Αχ γιωργο μου μην με ζοριζεις και ειμαι και ζοντοχοιρα
Δες
Ποιόν πέθανες πριν την ώρα του άτιμη ζωντοχήρα;;;;; καλά πως τα κατάφερες και έγινες μελαχρινή με ξανθιά βαφή;;;
Αχ γιωργο μου μην με ζοριζεις και ειμαι και ζοντοχοιρα
Δες
Ποιόν πέθανες πριν την ώρα του άτιμη ζωντοχήρα;;;;; καλά πως τα κατάφερες και έγινες μελαχρινή με ξανθιά βαφή;;;
ετσι τα φτιαχνεις evaki και τα φαγητα στον ατμο ?
απο μελαγχροινα, βγαινουν ξανθα?
Ειχα βαλει περουκα
Τι κάνεις Ευάκι;;; Καλά είσαι;; Θα σε αφήσω και πάλι και πιθανότατα να τα ξαναπούμε αργότερα!!!
ενα τραγουδακι για μας που δουλευουμε τωρα και ειμαστε και ολιγο καψουρηδες.
je l ai eu tout un moment
autres je voulais plus beaucoup
que pour je les fasse a l argent
ce coir ou je te perds
αφιερωμενο στην μαριαννα ,την ευα που απο οτι βλεπω ακομα δουλευει και στο φιλο μαρουλια
καλο αυτο που εστειλες πλακα ..αλλα γιατι αυτον τον ανθρωπο (μητσοτακη)θα κλεισω το μαγαζι που τον βρηκες τον καντεμη
το τραγουδι ειναι ελληνικο
απλα εγραψα τους στιχους στα γαλλικα.βεβαια τραγουδαω πολλα τραγουδια ελληνικα στα γαλλικα.νομιζω και σε καποιο σχημα φετος κατι αντιστοιχο κανει ο Σταροβας.βεβαια εγω δεν ειμαι τραγουδιστης εχω βεβαια καλη φωνη και ο κοσμος οταν ακουει ενα ελληνικο τραγουδι σε αλλη γλωσσα του αρεσει
οταν ειμαστε λιγοι και καλοι και εχουμε πιει και λιγο τοτε βγαινει μια κιθαρα καιΠολυ εξυπνο αυτο ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Δηλαδη στο μαγαζη που εισαι τραγουδας κι ολας η στον ελευθερο σου χρονο το κανεις ???
Να σου στυλω και ενα τραγουδακι με την Μαρρικα και τον Ακατανομαστο για να το κανεις κι αυτο διασκευη στα Γαλλικα
οταν ειμαστε λιγοι και καλοι και εχουμε πιει και λιγο τοτε βγαινει μια κιθαρα και
οι εικονες ντυνονται με λογια
οι στιχοι του τραγουδιου που σας αφιερωσα
τα ειχα ολα μια φορα
μα ηθελα παραπανω
τι να τα κανω τα λεφτα
αποψε που σε χανω.
φιλακια και αν δεν σε ξερω
Φίλε γαλλε τωρα εξηγείται γιατί χάσατε τον πόλεμο με τους εγγλέζους!!!
θα το αλλαξω λιγο και νομιζω ναι θα εχει πλακα.Πολυ εξυπνο αυτο ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Δηλαδη στο μαγαζη που εισαι τραγουδας κι ολας η στον ελευθερο σου χρονο το κανεις ???
Να σου στυλω και ενα τραγουδακι με την Μαρρικα και τον Ακατανομαστο για να το κανεις κι αυτο διασκευη στα Γαλλικα
καλο αυτο που εστειλες πλακα ... εχω βεβαια καλη φωνη και ο κοσμος οταν ακουει ενα ελληνικο τραγουδι σε αλλη γλωσσα του αρεσει
ειμαι ελληνας και θα πεθανω ελληνας .Φίλε γαλλε τωρα εξηγείται γιατί χάσατε τον πόλεμο με τους εγγλέζους!!!
Ο ΛΑΛΑ ΤΡΙΑΛΑΛΑ!!!!
οταν ειμαστε λιγοι και καλοι και εχουμε πιει και λιγο τοτε βγαινει μια κιθαρα και
οι εικονες ντυνονται με λογια
οι στιχοι του τραγουδιου που σας αφιερωσα
τα ειχα ολα μια φορα
μα ηθελα παραπανω
τι να τα κανω τα λεφτα
αποψε που σε χανω.
φιλακια και αν δεν σε ξερω
δεν ειμαι τραγουδιστης.Ο ΛΑΛΑ ΤΡΙΑΛΑΛΑ
ΤΡΙΑ ΤΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ
πουμ-πα, πουμ-πα, πουμ-πα-πα (ρυθμός : 2/4 ως εμβατήριο)