Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Όλα στον ατμό αλλά με έστειλες στο νοσοκομείο κανα δυο φορές!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μια ζωη κακια εισαι βρε Μαρουλια με τοσα που μου σερνεις θα επρεπε το ΤΣΜΕΔΕ να μην σε δικαιολογη τοσες φορες που σε εχω στυλη στο νοσοκομειο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Παρε και δες κι αυτο ΤΟΝ ΓΑΜΟ της Μαριαννας και του Μαρουλια ,,,,,,,,,,,,,,,

Παρε και τα βοδια :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
42.980
Πόντοι
22.785
Τι αλλο θα δω απο εσενα ρε κουμπαρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :jerking: :jerking: :jerking: [move]:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:[/move]

akatanomastos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2008
Like
4
Πόντοι
1
Εισαι εσυ μιαααα.... πονηρουλαααα !!!! κατ ευθειαν εκει το μυαλο σου ...στο κεχρι !!!

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
...Όλα έδειχαν, ότι η σχέση μεταξύ τους είχε υποστεί σοβαρά πλήγματα.

Κάποιοι έλεγαν, ότι ...την κυρίευσε ένας καινούργιος μεγαλύτερος έρωτας παρότι δεν το παραδέχονταν ανοικτά σε συγγενείς και φίλους.

Άλλοι υποστήριζαν, ότι αυτός από την μεριά του δεν ήταν όπως παλιά. Είχε "χαλαρώσει" από τα πολύ ωραία "λόγια" και δεν παρουσίαζε την ίδια ετοιμότητα.

Κάτι έπρεπε να γίνει δραστικό ...  :cool2:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΩΡΑΙΟΤΕΡΗ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ SITE 

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Εισαι εσυ μιαααα.... πονηρουλαααα !!!! κατ ευθειαν εκει το μυαλο σου ...στο κεχρι !!!

Αν ειμουν δυο εκει θα υπηρχε προβλιμα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Σου ειπα ξανθια ειμαι που αλλου να ηταν το μυαλο μου ???????? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Στα λουκουμια??????? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
42.980
Πόντοι
22.785
φαρκελι καλημερα το τελευταιο με συνεκλονησε......................

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
...Όλα έδειχαν, ότι η σχέση μεταξύ τους είχε υποστεί σοβαρά πλήγματα.

Κάποιοι έλεγαν, ότι ...την κυρίευσε ένας καινούργιος μεγαλύτερος έρωτας παρότι δεν το παραδέχονταν ανοικτά σε συγγενείς και φίλους.

Άλλοι υποστήριζαν, ότι αυτός από την μεριά του δεν ήταν όπως παλιά. Είχε "χαλαρώσει" από τα πολύ ωραία "λόγια" και δεν παρουσίαζε την ίδια ετοιμότητα.

Κάτι έπρεπε να γίνει δραστικό ...  :cool2:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΩΡΑΙΟΤΕΡΗ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ SITE 

Καλησπερα μωρο μου  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Καλα εισαι ??? :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
φαρκελι καλημερα το τελευταιο με συνεκλονησε......................

Φίλε amjik το εννοώ απόλυτα αυτό που έγραψα, για παρα πολλούς λόγους...

...καλλίτερα ας μην τους αναφέρω.

...Φθάνει που περνάμε καλά

akatanomastos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2008
Like
4
Πόντοι
1
Μωρο μου ειμαι αδυνατος στη διαιρεση..... 7 : 3 = ????

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Είμαι καλά και είμαι με την σκέψη σου   :cool2:  (...και ας μην το πιστεύεις)

...και όχι μόνο  :* :* :*

Ξερεις οτι δεν εχω λογο να μην σε πιστεψω.
Σε εκτιμω ιδιαιτερα και πιστευω να το εχεις καταλαβει αυτο :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Μοναστηρι θελω και τον Μαρουλια για Καλογερο :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Αχ που εισαι Πατερ τωρα που σε χρειαζομε???????????????????????????????????????????? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Θα μετατρέψουμε το μοναστήρι σε σκέτη κόλαση!!!! Τι μπορεί ο πάτερ σ' αυτήν την περίπτωση, μου λες, σε παρακαλώ;;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
42.980
Πόντοι
22.785
Θα μετατρέψουμε το μοναστήρι σε σκέτη κόλαση!!!! Τι μπορεί ο πάτερ σ' αυτήν την περίπτωση, μου λες, σε παρακαλώ;;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Κερδιζης και οικοπεδο ρεμαλι.......... σουφεξε κουμπαρε..........

[move] :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:[/move]

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Kαλησπερα Εvaki :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* καλησπερα και στην υπολοιπη παρεα

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom