Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Μα πως σου περασε μια τετοια ιδεα αγορι μου . Αντιπαλοτητα μονο για την καρδια του μαρουλια για ολα τα αλλα ας ταχει μονη της να τα χαιρεται

Κι εγώ που νόμιζα ότι η αντιπαλότητα ήταν για το καβλί του μαρούλια.......

Ευτυχώς εσείς κορίτσια είστε μεγάλες καρδιές και τρελλά μωράκια. ;)

Επισκέπτης
Κι εγώ που νόμιζα ότι η αντιπαλότητα ήταν για το καβλί του μαρούλια.......

Ευτυχώς εσείς κορίτσια είστε μεγάλες καρδιές και τρελλά μωράκια. ;)

Μα ολα τα περιεχει αυτη η διεκδικηση μωρο μου ολα ολα..................... :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
      Μα πως σου περασε μια τετοια ιδεα αγορι μου . Αντιπαλοτητα μονο για την καρδια του μαρουλια για ολα τα αλλα ας ταχει μονη της να τα χαιρεται :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Αχ τι καλη που εισαι γλυκια μου .... Αχ καλοριζηκο και το οικοπαιδο που πηρες στα Παλουκια της Σαλαμηνας  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Αντε βρε θα σου κανω την τιμη να ερθω μαζι με τον Μαρουλια να το δουμε...
Ειναι αμφιθεατρικο ????????????? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

akatanomastos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2008
Like
4
Πόντοι
1
Καλημερα σρις ωραιες κυριες.... παλι για φαι μιλατε????

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
      Μα ολα τα περιεχει αυτη η διεκδικηση μωρο μου ολα ολα..................... :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

Τι είμαι για με διεκδικούνε;;; Ένα κομμάτι κρέας;;; Έχω κοφτερό μυαλό και έντονη προσωπικότητα. Γνωρίζω γαλλικά και παίζω πιάνο!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Καλημερα κουκλες καλα εισαστε, και κεφατες απο λιγο που διαβασα

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Τι είμαι για με διεκδικούνε;;; Ένα κομμάτι κρέας;;; Έχω κοφτερό μυαλό και έντονη προσωπικότητα. Γνωρίζω γαλλικά και παίζω πιάνο!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συν της καταθεσεις τα ομολογα της βιλες τα οικοπαιδα τα γραφεια και τα νυχτερινα κεντρα στην παραλιακη  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Αχ τι καλη που εισαι γλυκια μου .... Αχ καλοριζηκο και το οικοπαιδο που πηρες στα Παλουκια της Σαλαμηνας  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Αντε βρε θα σου κανω την τιμη να ερθω μαζι με τον Μαρουλια να το δουμε...
Ειναι αμφιθεατρικο ????????????? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ναι βρε το πηρα στα παλουκια για ναρθεις εκει και να κατσεις... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10

Ναι χρυση μου ισως καποια μερα να γυνω σαν εσενα ανοιχτη (Καρδια) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αλλα τα παλουκια τα συγκεκριμενα για σενα ειναι δαχτιλακια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
42.990
Πόντοι
22.785
Ρε περαστε απο την καντινα................

Επισκέπτης
Καλημερα σρις ωραιες κυριες.... παλι για φαι μιλατε????
Ολο το πακέτο διεκδικούνε βρε μαρούλια. Ολο! Οχι μόνο το κορμί σου.

Καλημερα ακατανομαστε. Οχι ολο το πακετο .Εγω προσωπικα τον θελω για το πακετο του κορμιου του και του μυαλου του τα αλλα ας τα δωσει στην ξανθια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
     Καλημερα ακατανομαστε. Οχι ολο το πακετο .Εγω προσωπικα τον θελω για το πακετο του κορμιου του και του μυαλου του τα αλλα ας τα δωσει στην ξανθια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Εσει θα κλαις μετα αμα τα παρη ολα η ξανθεια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom