Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
42.979
Πόντοι
22.785
ελα φιλε μου ειμαι σπιτι και τρωω κατι ελαφρυ(σαλατα με κοτοπουλο,κολοκυθακια,λαιμ και ρυζομακαρονα).εχω φτειαξει  αρκετο ελα σε περιμενω

Να φερω πρασινες ;;;;;;;;;;;

akatanomastos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2008
Like
4
Πόντοι
1
Θα παρω την κουρτινα Νο 3..................................... :think:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
..."ΑΛΛΟ ΖΑΝΦΑΝ ΝΤΕ ΛΑ ΠΑΤΡΙ"...

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Εχει παει για ψωνια  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Και μετα σαν στελεχος που ειναι του σωματειου θα παει κι απο εκει......Οποτε μαλων αργα θα μπει ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Παιανού σωματείου είναι στέλεχος η αντίζηλός σου κορμαρα;;;;;

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
42.979
Πόντοι
22.785
Αυτος πηγαινε σχολειο ρεμαλι οχι σαν και εμας που πηγαιναμε στα μποουλινκ.......

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Αυτος πηγαινε σχολειο ρεμαλι οχι σαν και εμας που πηγαιναμε στα μποουλινκ.......

...σύντροφε και καλέ φίλε, τα περισσότερα τα έμαθα (και ας μην το πιστεύεις) στις τσάρκες και όχι μόνο...

μην ξεχνάς ότι "αναπτύσουμε δράση" από το 1982

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886

Αυτά μας τα είπε τότε η Μαριάννα μας με αφορμή τα γεγονότα (όχι του πολυτεχνείου που πλησιάζει ...μην μπερδευτούμε)
..θυμάσαι!!! με τις άδειες, τους στρατοδίκες, τους χωροφυλάκους κλπ

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
42.979
Πόντοι
22.785
...σύντροφε και καλέ φίλε, τα περισσότερα τα έμαθα (και ας μην το πιστεύεις) στις τσάρκες και όχι μόνο...

μην ξεχνάς ότι "αναπτύσουμε δράση" από το 1982

Δηλαδη εισαι και εσυ.....ΖΕΝ ΠΡΕΜΙΕ.

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Αυτά μας τα είπε τότε η Μαριάννα μας με αφορμή τα γεγονότα (όχι του πολυτεχνείου που πλησιάζει ...μην μπερδευτούμε)
..θυμάσαι!!! με τις άδειες, τους στρατοδίκες, τους χωροφυλάκους κλπ

Δεν σε καταλαβαίνω!! Τι σχέση έχει το σωματείο που συμμετέχει η Μαριάννα με τη λαϊκή εξέγερση του Πολυτεχνείου;;;;

gimnoschef

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
και γω φιλε πηγα σχολειο .και μαλιστα τελειωσα το χημικο.δυστυχως ομως οι δουλειες που εβρισκα ηταν ολες του ποδαριου.ετσι εφυγα γαλλια και σπουδασα CHEF.Στο εξωτερικο οι ανθρωποι σπουδαζουν διαβιου και οχι οπως εδω στην ελλαδα που μολις παιρνουν ενα πτυχιο νομιζουν οτι θα γινουν διευθυντες.τωρα για το ρεμαλι που μου γραφεις ναι ειμαι ,γιατι εχω σχεσεις με τον υποκοσμο

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Καναμε κοπανα 16-17 χρονων,που μυαλο για γραμματα,πηγαιναμε στα μπουρδελα μεγαλη παρεα και μας κυνηγουσε η τσατσα

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
42.979
Πόντοι
22.785
και γω φιλε πηγα σχολειο .και μαλιστα τελειωσα το χημικο.δυστυχως ομως οι δουλειες που εβρισκα ηταν ολες του ποδαριου.ετσι εφυγα γαλλια και σπουδασα CHEF.Στο εξωτερικο οι ανθρωποι σπουδαζουν διαβιου και οχι οπως εδω στην ελλαδα που μολις παιρνουν ενα πτυχιο νομιζουν οτι θα γινουν διευθυντες.τωρα για το ρεμαλι που μου γραφεις ναι ειμαι ,γιατι εχω σχεσεις με τον υποκοσμο

Ωπα ωπα το ρεμαλι ειναι ο κουμπαρος μου..........μπερδευτηκες κολιτε κανε κρατι
βρε ρεμαλι μπες και απαντησε.

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10

Παντως οχι της Ολυμπιακης :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ειναι στελεχος στο Σ.Ε.Π.Ε (Σωματειο εκδιδομένων προσώπων Ελλαδας) :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Σε λιγο θα παει και για Βουλευτης απ οτι πιρε το αυτακι μου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom