Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
42.988
Πόντοι
22.785
     Καλημερα ακατανομαστε. Οχι ολο το πακετο .Εγω προσωπικα τον θελω για το πακετο του κορμιου του και του μυαλου του τα αλλα ας τα δωσει στην ξανθια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Μαριανακι μου δεν εχω δωκιμαση τα λαδερα σου....
λεω να τα τιμησω αυτες τις μερες αλα κρυφα... απο το ρεμαλι τον κουμπαρο μου....

[move]:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:[/move]

Επισκέπτης
Ναι χρυση μου ισως καποια μερα να γυνω σαν εσενα ανοιχτη (Καρδια) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αλλα τα παλουκια τα συγκεκριμενα για σενα ειναι δαχτιλακια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Κουτη αοιχτη καρδια ειμαι ακριβως ομως με την σημασια της λεξεως χαζοσεληνη της λαμψης του φωσκολου. Τωρα τα παλουκια τα συγκεκριμενα δεν τα δοκιμασα δεν τα δοκιμαζω και τα αφηνω για τα αερατα μυαλα των ξανθων υπαρξεων. Που ειναι και το απωθημενο τους.......... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Ολο το πακέτο διεκδικούνε βρε μαρούλια. Ολο! Οχι μόνο το κορμί σου.

Αν είναι έτσι, τότε ας με έχουν οι λυσσασμένες!!! Βέβαια μου έχει ξανασυμβεί και πρέπει να ομολογήσω ότι αισθάνθηκα σαν ένα είδος επάθλου και καθόλου ως ένας φέρελπις και γρήγορα ανερχόμενος Μιστερ Greece!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
λεω να τα τιμησω αυτες τις μερες αλα κρυφα... απο το ρεμαλι τον κουμπαρο μου....

[move]:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:[/move]

Και αν μας βρει ελληνοτουρκικος πολεμος τι θα κανουμε ε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166

Και εσυ λαδερα θελεις να δοκιμασεις :think: :think: :think: :think: :think: :think:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Θα σας συνιστούσα να δοκιμάσετε τα εδέσματα του γαλλου γυμνοσεφ!!! Τα ψητά σαλιγγάρια γαρνιρισμένα με βραστα πόδια βατραχου είναι η σπεσιαλιτέ του!!! Δοκιμάστε την και δεν θα χάσετε παρα μονον την υγίεια σας για πάντα!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
ποσες φορες το χει καψει το φαγητο μαρουλια η ευα? :cheesy:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
       Αγαπημενο ονομα για να τα παρει ολα αποκλειεται οσο και αν το μαγειρευει......... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μην ανχωνεσε κυρα μου χαρισμα σου ειναι ο Μαρουλιας ετσι κι αλλιως εγω εχω πει οτι θα παω να κλειστο στο μοναστηρη μετα τον χωρησμο μου ,,,,,, Τωρα σε ποιο δεν ξερω ακριβως ακομα το ψαχνω μεσο ιντερνετ να εχει και ασυρματη συνδεσει κοντα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Σας χαιρετω φιλακια καρδουλα μου μαρουλια και να θυμασαι οτι εγω παντα θα σε διεκδικω γιατι εγινες το απωθημενο μου :-* :-* :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
      Ποτε μια βασιλισσα δεν πολεμαει η ιδια μονο στρατηγικη κανει. Απλα σκεφτεται τον λαο της (μαρουλακι). :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ευχαριστώ βασίλισσά μου!!! Τι έχετε να πείτε τώρα γιώργηδες, τουρκαλάδες και γυμνοσεφ με τις γαλλικές σου σπεσιαλιτέ και τα τυριά που μυρίζουν να μην πω τι ακριβώς!!! Μας διαβάζουν και ανήλικα παιδιά!!!! :2funny: :2funny: :2funny:  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: 

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
42.988
Πόντοι
22.785
Κοριτσια εχω στην γραμη τον Εφρεμ....... τι να ρωτησω ;;;;;;

[move] :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:[/move]

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom