yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.123
- Πόντοι
- 3.346
Σημερα ειναι η μερα που πεφτουν τα περισσοτερα γαμησια της χρονιας!
Αν δεν έχεις το επικό σκεύος για το σαλέπι δεν παίρνεις φράγκο από εμένα....τυποι μονο για την φετεινη εορτη του αγιου πιρφορου,προσφερω καστανα και σαλεπακι που μου εμειναν απο τον χιονια ελπιδα,σε προνομιακες τιμες και με ευκολιες πληρωμης
θα τηρηθει αυστηρα σειρα προτεραιοτητας
Ειδικά φέτος που ακριβυνε το ρεύμα και το φυσικό αέριο οπωσδήποτε πέφτουν τα πιο πολλά...Σημερα ειναι η μερα που πεφτουν τα περισσοτερα γαμησια της χρονιας!
Τύπε επιταγή δέχεσαι? Δεν έχω λεφτάτυποι μονο για την φετεινη εορτη του αγιου πιρφορου,προσφερω καστανα και σαλεπακι που μου εμειναν απο τον χιονια ελπιδα,σε προνομιακες τιμες και με ευκολιες πληρωμης
θα τηρηθει αυστηρα σειρα προτεραιοτητας
Τυπε πήγαινε εσύ και πες του, πας σε ραντεβού και χρειάζεται να τα αγοράσεις με μισά λεφτά. Θα του φύγει η στενοχώρια αφού θα γλιτώσει λίγη χασούρα..Τύποι βλέπω ένα τύπο στον απέναντι δρόμο κραταει σακούλα love και λουλούδια, έχει πάνω από 1 Ωρα που περιμένει και ακόμη η γκόμενα πουθενα
Τυπε σπ ότι κατάλαβα δεν έχει ραντεβού αλλά περιμένει να περάσει κάνα μουνι να της τα δώσει , μέλος του bou σιγουραΤ
Τυπε πήγαινε εσύ και πες του, πας σε ραντεβού και χρειάζεται να τα αγοράσεις με μισά λεφτά. Θα του φύγει η στενοχώρια αφού θα γλιτώσει λίγη χασούρα..
Η κριση μας φερνει πιο κονταΕιδικά φέτος που ακριβυνε το ρεύμα και το φυσικό αέριο οπωσδήποτε πέφτουν τα πιο πολλά...
Αυτή θα σου πάρει δώρο καμία ματσέτα τύπε
Ω να σου,σκιαχτηκα...
Το καλό πράμα αργεί...θα σκάσει δίμετρος μούναρος και θα σου πέσει το σαγόνι...Τύποι βλέπω ένα τύπο στον απέναντι δρόμο κραταει σακούλα love και λουλούδια, έχει πάνω από 1 Ωρα που περιμένει και ακόμη η γκόμενα πουθενα
Μακάρι τυπεΤο καλό πράμα αργεί...θα σκάσει δίμετρος μούναρος και θα σου πέσει το σαγόνι...
Τύπε επιταγή δέχεσαι? Δεν έχω λεφτά
Μηπως μετα το πηδημα τα πηγαν στις γυναικες τους λογω μερας;Σημερα το πρωι ειδα στο μεταξι δυο ελληνες πιρφορους να κρατανε ανθοδεσμη, τον ενα τον πηρα απο πισω να δω που θα παει και μπηκε στο πορνομολ αλλα δεν προλαβα να δω σε πιο ακριβως.
Για τον αλλο δεν ειδα καν...
Τύπε τώρα που νύχτωσε πήγαινε του καμία κουβέρτα γιατί βλέπω να ξυπνάς αύριο και να τον βρίσκεις παγωμένοΤύποι βλέπω ένα τύπο στον απέναντι δρόμο κραταει σακούλα love και λουλούδια, έχει πάνω από 1 Ωρα που περιμένει και ακόμη η γκόμενα πουθενα
Τύποι βλέπω ένα τύπο στον απέναντι δρόμο κραταει σακούλα love και λουλούδια, έχει πάνω από 1 Ωρα που περιμένει και ακόμη η γκόμενα πουθενα