Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 25.896
Δεν θυμάμαιΠριν κάνα μήνα που είχα γράψει κριτική για μια Σαμάνθα στο νήμα με τις γενικά ανεξάρτητες που είχες γράψει και σχόλιο
Δεν θυμάμαιΠριν κάνα μήνα που είχα γράψει κριτική για μια Σαμάνθα στο νήμα με τις γενικά ανεξάρτητες που είχες γράψει και σχόλιο
Kαι με ποια κοπελα ησουν εσυ ?Μπες και θα το δεις
Μπες στο νήμα με τις γενικά ανεξάρτητες και θα το δειςKαι με ποια κοπελα ησουν εσυ ?
ΚΩΛΑΡΑΑΑΑΑ !!!Καληνύχτα
Εμπειρότατος ο φίλος!!!Εμ τι μας πέρασες; Μπρίκια κολλάμε;
Αμέσως σε κατάλαβα και είπα από μέσα μου ωχ τώρα οργώνεται ο πάτος του κοριτσιού
Nαι αυτό σκεφτηκα και εγώ,ή ενας αλλος που ακουγε κάτι φωνες και μου ειπε "νομίζω είναι η ταδε"Εμπειρότατος ο φίλος!!!
Μέχρι να τις φωνές αναγνωρίζει...
Ωραίος...!!!
Εδώ στο bou έχουμε λέκτορες του είδους.Nαι αυτό σκεφτηκα και εγώ,ή ενας αλλος που ακουγε κάτι φωνες και μου ειπε "νομίζω είναι η ταδε"
Φίλε μου οι φωνές του κοριτσιού είναι χαρακτηριστικότατες...!! Την καλημέρα μου και καλό Μεγαλοβδόμαδο με υγεία να έχεις!Εμπειρότατος ο φίλος!!!
Μέχρι να τις φωνές αναγνωρίζει...
Ωραίος...!!!
Καληνύχτα
Καλησπέρα θα ήθελα το τηλέφωνο σουNαι αυτό σκεφτηκα και εγώ,ή ενας αλλος που ακουγε κάτι φωνες και μου ειπε "νομίζω είναι η ταδε"
ε ελάτε επαρχία τότε άμα θέλετε τόσο πολύ,αλλιώς δοξα το θεο ,έχετε απειρες επιλογες στην Αθήνα
Συμφωνώ μαζί σου...Φίλε μου οι φωνές του κοριτσιού είναι χαρακτηριστικότατες...!! Την καλημέρα μου και καλό Μεγαλοβδόμαδο με υγεία να έχεις!![]()
Σε βρίσκω ολόσωστο!Συμφωνώ μαζί σου...
Χαρακτηριστικες και ιδιαίτερα μοναδικές.
Καλή Ανάσταση με υγεια
πολυ καλη δουλεια κανει το κουμπακι σου λεω
Ε μα ρε φίλε δεν παλεύεται αλλιώςπολυ καλη δουλεια κανει το κουμπακι σου λεω
καθαριζει το τοπιο.
εχω αλλους δυο υποψηφιους εδω,ο ενας με καλυτερες προοπτικες να μπει στη λιστα.
δεν ακους τον μεγαλυτερο
![]()
Γειά σου Odin αιλουρε!!!