gimnoschef
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
πως το ξερες? ειναι το αγαπημενο μου.Πολυ ωραιο τραγουδακι αυτο
Απο εμενα θα σου αφιερωσο αυτο το τραγουδι
πως το ξερες? ειναι το αγαπημενο μου.Πολυ ωραιο τραγουδακι αυτο
Απο εμενα θα σου αφιερωσο αυτο το τραγουδι
ευάρα μου καλησπερούδια και πάλι ;)
αφιερωμενο σε σενα και σου εχω πει το γιατι!!!..το μονο που εχω στο μυαλο μου ειναι να σε δω οταν γυρισω απο το ταξιδι.marianna tu es la meilleure!!!!!!!!
www.youtube.com/watch?v=KgAAcnVjsZs&feature=related]http://www.youtube.com/watch?v=KgAAcnVjsZs&feature=related[/url[/video]]
οταν τελειωνω την δουλεια το βραδυ βαζω ενα ποτηρι κρασι και ακουω αυτο το αγγελικο πλασμα.κοιταξτε την στα ματια και τοτε θα καταλαβετε.την ακουσα πρωτη φορα σε συναυλια το 2004 στη γαλλια και εμεινα..την καληνυχτα μου σε ολους ...αγαπηστε τις κοπελες που μοιραζονται καποιες στιγμες μαζι σας και δεν θα χασετε.να ειστε σιγουροι για αυτο.
Καλημερα μαγκες,καλα ρε amjik τις πρασινισες ολες τις σελιδεςΚαλημερα κουμπαρακι σημερα ειμαι χαρουμενος./....
ΒΑΖΕΛΟΣ ΘΕΟΣ..............
[move] [/move]
ΕΙΜΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ..............ΒΑΖΕΛΟΣ...Καλημερα μαγκες,καλα ρε amjik τις πρασινισες ολες τις σελιδες
ΕΙΜΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ..............ΒΑΖΕΛΟΣ...
Καλημερα μαχημε μπουρδελιαρη............ πεταω σημερις...
[move] [/move]
Καλημέρα Φαρκέλι, Τουρκαλά, ερωτήλε γάλλε σεφ, και στα αγαπημένα κορίτσια ξανθιά κορμάρα και τη μεγάλη μου αγάπη Μαριάννα-Κλείω-Βέφα-Ελενίιτσα κτλ κτλ
Ξύπνησα νωρίς λόγω υποχρεώσεων και τώρα διαβάζω μια τεχνική αναφορά, συνοδοιπόρε Φαρκ(έλι). Καλή συνέχεια.
Διάβασα καλά ή έχω παραισθήσεις ???
Διαπιστώνω κοινά ενδιαφέροντα και αντικείμενα
Διευκρινίσεις, απορίες κλπ σε πμ
Αγαπητέ Φαρκ(έλι) όποια διευκρίνιση θέλεις, ρώτα με αργότερα!! Μετά τις 12πμ γιατί τώρα έχω δουλειά.
Πεταω μεσα στους μπαχξεδες της Αγκυρς συντροφε farkeli
[move] [/move]
[glow=red,2,300]ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ ΠΟΛΛΕΣ..........[/glow]
Αγαπητέ Φαρκ(έλι) όποια διευκρίνιση θέλεις, ρώτα με αργότερα!! Μετά τις 12πμ γιατί τώρα έχω δουλειά.