Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
.....Kαλησπέρα σας,σήμερα διαθέσιμη για κάποιες ώρες,υπάρχουν ακόμα κενα
Έσφιξες μαν ?
Χαχα πόσες φορες ακομα θα ρωτάνε καποιοι τα ίδιαΈσφιξες μαν ?![]()
....την "αδυναμια" σου??? Ποτε!!!!Έσφιξες μαν ?![]()
Ρε Αγγελική είπαμε μην τσιμπάς με το παραμικρόΔεν καταλαβαίνω γιατι το κουράζουμε και το αναλύουμε τοσο,δεν αρέσω σε κάποιον,πάει σε άλλη,τόσο απλά
Δεν ειναι αυτο το θέμα,το θεμα μου ειναι οτι τι ασχολουνται μαζι μου αφου δεν σκοπεύουν να με συναντησουν και κανουν πλακα με σκοπο να με μειωσουν. Εγω ουτε κοιταω να μεταπεισω καποιον και να πω "ελα και δεν θα χάσεις,λεω εχει και αλλες να παςΡε Αγγελική είπαμε μην τσιμπάς με το παραμικρό![]()
Κριτικουλα ακόμα να γράψεις μαν για το κορίτσι;Έσφιξες μαν ?![]()
Έχουμε συναντηθεί; Αν όχι,κανονίζεται αυτόΊσως το πιο φυσικό μωράκι εδώ μέσα. Όποιος ξέρει, με Αγγελική θα περάσει σούπερ. Τα δίνει όλα!!!
Έσφιξες μαν ?Κριτικουλα ακόμα να γράψεις μαν για το κορίτσι;
Άμα δεν εχει τι να γράψειΚριτικουλα ακόμα να γράψεις μαν για το κορίτσι;
Έχω πληροφορίες Αγγελικο6λα. Είπαμε, θα βρεθούμε για να κάνουμε και την φαντασίωση σου πραγματικότητα.Έχουμε συναντηθεί; Αν όχι,κανονίζεται αυτό
Αρχίζω να πιστεύω ότι ντρέπεται να γράψειΆμα δεν εχει τι να γράψει
Κωλοπαιδα είναι Αγγελική.Όσοι θέλετε επίσης,πείτε μου τωρα για ραντεβου,ΜΗΝ ΜΟΥ ΤΑ ΛΕΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΠΡΙΝ ΑΠ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ. παράδειγμα στις 7,δεν μπορεί να μου λεει ο αλλος στις 8 θέλω ραντεβου .Αρκετές φορες καποια ραντεβού δεν έχουν γινει,γιατι δεν ηταν εφικτο να γινει ραντεβου τελευταία στιγμη. Και τοσο δύσκολο σας ειναι να μου πείτε 1-2 μερες πριν,ή εστω πρωι για απόγευμα;
Να κοιτάνε αν γινεται ομως,προφανως και εσυ θα νομιζεις οτι είμαστε τιποτα ρομποτΚωλοπαιδα είναι Αγγελική.
Πάνε και κλείνουν ραντεβού όποτε τους καβλωσει.
Δεν κοιτάνε να το προγραμματίσουν σωστά.
![]()
@professor xΚωλοπαιδα είναι Αγγελική.
Πάνε και κλείνουν ραντεβού όποτε τους καβλωσει.
Δεν κοιτάνε να το προγραμματίσουν σωστά.
![]()
Τι,ειρωνεία τωρα αυτό;