Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 80.187
- Πόντοι
- 12.756
εσυ τι κάνεις εδω μέσα ;

Κρατας το σκόρ ;
Απλα δυστυχως γαμιούνται ποσοιεσυ τι κάνεις εδω μέσα ;
Κρατας το σκόρ ;
Κάπου τον βρέχει σίγουρα
Σε μια ώρα έχεις ραντεβού με τον @dimigoall στο Bill. Μην αργήσειςΌσοι θέλετε επίσης,πείτε μου τωρα για ραντεβου,ΜΗΝ ΜΟΥ ΤΑ ΛΕΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΠΡΙΝ ΑΠ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ. παράδειγμα στις 7,δεν μπορεί να μου λεει ο αλλος στις 8 θέλω ραντεβου .Αρκετές φορες καποια ραντεβού δεν έχουν γινει,γιατι δεν ηταν εφικτο να γινει ραντεβου τελευταία στιγμη. Και τοσο δύσκολο σας ειναι να μου πείτε 1-2 μερες πριν,ή εστω πρωι για απόγευμα;
Ο κύριος καθηγητής που ταγκάρω καθώς και ΕΓΩ , ουδέποτε υπήρξαμε ειρωνικοί στο παρών νήμαΤι,ειρωνεία τωρα αυτό;
Απλα δυστυχως γαμιούνται ποσοι
Χαχα εγώ να αργήσω;Σε μια ώρα έχεις ραντεβού με τον @dimigoall στο Bill. Μην αργήσεις![]()
Στην ολόσωστηειναι στην σωστη σειρα οι λέξεις ή παιζει να ειναι κανα παιχνιδι περιπου σαν τον τροχο της τυχης και πρεπει να βρω την σειρά ;
Χμμμ δεν σας ξέρω ωστε να πω γνωμηΟ κύριος καθηγητής που ταγκάρω καθώς και ΕΓΩ , ουδέποτε υπήρξαμε ειρωνικοί στο παρών νήμα![]()
Ο κύριος καθηγητής που ταγκάρω καθώς και ΕΓΩ , ουδέποτε υπήρξαμε ειρωνικοί στο παρών νήμα![]()
Όχι στο Bill μαν , δεν έχει καλή ηχομόνωσηΣε μια ώρα έχεις ραντεβού με τον @dimigoall στο Bill. Μην αργήσεις![]()
Το εσιαξα λίγο για να είναι σωστό.Σε μια ώρα έχεις το δεύτερο ραντεβού σου με τον @dimigoall στο Bill. Μην αργήσεις![]()
Στο Μεγαρο Μουσικης να πας που εχει καληΌχι στο Bill μαν , δεν έχει καλή ηχομόνωση
![]()
![]()
Ε όχι και γαμιούνται. Συνουσιάζονται. Να'χεις κι ένα επίπεδο μην το εκχυδαϊζεις εντελώςΑπλα δυστυχως γαμιούνται ποσοι
Ήρθες κι εσύ τελευταία ώρα να κλείσεις ραντεβού πάλι;Ξυρίστηκα , εσυ μπουμπου μου ;
Κωλομπαράδες μαν μουΉρθες κι εσύ τελευταία ώρα να κλείσεις ραντεβού πάλι;![]()
Μην βριζεις μαν ηρεμαΚωλοπαιδα είναι Αγγελική.
Πάνε και κλείνουν ραντεβού όποτε τους καβλωσει.
Δεν κοιτάνε να το προγραμματίσουν σωστά.
![]()
Οτι δεν έχει δεν έχει ,αυτό είναι αλήθειαΌχι στο Bill μαν , δεν έχει καλή ηχομόνωση
![]()
![]()
Εσυ ρε μπουμπου μου με τις κραυγές σου έσπασες το φράγμα του ήχου . Εσυ εσυ μπουμπου μου μόνο εσυ .Οτι δεν έχει δεν έχει ,αυτό είναι αλήθεια
Είδες ?Οτι δεν έχει δεν έχει ,αυτό είναι αλήθεια
Με τόν κλώνο ή τό κανονικό προφίλ;Κριτικουλα ακόμα να γράψεις μαν για το κορίτσι;
Παρών
Μπουμπού είναι μία, δεν υπάρχει ειρωνία, απλά την πειράζουμε λίγοΟ κύριος καθηγητής που ταγκάρω καθώς και ΕΓΩ , ουδέποτε υπήρξαμε ειρωνικοί στο παρών νήμα![]()
Κάπου τον βρέχει σίγουρα