαλλος ακουσει ενα ελληνα επαγγεματια να τραγουδαει  ενα τραγουδι γαλλικο δεν θα βαλει τα γελια.των περισσοτερων η προφορα ειναι για τα πανηγυρια.και να ξερεις οτι τα γαλλικα στην προφορα ειναι απαιτητικη γλωσσα

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom