Aggelioforos1992
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2023
- Like
- 2.286
- Πόντοι
- 456
μουνοχειλα για γλυψιμο και φάγωμαΚαληνύχτα σας,και μιας που είχα καιρο,ας σας ανεβάσω τωρα μαζεμένες φωτο
μουνοχειλα για γλυψιμο και φάγωμαΚαληνύχτα σας,και μιας που είχα καιρο,ας σας ανεβάσω τωρα μαζεμένες φωτο
Να ορίστε...αυτά που σου λέω....έτσι όπως πάει θα τον παίξουμε σήμερα για πάρτη σου...Αλλού όμως ειναι το θέμα να μιλάμε βρωμικα
Μεγάλη μου τιμήΝα ορίστε...αυτά που σου λέω....έτσι όπως πάει θα τον παίξουμε σήμερα για πάρτη σου...
Έβαλα να δω πάλι τα μηνύματά σου εδω π χαζευα επειδή εγραψες και την κριτικη,και να που μας βγήκε τελικά και το καταευχαριστήθηκα και απ τις 2 τρυπούλες μου. Και δεν θυμόμουν οτι εχεις και τόσο σωστές απόψειςΟύτε εγώ έχω βρεθεί με την κοπέλα αλλά όταν αυτό γίνει θα αποκτήσω εγώ άποψη για εκείνη αν δν μας βγει δν σημαίνει ότι φταίει εκείνη μπορεί κάτι να έχω κάνει και εγώ γι'αυτό είπα ότι πρώτα πρέπει να κρίνουμε τους εαυτούς μας. Όσο για τη συμβουλή που λες θα μπορούσες να της το στείλεις και σε προσωπικό μήνυμα πιστεύω.. Εγώ πάντως θα σου πρότεινα σαν τρίτος να ξαναβρεθείς μαζί της εφόσον και εκείνη θέλει μπορεί να ήταν κακή μέρα δν ξέρεις τι περνάει ο καθένας στην προσωπική του ζωή
Και άλλο ολοσωστο που είχες πει,εμ μετά γιατί περάσαμε τόσο ωραια; Γιατι ταιριάξαμε σε όλα,και στον αγωνα και στις αποψειςΕγώ δν καταλαβαίνω γτ γίνεται όλο αυτό. Αν δν σας αρέσει η κοπέλα απλά μην κάνετε ραντεβού μαζί της τώρα να προσπαθείτε να την μειώσετε και σαν άνθρωπο και σαν σύνοδο δν υπάρχει λόγος....
Αφου έχουμε βρεθεί,υπάρχει και καρτέλα να μοιραστεις την εμπειρια σου μαζι μου,θα χαρω πολυ,αν θες βέβαια,να διαβάζει κ ο κοσμος ολο κ περισσοτερες αποψειςΑγγελική έχουμε βρεθεί.. Οφείλω να πω ότι το σφυροκοπημα από πίσω το αντέχεις όσο καμία άλλη.. Μπράβο κοπέλα μου
Δεν το αντέχει φίλε μου...το γουστάρει....και από τη στιγμή που το γουστάρει όλα είναι απλά για όλους μας....!!!Αγγελική έχουμε βρεθεί.. Οφείλω να πω ότι το σφυροκοπημα από πίσω το αντέχεις όσο καμία άλλη.. Μπράβο κοπέλα μου
Το γουσταρω πολυ,σε σημειο που μπορει να με ακουσουν σε ολο το Μεταξουργειο ιδιως αμα με σφυροκοπανε δυνατάΔεν το αντέχει φίλε μου...το γουστάρει....και από τη στιγμή που το γουστάρει όλα είναι απλά για όλους μας....!!!
εισαι πολυ Καυλα..γεια σας παιδιά,τι προτιμάτε; η ερώτησή μου είναι στον τίτλο,εγώ παράδειγμα έχω ύψος 1.72,και κιλά 57-58,βάζω και φώτο να έχετε μια εικόνα,σεβαστές και οι αρνητικές γνώμες.
καβλιάρα !!Πάλι στο 110 του πριβέ,πόσες φορές μου έχει τύχει αυτό![]()
Ευχαριστώ πολύκαβλιάρα !!
....τρωμε ρε μαστορα γτπμεισαι πολυ Καυλα..
συντριβάνι βλέπωεισαι πολυ Καυλα..
Ηθελε να μοιραστεί την καύλα του το παιδί και καλά έκανε....τρωμε ρε μαστορα γτπμ
Στειλε ΠΜ της κοπελας!
τι ωραια που εχεις τα μαλλια σου ελευθεραΠάλι στο 110 του πριβέ,πόσες φορές μου έχει τύχει αυτό![]()
Τα μαζευω πάντως σίγουρα στην πιπα για να μην μπαίνουν μπροστατι ωραια που εχεις τα μαλλια σου ελευθερα![]()
εκει ναι πρεπει να τα μαζευεις αλλα οταν κανεις σεξ πιο ωραι θα ηταν ελευθεραΤα μαζευω πάντως σίγουρα στην πιπα για να μην μπαίνουν μπροστα