Καστράτο
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 11.899
- Πόντοι
- 3.506
Ο αη βαλεντινος ειναι το ιδιο σανό με τον αη βασίλη
Μπεεε
Και οι χωρισμενοι δεν γιορταζουνε ποτε.του άγιου Βαλεντίνου γιορτάζουν όσες έχουν ένα γκόμενο όσες έχουν παραπάνω γιορτάζουν τον άγιον πάντων
τωρα θα μαθεις και ποτε ειναι η ημερα του πατερα τυπεΕμενα μου εκατσε στραβα ο φετινος αγιοβαλεντινος, πηγα σε κορασιδα και αρχισαμε τα γουτσου γουτσου τις αγκαλιτσες και τα φιλακια
και ξεχασαμε να βαλουμε καποτα, ολα μεσα κρεμπιες σπεσιαλ... :S :S :S
τωρα θα μαθεις και ποτε ειναι η ημερα του πατερα τυπε
:S :S :S
Τι έγινε ρε καλλιτέχνη? Σου έθιξα τον πουστοάγιό σου? Μια χαρά αλήθειες είναι αυτά που λέω. Αν δεν τις αντέχεις ξεκουβάλα. Το ότι διανθίστηκαν με λίγο χιούμορ εκ μέρους μου, δεν σημαίνει ότι είναι ψέμματα. Χάσου από μπροστά μου, υποτακτικέ αγαπούλη, της κακιάς ώρας.Φιλε αυτο το υποτιθεμενο κειμενο που εγραψες δεν εχει καμια ΜΑ ΚΑΜΙΑ ΟΜΩΣ σχεση με την πραγματικοτητα... ( η μονες προτασεις η λεξεις που ειναι αληθεια απο τα οσα ψευδη στοιχεια εχεις δωσει ειναι: 3ο αιώνα μ.Χ. στην Ρώμη - 14 Φλεβάρη - Κλαύδιος ο Β.- ΑΓΙΟ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ) ολο το υπολοιπο κειμενο ειναι βασισμενο σε δικες σου μπουρδολογιες, παιδικοτητα , ψευδη
Την ασβέστωσες?Εμενα μου εκατσε στραβα ο φετινος αγιοβαλεντινος, πηγα σε κορασιδα και αρχισαμε τα γουτσου γουτσου τις αγκαλιτσες και τα φιλακια
και ξεχασαμε να βαλουμε καποτα, ολα μεσα κρεμπιες σπεσιαλ... :S :S :S