Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
42.988
Πόντοι
22.785
Ευχαριστώ βασίλισσά μου!!! Τι έχετε να πείτε τώρα γιώργηδες, τουρκαλάδες και γυμνοσεφ με τις γαλλικές σου σπεσιαλιτέ και τα τυριά που μυρίζουν να μην πω τι ακριβώς!!! Μας διαβάζουν και ανήλικα παιδιά!!!! :2funny: :2funny: :2funny:  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: 

Ρε ρεμαλι περνα απο την καντινα να φας τυροκαφτερι................

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Σας χαιρετω φιλακια καρδουλα μου μαρουλια και να θυμασαι οτι εγω παντα θα σε διεκδικω γιατι εγινες το απωθημενο μου :-* :-* :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Αποχωρείς καρδιά μου;;; Τι κρίμα!!! Το ίδιο θα κάνω και εγώ σε λίγο!!!
Καλό απόγευμα και να συνεχίζεις να με διεκδικείς, και ποιός ξέρει, ίσως πολύ σύντομα να έχεις την αποκλειστικότητα του υπέροχου κορμιού μου και του μυαλού μου φυσικά
:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Για εσενα ανοιγη ο παραδεισος........ οχι το μοναστηρι καρδουλα μου.

[move]:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:[/move]

Μοναστηρι θελω και τον Μαρουλια για Καλογερο :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Αχ που εισαι Πατερ τωρα που σε χρειαζομε???????????????????????????????????????????? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Ευχαριστώ βασίλισσά μου!!! Τι έχετε να πείτε τώρα γιώργηδες, τουρκαλάδες και γυμνοσεφ με τις γαλλικές σου σπεσιαλιτέ και τα τυριά που μυρίζουν να μην πω τι ακριβώς!!! Μας διαβάζουν και ανήλικα παιδιά!!!! :2funny: :2funny: :2funny:  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: 
Υποκλεινομαστε στον βασιλια μαρουλια :jerking: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
42.988
Πόντοι
22.785
Ποτε το αγορι μας  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Παρε και την κανονικη φωτο στο αβαταρ μου μην μου βαζεις εμενα αλλης το Μο..η :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Λοιπον θεικο κοριτσι μου .. αν και τοξερω..............
σε λιγο θα αλαξω το αβαταρ μου........αχ αχ αχαχ ευακι μου μεσημεριατικα...

[move] :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom:[/move]

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
ευα μου τι φωτο ειναι αυτη στο αβαταρ σου ευγε κουκλα μου τελειο το νουνακι σου!!!!!!

akatanomastos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2008
Like
4
Πόντοι
1
Αμ το αλλο??? το μεθε-προ-ηγουμενος ??? αυτο που το βαζεις παλι?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom